עבור לתוכן

בעיה בארדיסק של SEAGATE לא מזהה בביוס.

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי ארדיסק של seagate barracuda 7200.11 500gb ופתאום המחשב הפסיק לזהות אותו בביוס.

האם יש לי אפשרות כלשהי לשמור את המידע???

פורסם

ישנם חברות המתמחות בשחזור מידע. אם אני זוכר נכון אחת מהן פרסמה בפורום.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות נוספת חוץ מהחברת שחזור???

פורסם

בהנחה שההרדיסק שלך הוא מהסדרה התקולה, לא.

פורסם

זו בעיה נפוצה בסדרה של הכונן שלך וסביר שהוא גם בעל קושחה דפוקה. אתה יכול לעיין בסטיקי בנושא.

ושוב:

בהנחה שההרדיסק שלך הוא מהסדרה התקולה, לא.

פורסם

שלום יש לי ארדיסק של seagate barracuda 7200.11 500gb ופתאום המחשב הפסיק לזהות אותו בביוס.

האם יש לי אפשרות כלשהי לשמור את המידע???

בתחילתה של הבעיה הדיסק מזוהה פעם כן פעם לא... לדעתי תכין לעצמך דיסק לעדכון הקושחה, ברגע ( ואם ) הדיסק יזוהה תתקין עליו את הקושחה התקינה.

פורסם
  • מחבר

בתחילתה של הבעיה הדיסק מזוהה פעם כן פעם לא... לדעתי תכין לעצמך דיסק לעדכון הקושחה, ברגע ( ואם ) הדיסק יזוהה תתקין עליו את הקושחה התקינה.

הוא לא מזהה בכלל בביוס...

פורסם

הקושחה החדשה שאמורה להיות תקינה לא כל כך תקינה - ראיתי במו עיני.

פורסם

הקושחה הראשונה (התיקון) שהוציאו היה דופק את הכוננים- היו גם כן לא מזוהים בביוס, אבל זה היה הפיך. לאחר מכן היו קושחות תיקון שדווקא כן עשו את העבודה. בכל מקרה זה לא רלוונטי כי הכונן שלו כבר לא מזוהה בלי שום עדכון קושחה.

פורסם
  • מחבר

אנשים לקחתי את הארדיסק לקיאספי הוא בדק אותו ואמר שהוא לא נמצא ברשימת התקולים של סיגייט. אני יכול להחליף אותו אבל האם יש עוד דרך להציל את המידע עצמאית לבד או רק דרך חברת שחזור?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 21:14:22

??
פורסם

ראיתי באיביי יש אפשרות לקנות כרטיס אלקטרוני של הארד דיסק מהסדרה והנפח שלך בערך ב- 40 דולר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים