פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים ערב טוב (:ברשותי ווינדוס 7 , עם דרייברים מעודכנים , אבל המשחק לצערי מסרב לעבוד.ניסיתי לעשות תאימות גם לXP וגם לויסטה . אך ללא הועיל.אשמח אם תעזרו לי בנידון ,אסף (:[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים לטובת מי שנולד אחרי 1990, הוא מדבר על PROJECT IGI (ההמשך של UGH אם אני לא טועה...).
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים קיבלתי הערה דומה במשחק Heroes III, על שגיאת DirectX לא מוכרת.אצלי שינוי קצב הרענון של המסך פתר את הבעיה, תן לזה ניסיון.
פורסם 2010 באפריל 315 שנים אהלן. ובכן, אני נתקלתי באותה בעיה עם המשחק הנ'ל [igi 1] ברשותי גם וין 7 64 ביט. כ.מסך 8200. עדכנתי את כל הדרייברים כולל directx ואין כלום. מה עושים?????? אני חולה על המשחק הזה. קצת קשה לי בלעדיו.
פורסם 2010 באפריל 315 שנים Project IGI is not supported using Windows XP, Windows 2000, Windows NT or Windows emulators. Although the game may run, its performance and stability will be questionable. There will be no patches or updates to that will allow this game to run on these platforms.http://support.eidosinteractive.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=220
פורסם 2010 באפריל 415 שנים אם יש לך WIN7 ULTIMATE אז יש לך XP MODE, הווינדואוס מריץ מחשב ווירטואלי שעליו מותקן XP כביכול. זה פותח במיוחד בשביל דברים כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.