עבור לתוכן

משחקים ללאן פארטי.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים.

זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן)

בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים.

בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3.

יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון.

אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי.

אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל :( )

אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע.

תודה מראש, בני.

פורסם

contiuum שנקרא במקור subspace כי יש שרת באירופה ואפשר גם לעשות שרת פרטי עם בא לך . זה top down shooter בן 10 שנים. זה משחק חלליות כעיקרון ואפשר לשחק משהו כמו 60 שחקנים ומשתמשים במקלדת . יש כל מני הגדרות ההגדרה הקלאסית נמצאת כנראה בdualing zone או league zone . בchaos zone גם אבל זה יותר מדי עבודה של איסוף שידרוגים . יש גם מפה מאוד פופולארית שנקראת trench wars שם הספינות מתות מהר ומאוד מוגבלות יחסית אבל כל אחת מתמחה במשהו. יש אפשרות לteam killing ובtrench wars זה יכול להיות מעצבן.

אני כרגע משחק בinfantry online שזה גם top down shooter אבל עם חיילים במקום חלליות וצריך חיבור מאוד מאוד יציב כדי לשחק אותו כי השרת של סוני נמצא בחוף המערבי של ארה"ב . כרגע יש zone של כיבוש ממש מטורף עם הרבה סוגי נשקים וקרבות של עד 60 על 60 אבל בזמן האחרון ראיתי בקושי 30 על 30 . הוא ממכר מאוד.

עוד אופציה זה לשחק משחק hack and slash כמו diablo 2 וכו ולהתחיל דמויות חדשות . יש גם MMORPG חינמים . DDO לא מזמן נתן גישה חינם לחלק מהמשחק והוא משחק די טוב אם אתה אוהב D&D וצריך שיתוף פעולה בין השחקנים. עדיין יש סיכוי שצריך כרטיס מסך סביר כדי לשחק. לי היתה בעיה להריץ אותו על מחשב נייד ישן עם כרטיס מסך שיש לו 32 מגה זיכרון. אני מאמין שלמחשבים בני 5 לא תהיה בעיה להריץ אותו אבל זה לא בטוח. יש גם הרבה MMORPG שנותנים free trial של שבוע ואתה אומר שזה אירוע חד פעמי אז זה נותן המון אופציות.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש משחקים לLAN PARTY (המחשבים כולם ברשת אחת) , לא אונליין.

אני אבדוק את עניין הקונטינום, אני זוכר שהוא היה די כיפי.

פורסם
  • מחבר

L4D נבדק, וזה באמת משחק מאוד מהנה, הבעיה שלא כל המחשבים מריצים אותו.

אני מחפש משחקים נדירים יותר שפחות קלאסיים למולטי.

אגב, גם מודים יתקבלו בברכה.

פורסם

FAR CRY 1

משחק FPS עם מולטי פלייר ממכר

יש אפשרות ל LAN ממליץ על מוד אסלוט (לכבוש דגלים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים