פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים יש לי צורב של asus -24x10x40כשרק קיבלתי אותו [שנתיים] הוא היה מהיר מאד , ואיך שהייתי מכניס דיסק הוא כבר סיים לקרוא אותו , עכשיו לוקח לו מלא זמן, וצריבות מתחילות להיכשל[קצת]בmanualשלו רשום שאסור לנקותו עם דיסק ניקוי וניקיתי בכל זאת ,לא עזר ,נדמה לי שזה בכלל לא אותה עינית ,האם יש פיתרון?
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אתה יכול לפתוח אותו בזהירות, לקחת קייסם אוזניים טבול במעט מים, ולנקות בזהירות את העיינית. בדרך - כלל זה פותר בעיותשל קריאת דיסקים פגומה וכו' , רק תעשה את זה בזהירות, שלא יהרס משהו.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אם האחריות עדין מכסה אותך אני מציע לך לא להתעסק עם צורב כדי שלא יטענו במעבדה שבגלל שניסית בעצמך לתקן אותו הם לא מוכנים לתת לך את את זכות האחריות.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים לקחת קייסם אוזניים טבול במעט מיםמים ?!זה עלול לקצר לו את הצורב .אם אתה מתכוון לפתוח את הצורב (לא מומלץ) עדיף שתשתמש באלכוהול .
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים תשתמש באלכוהול או אציטון. שומדבר אחר! (תיעזר כמובן בקיסם אוזניים או צמר-גפן)ממתי מנקים עינית עם שמן!? או מים!?!
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר אין לי מושג אם יש לו אחריות , לא נראה לי שיש לו כי קניתי אותו ב ecomputers לפני שנתיים . אם אני אפתח אותו , לא יתחילו לצאת לי כל מיני חלקים?[גלגל השיניים וכאלו ]
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים האחריות היא ברוב המאוד גדול של המקרים שנה.ולא, לא יעופו לך חלקים מהצורב... אם אתה נזהר ולא מנתק שום דבר שלא צריך לנתק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.