עבור לתוכן

המסך עושה גוונים מוזרים.מלא ריבועים בצבעים שונים.

Featured Replies

פורסם

מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה.כשאני נכנסתי למשחקים המחשב/מסך מתחיל "למצמץ" לאיזה חצי דק' ואז הכל בסדר.

הסתדרתי עם זה ולא היה לי בעיה עם זה,כי בסופו של דבר המשחק עבד.הייתי בטוח שהבעיה היא של המסך כי הוא ישן.

לפני יומיים הבעיה של המחשב החמירה,המחשב מיצמץ אבל אז מופיעות קוביות בכל מיני צבעים על המסך או שהמסך נהיה כולו לבן והדרך היחידה היא לעשות ריסטארט.

עכשיו החלפתי את הצג לצג אחר שבחיים לא עשה בעיות,אבל הבעייה נשארה והמחשב עדיין עושה את זה.

ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל הדבר לא עזר והמסך עדיין עושה בעיות.

אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור כי בדיוק עכשיו יש חופש ואני אשתעמם תחת בלי אפשרות לשחק בכלום.

תודה.מפרט טכני:אי-5300,כרטיס מסך 4870 HD.

פורסם

רוב הסיכויים שהכרטיס מסך תקול

אבל תנסה להוציא אותו ולהחזיר למקומו.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה,לא עזר.

קניתי את הכרטיס מסך הזה ממישהו לפני חודשיים והדבר הזה התקדם בהדרגתיות.ז"א הצלחתי לשחק קודם ועכשיו לא.

יש עוד אופציות חוץ מכרטיס מסך תקול או שזה כנראה זה?

פורסם

יש לו פשוט שתי תופעות שמחזקות מאוד את הטענה שלי שהכרטיס תקול

1. "מצמוצים" - שאני מניח שהכוונה לכך שהמסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר להציג רגיל

2. קוביות צבעוניות = ארטאפקטים

פורסם

נשמע כמו בעיה של התחממות... שחק עם הכרטיס מסך ותכניס את היד שלך ברגע המצמוצים והתקלות, גע בכרטיס המסך ותראה אם הוא ממש חם עד כדי רותח, אגב, לכרטיס מסך יש מאורר עליו ? ואם כן, הוא מאוורר של החברה שבא עם הכרטיס עצמו, או מאוורר חיצוני שהתקנת ידנית?

במידה והכרטיס מתחמם ואכן יש לך מאוורר שבא עם הכרטיס או שאין לך בכלל, אני ממליץ לקנות מאוורר חיצוני שעם הברגה לכרטיס מסך נצמד אליו ומקרר אותו כל הזמן, לי אישית זה פתר בעיות בכרטיס מסך של NVIDIA שהיה לי, הכרטיס היה מתחמם ותוקע את המחשב או עושה מסך כחול עם ERROR וכאלו, אחרי התקנת מאוורר הבעיות נעלמו והייתי מבסוט..

אם כי, לפני שאתה קונה מאורר מיוחד לכרטיס מסך תוודא שבדקת כל אפשרות, נסה להקליד את הבעיה שלך באנגלית בגוגל ונסה לחפש פתרונות נוספים פה ובעוד מקומות, חבל שתבזבז כסף ובסוף זה לא הפיתרון.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,אני אנסה להמשיך מפה.אגב,לכרטיס מסך אכן יש 2 מאוורים מובנים,אחד גדול ואחד קטן.

אם למישהו יש השערות נוספות או שמישהו התנסה כבר בבעיה,אני אשמח לשמוע.תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים