עבור לתוכן

סרטים קופצים בניגון מDOK מהDVD

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק און קי של 4 GB של קינגסון כשאני מחבר אותו לDVD שלי כדי לנגן סרט הוא קצת קופץ בקטעים מסויימים. השאלה שלי אם זה קשור למהירות של הדיסק און קי? לחיבור USB בDVD? ואם יש לי דרך לסדר את זה איכשהו?

פורסם

תחבר את ה-DOK למחשב ותריץ ממנו את אותם סרטים באותם קטעים של הקפיצות.. ותראה אם זה ככה גם שם.

פורסם
  • מחבר

בדקתי והבעיה לא קורית במחשב..זה קרה לעוד אנשים בDVD שלהם? שמתי לב שהקפיצות קורות גם בקטעים מסויימים שהם יותר "עמוסים" וזריזים כאלה. יש לציין שהטלויזיה היא CRT אם זה משנה למשהו.

יש למישהו רעיונות למה זה קורה ואיך פותרים? יש לי גם חריצי זיכרון של SD, הם יותר מהירים? זה ישנה לאור העובדה שבמחשב הDOK מספיק?

פורסם

תוצאה של DOK איטי

תנסה לנגן דרך כרטיס זיכרון אולי הוא יותר מהיר ואז לא תתקל בתופעה דומה

פורסם
  • מחבר

יש לי אופצייה ל3 סוגי כרטיסים:

SD

MMC

MS

איזה הכי מהיר? למה שזה יעשה את ההבדל אם במחשב זה עובד מספיק טוב עם הDOK?

מה ההבדלי מהירויות ביניהם לבין הDOK?

יש חברה מומלצת או דגם שמתאים? ברמה של 4 GB ככה

פורסם

תנסה לצרוב את הסרט על DVD ותראה עם הקטעים קופצים. אם כן הסצנות פשוט עמוסות מדי לDVD שלך, אם לא הUSB או ממשק הUSB

של הDVD איטיים מדי.

פורסם
  • מחבר

הוא מסתדר כשזה עם דיסק (ב99 אחוז מהמקרים ובכל מקרה הרבה יותר טוב מאשר הדיסק און קי).

השאלה אם אני אראה שיפור בכרטיס זיכרון, ואם כן אז באיזה אחד מאלה שציינתי זה הכי יורגש?

ובלי קשר, איך אפשר לדעת לפני שאתה קונה את הDVD אם הוא מספיק מהיר? אין איזה תקן עולמי לזה? חשבתי שעצם העובדה שיש לו חיבור USB אומרת שהוא כבר מספיק מהיר כדי לנגן ממנו..

פורסם

א. אין תקן.

ב. רוב הזבל הסיני שמסתובב בחנויות לא מסוגל לסחוב סרטים מUSB. שמים שם את החיבור רק כדי להתהדר בזה.

תנסה לשאול ממישהו DOK שעובד בDVD אחר ותראה אם הDVD שלך מריץ ממנו סרטים בצורה נרומלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים