עבור לתוכן

המחשב קופא ואז מסך שחור לאחר ריסטרט

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב.

לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור.

לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת.

למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג.

אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד)

משתמש בחלונות XP

תודה

פורסם

אוקיי אני אתן מספר פתרונות אפשריים

1.על מנת לוודא שמדובר בכרטיס מסך ( כמדומני שכן ) , הוצא את כרטיס המסך מהלוח, חבר את המסך ללוח ולא לכרטיס מסך והפעל את המחשב, נסה להעמיס על המחשב בכוונה מספר שעות בהמון תוכנות וחלונות ותראה אם הוא נתקע, אם הוא נתקע כלומר שהבעיה בלוח\זיכרון\הארד דיסק\ספק, אם לא כלומר שהבעיה בכרטיס מסך

2.לאחר שוידאת, בהנחה שמדובר בכרטיס המסך, בדוק את החום שלו באמצעות EVEREST ובאמצעות נגיעה פיזית בכרטיס עצמו, האם הוא רותח ?אם כן נסה לקרר אותו בצורה מסומת, אני ממליץ לקנות לו מאוורר פרטי (המאווררים שבאים על הכרטיס מסך מהאריזה בד"כ מעאפנים )

3.אם אכן סעיף 1 מעיד שמדובר בכרטיס מסך ובדקת את רמת החום שלו ופתרת אותה ועדיין המחשב נתקע הייתי משער שהכרטיס מסך תקול...

פורסם

ל- xzamer

1.על מנת לוודא שמדובר בכרטיס מסך ( כמדומני שכן ) , הוצא את כרטיס המסך מהלוח, חבר את המסך ללוח ולא לכרטיס מסך והפעל את המחשב, נסה להעמיס על המחשב בכוונה מספר שעות בהמון תוכנות וחלונות ותראה אם הוא נתקע, אם הוא נתקע כלומר שהבעיה בלוח\זיכרון\הארד דיסק\ספק, אם לא כלומר שהבעיה בכרטיס מסך

אם התקלה היא בסלוט PCIE התאוריה שלך תפספס זאת, לכן יותר נכון להביא כרטיס PCIE ולתהקין במקום הקיים.

לפותח הדיון:

סיכוי גבוהה שמה שאתה רואה זה תוצאה של OC לא יציב,

או לייצב OC או לבטלו

פורסם
  • מחבר

ל- xzamer

אם התקלה היא בסלוט PCIE התאוריה שלך תפספס זאת, לכן יותר נכון להביא כרטיס PCIE ולתהקין במקום הקיים.

החלפתי את הכרטיס החדש בישן (GTS8800) והכל תקין גם לאחר הרצה של מס' שעות ב prime 95

לפותח הדיון:

סיכוי גבוהה שמה שאתה רואה זה תוצאה של OC לא יציב,

או לייצב OC או לבטלו

בדקתי את זה ושללתי. התופעה נשנתה גם לאחר שביטלתי את ה OC.

אז נראה שהכרטיס החדש שקניתי (בארה"ב) תקול >:( יש דרך לבדוק אותו? איזו תוכנת בדיקה?

פורסם

כמו שכבר רשמתי לא בטוח שהתקלה היא בכרטיס. זה גם יכול להיות הסלוט בלוח האם.

הבדיקה הכי יסודית זה להתקין כרטיס מסך PCIE תקין במחשבך - תלווה ממישהו לצורך הבדיקה.

פורסם

גבר מחשב קופא , נשמה כמו חסר מתח למעבד תוסיף קצת וולטאז בביוס בזהירות ותבדוק שנית, או שתחזיר הכל על default בביוס ותבדוק אם הבעייה חוזרת, הסתדר הכל? (כנראה הבעייה באוברקלוק או מעבד מתחמם)

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר רשמתי לא בטוח שהתקלה היא בכרטיס. זה גם יכול להיות הסלוט בלוח האם.

הבדיקה הכי יסודית זה להתקין כרטיס מסך PCIE תקין במחשבך - תלווה ממישהו לצורך הבדיקה.

זה מה שעשיתי, התקנתי מחדש את הכרטיס הישן ומאז המחשב עובד בלי בעיות![br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 21:04:01

גבר מחשב קופא , נשמה כמו חסר מתח למעבד תוסיף קצת וולטאז בביוס בזהירות ותבדוק שנית, או שתחזיר הכל על default בביוס ותבדוק אם הבעייה חוזרת, הסתדר הכל? (כנראה הבעייה באוברקלוק או מעבד מתחמם)

בדקתי... ביטלתי OC והתופעה המשיכה.

פורסם

אם כך כרטיס המסך לקוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים