עבור לתוכן

מה עדיף? i5 750 tray או i5 750 box?

Featured Replies

פורסם

בחנות הציעו לי את ה- box ואמרו לי המאוורר שבא עם המעבד בטוח מתאים כי intel לא ייצרו מאוורר לא מספיק טוב, אבל לפי מה שהבנתי בפורום עדיך לקחת את ה-tray וקירור למעבד בנפרד, מה עדיף?

המחשב הוא לגיימינג בינוני, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770 ואני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב...[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 08:58:45

שאלה נוספת:

איזה לוח אם עדיף למערכת שציינתי:

intel dp55wb whitesburg או gigabyte ga-p55m-ud2? מבחינת ביצועים מחיר ואמינות?

פורסם

לגבי המעבד - המאוורר של אינטל יהיה בסדר גמור, למרות שלפעמים ממליצים להחליף אותו מטעמי שקט. אם שקט חשוב לך, אתה יכול להחליף אותו לדגם אחר (למשל הפריזר 7)

לוח אם - אין שום קשר בין לוח אם לביצועים. לכל לוח יש פיצ'רים אחרים. אין שום בעייה עם האינטל במיוחד כאשר אתה לא מתכנן OC. האם דרושים לך חיבורים מיוחדים כמו Esata, firewire שתי חריצי pci-e לCF וכדומה? אם לא, האינטל זול יותר, קח אותו.

פורסם

מה אתה מקשקש ?

המאורר של אינטל הוא בין השקטים והטובים שיש .

והוא לא נופל מהארטיק קרח שהצעת לו !

פורסם

אני מניח שאין לך I5. המעבדים האלה מתחממים הרבה וגורמים למאוורר של אינטל להסתובב מהר ואז הוא כבר לא שקט. מן הסתם הבעייה היא יותר בגוף הקירור ולא במאוורר.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע לא כל כך מבין בפיצ'רים אבל אולי בעתיד אני יותר אכנס לעניינים של זה, אז איזה לוח אם ייתן לי יותר אפזרויות חיבור ופחות יגביל אותי,

כרגע אני לא כל כך מבין למה החיבורים שציינת משמשים אבל אני לא רוצה להיות מוגבל בעתיד, ואולי אני גם אעשה בעתיד OC...

אז מה כדאי כי המחיר שלהם די דומה?, הintel זול בכמה שקלים...

פורסם

קח את ה-P55M-UD2.. ואתה יכול לקחת Box.

פורסם

אז אתה מניח הנחות שגויות .

המאוררים שקטים .

פותח התראד

אם אתה לא מתכוון לעשות OC והמחיר של הבוקס לא בהפרש של 100 או יותר אז תיקח

אם הוא ממש יותר יקר יש פתרונות קירור יותר כדאיים ב120 שקלים ומעלה .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם, עזרתם לי מאוד, אני אלך על הtray וקירור בנפרד, טחד מהאלה שהצעתם לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים