פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירהאבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאזאני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztechאם אני לא טועה זה המכשיר:http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.htmlמצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתחזה נכון?ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבלאיך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי?כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתבלא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק)תודה
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים הכרטיס פגיע מפגיעה כי הוא מחובר ישירות לחשמל אבל אין סכנה למחשב מאחר והוא מחובר אליו בכבל רשת רגילבשביל שלשני המחשבים תהיה גישה ללא תלות במחשב אתה צריך נתב, אתה תמיד יכול להרים טלפון לבזק, מחלקים שם אותם בחינם בגדול כברמדריך שנמצא לאחר 2 שניות של חיפוש בגוגל1. הכנס לכתובת: 10.0.0.1382. הכנס שם משתמש: Admin וסיסמא: Admin3. בחרו בתפריט בצד שמאל ב Quick Setup4. אל תסמנו את ה-V על Auto Scan Internet Connection5. הזינו VPI=8 וב VCI=48 ובחרו NEXT6. בחרו PPPoA ולמטה VC ולחצו NEXT7. בחרו ב Obtain IP Automaticlly וסמנו V באפשרות Enable NAT ו MTU שווה ל 1492 בחרו NEXT8. מלאו את שם המשתמש וסיסמא של חיבור האינטרנט כפי שקיבלתם מספק האינטרנט (כולל ה @), בחרו Always On ולחצו NEXT9. בחלון הנוכחי אל תשנו דבר ולחצו NEXT10. תראו טבלה עם כל השינויים. לחצו FINISH
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים לפני שאתה רץ לקנות לי היה את הדגם הישן לפני כמה שנים והוא לא עובד בכל הבתים תברר לפני אם הוא מתאים למערכת החשמל שלך אני חושב שזה עניין שקשור לפזות
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים הכרטיס פגיע מפגיעה כי הוא מחובר ישירות לחשמל אבל אין סכנה למחשב מאחר והוא מחובר אליו בכבל רשת רגילבשביל שלשני המחשבים תהיה גישה ללא תלות במחשב אתה צריך נתב, אתה תמיד יכול להרים טלפון לבזק, מחלקים שם אותם בחינם בגדול כברמדריך שנמצא לאחר 2 שניות של חיפוש בגוגללמה לא 192.168.1.1 אם אפשר לדעת?
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים מחבר לפני שאתה רץ לקנות לי היה את הדגם הישן לפני כמה שנים והוא לא עובד בכל הבתים תברר לפני אם הוא מתאים למערכת החשמל שלך אני חושב שזה עניין שקשור לפזות ציטוט מהכתבה ב"ממון"::בעבר מתאמים כאלו עבדו רק בשקעים שמחוברים לאותה פאזה, עניין שלא כל אחד יודע בדיוק איך לבדוק."בבדיקה שלהם שהיתה בחדים שונים לא היתה בעיה כזאתוגם ראתי שאפשר איכשהו להעביר את שני החדים לאותה הפאזה
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים סקירה על מתאמים יותר מודרניים -- http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים שם לב שכל הנקודות שאתה רוצה לחבר על אותה פאזה (אחרת תצטרךלגשר בניהן או להזמין חשמלאי לשנות את הפאזות).למה לא 192.168.1.1 אם אפשר לדעת?ככה, הציוד של בזק מגיע עם כתובות בסאבנט 10.0.0.0
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים מחבר בnetchief כתוב שזה רק יכול לגרום לירידה במהירותכי אם יש מזגן או מכשירים מסוג כזה, זה מגשראבל עכשיו השאלה היא איך באמת (ואם בכלל) אפשר להשיג נתב מבזק בחינם?
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים שם לב שכל הנקודות שאתה רוצה לחבר על אותה פאזה (אחרת תצטרךלגשר בניהן או להזמין חשמלאי לשנות את הפאזות).ככה, הציוד של בזק מגיע עם כתובות בסאבנט 10.0.0.0זה מה שהיה לי עד ששדרגתי קושחה בrotal 1320a ועכשיו זה 192.168.1.1
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים זה מה שהיה לי עד ששדרגתי קושחה בrotal 1320a ועכשיו זה 192.168.1.1נו, מן הסתם אם מחקת את הקושחה של בזק אז הדיפולט יהיה זה לפי הקושחה החדשה...המודמים שבזק מחלק הם נתבים, אלא אם הם הפסיקו עם זה.תתנתק מהאינטרנט, תפתח את הדפדפן תכניס 10.0.0.138, ותראה אם אתה מקבל ממשק של המודם\נתב.
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים מחבר הכרטיס פגיע מפגיעה כי הוא מחובר ישירות לחשמל אבל אין סכנה למחשב מאחר והוא מחובר אליו בכבל רשת רגיל בשביל שלשני המחשבים תהיה גישה ללא תלות במחשב אתה צריך נתב, אתה תמיד יכול להרים טלפון לבזק, מחלקים שם אותם בחינם בגדול כבר מדריך שנמצא לאחר 2 שניות של חיפוש בגוגל עשיתי אבל הוא לא נותן לי אח"כ להתחבר \:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.