פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים שלום לכולם וזה זה כבר המשחק השני שהתקנתי וגם בו יש את אותה בעיה גם במשחק The sabeuor וגם ב X-men Wolverine orginis יש לי בעייה בגרפיקההכל עובד אבל תוך כדי משחק כאשר אני זז עם הדמות יש קווים כאלה לרוחב המסך , זה כזה גל כזה שעובר ברוחב המסך שאני זז לכל כיוון אפשרי וזה מציק ברמות שאי אפשר לתאר והורס כל הנאה אפשרית מהמשחק.המפרט של המחשב שלי: 4 GB RAM HD5770AMD phenom II 4x 965500 GB RAMמקווה שיש איזה שהוא פתרון אנשים =) תודה מראש.
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים התמונה נראת כאילו היא נקרעת?תוודא שvsync עובד בהגדרות גראפיקה של המשחק..
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים מחבר כן התמונה כאילו לא קשורה ברצף לתמונה שאחריה כשאתה זז אין לי מושג איפה לשנות את הגרפיקה ב X-MEN חיפשת בכל מקום באפשרויות במשחק. אבל במשחקים אחרים שאני לא מפעיל את ה Vsync זה לא עושה שום בעיה
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים אז תוודה שבכרטיס מסך זה יהיה תמיד מופעל ותוודה שבמשחק זה מופעל אם יש אפשרות, כי זה רק VSYNC
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים מחבר בדרייב זה תמיד עובד עכשיו אבל אי אפשר להגיר את הגרפיקה במשחק רק רזולוציה ניתנת לשינוי שם =/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.