פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים כותרת קצת עילגת אבל ניחא.אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...)ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי)תודה
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים אתה יכול לדבר חצי יידיש עם מבטא כזה של ליטאים...קשה להסביר את המבטא...תמיד עושים אותו כדי להיראות זקנים בסרטים... ולצילום אפשר להבליט את הבטן ולהחזיק את הזקן... להכנס ממש לדמות אפשר עם זה : חכה שהוא יגיד "כיייצד מרייקדים לפניי הכויילה" תבין איך לדבר...
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים אבל חסר לך עוד דברים, מה עם זקן,פאות,ציצית,וחומש ביד . נעשה אותך לא חרדי אלה חרדי בדרגת צדיק . לגבי הקול כמו שזה מעלי אמר, אף פעם לא ראית סרטים . כמובן שיש כל מיני סוגי חרדים ,אבל כמובן בשביל תחפושת צריך ממש חרדי בסיגנון ליטאי. אגב יש גם חתונות של חרדים עם להקה כזאת -
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי)
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים חרדים לא שווה. אני לומד בבית ספר דתי (לא חרדי, דתי לאומי) אבל אני עצמי חילוני גמור לא שומר אף מצוה והתחפשתי לחשפנית! באתי בביקיני. היה צחוקים אבל העיפו אותי מבית ספר
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים חרדים לא שווה. אני לומד בבית ספר דתי (לא חרדי, דתי לאומי) אבל אני עצמי חילוני גמור לא שומר אף מצוה והתחפשתי לחשפנית! באתי בביקיני. היה צחוקים אבל העיפו אותי מבית ספר ואתה עוד תוהה?
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים חחח היה צחוקים! המנהל בזמן שהעיף אותי וצעק עלי שאני חוצפן חסר גבולות ביקש ממני להחליף בגדים, אז השיחה שלנו היתה שהוא עומד מולי ואני בבוקסר. סוג של "אני שם עליך זין!". אחד הימים הטובים שלי בבית ספר
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים אם אתה רוצה ממש להכנס לדמות, שים עליך את התחפושת, אל תשים דאודורנט <- נורא חשוב.תרוץ חמש קילומטר עדיף עם עליות ומכשולים, אני מאמין שהטריק הקטן הזה יעזור לך להשיג את הניחוח האותנטי שלהם
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים תספר את אחותך, מהשיער שלה תעשה שניי פאות (או 'פעייס'), ותדביק אחת בכל צד של הכובע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.