פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים אני מנסה להתקין WinXP על דיסק חדש במחשב, המחשב כולל כבר מספר דיסקים (5) ומותקנת עליו מערכת הפעלה WinXP בזמן כניסה לביוס ובחירה בסדר האיתחול של הדיסקים, מופיעה לי רשימה מסוג "שם הדיסק : SATA X PY" כאשר X הוא מספר ערוץ ה SATA אבל Y לא מובן לי.אני מבין כי סדר האיתחול של דיסקי ה Sata בלוח אם הוא לפי לפי הרשימה המופיעה בסדר האיתחול של הדיסקים, אבל גיליתי שכאשר אני מוסיף/מוריד (פיזית) דיסק אז גם הסדר של הדיסקים ברשימה משתנה, גם הערך של Y משתנה ואיני מצליח להתקין את WinXP על הדיסק חדש במחשב.דרך אגב, האם לאחר ההתקנה קובץ האיתחול של WinXP (ה Ntdlr) נמצא פיזית בדיסק הראשון ברשימה?
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים כל הדיסקים שלך זהים? אתה אמור להבדיל בינהם עפ"י השמות שלהם. מקסימום תנתק את הדיסקים המיותרים, תתקין XP ותחבר חזרה.עוד 2 דקות של משחק בהגדרות הביוס עד שתעלה על ההרדיסק שהתקנת עליו.
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים מחבר זה מה שעשיתי אבל שחיברתי את הדיסקים חזרה סדר הBoot השתגע והמערכת לא מצאה את הדיסק שצריך לעלות ממנולאחר ההתקנה קובץ האיתחול של WinXP (ה Ntdlr) נמצא פיזית בדיסק הראשון ברשימה?
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים תחליף אחד אחד את סדר הבוט בהרדיסקים בביוס עד שהמערכת תעבוד (מדובר כשהתקנת היה מחובר רק כונן אחד, כן?)
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים ואחרי שהתקנת את מערכת ההפעלה על הדיסק הרצוי והוא היה היחיד שמחובר ללוח תעלה את הווינדוס ורק אז תחבר את שאר הכוננים ותמחק את קבצי מערכת ההפעלה הישנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.