פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים ה ECO יהיה שקט משמעותית גם מה S12.http://www.silentpcreview.com/article994-page5.html
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים מחבר dennis ה enermax שקט משמעותית מה s12. למיניהם - ובהספקים הנמוכים זה ממש משמעותי.אני לא מצפה ש nexus יהיה זול, פשוט חשבתי שאולי הוא יהיה ברמת מחיר של seasonic ולא של enermax.בכל מקרה לאחר שקראתי את כל המאמר על ה nexus :nexus 430 value הוא לא בתקן 80PLUS® efficency, אלה רק מוצהר שהוא מוציא לפחות 80 efficency. וזה באמת נכון לכל ההספקים מעל בערך 20%,לפי האתרים של zigzag ו skypc אין להם ספקי נקסוס, לפי האתר של נקסוס - אין כרגע יבואן בארץ.עכשיו השאלה היא, מבין ה2 הבאים את מי אני קונה:nexus 430 value -יתרונות -שקט יותר מה enermax ב250W ויותר.כנראה זול יותר מה enermax (לפחות בחול)חסרונות20% הספק ומטה הוא לא מתקרב ל 80 efficency.אני לא יודע אם חנות כלשהי בצפון תסכים לייבא לי את הספק, ואם כן מה טיב האחריות עליו.כנראה- שנה.גם בחול קשה להשיג אותו - אפילו ב ebay יש רק מישהו אחד שמוכר אותו. enermax eco80+ 500W.יתרונות - מבין כל הספקים שמיובאים באופן רשמי לארץ ובמסגרת התקציב שלי הוא השקט ביותר.חסרונות - 430 ש"ח. רק 3 שנים אחריות. ולא 5 כמו לדגמי ה pro וה modu.כנראה סגור enermax eco80+.אלה אם מישהו ישכנע אותי פה אחרת, (בכל מקרה אני יתקשר יום ראשון ל skypc לברר מחירתודה לכל מי שניסה לעזור לי כאן - גם אם בסוף לא שמעתי בעצתו.ותודה ל Integral שעזר לי להבין מה אני רוצה.עוד שבועיים אני אקנה את הספק,אחרי הקניה אני אחזור לספר איך הוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.