פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים תיראו יש לי מפרט מחשב כזה בערך אני לא יכול להגיד לכם במפורש כי הוא פשוט לא עובד.. q8200 4 ליבות 2 giga ram geforce 9500 gt עכשיו כשמחשב עבד ניסתי להוסיף למעבד כשהוא עובד והכל זיכרון מיושן למעבד ומאחר שהכרטיס לא נכנס כי הוא יישן ניסתי להכניס את זה בכוח ואז המחשב קרס נכבה ולא עבד.. כביכול שאני לוחץ על הכפתוקר ההדלקה המאוורר של ה CPU עובד והמאוורר של הספק כוח עובד ואין רעשים ואין ציפצופים פשוט שאני לוחץ על כפתור ההדלקה יש מסך שחור ובנוסף הוצאתי תחוטים האלה גם כי אני מפגר ועם מישו יכול אוליי להגיד לי איך להחזירם למקום הנוכחי.. תמונה ובבקשה עם תשובות מוסברות והגיוניות מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה.... זקוק לעזרה כי עם קרה משו למחשב אחי הולך להרוג אותי
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים את החיבורים תוכל למצוא באינטרנט כאשר תחפש את המדריך ללוח שלך ע"י חיפוש הלוח בגוגל.לגבי הכנסה בכוח תלמד שבאלקטרוניקה זה אף פעם לא מומלץבנוסף ההוספה של הזיכרון בזמן שהמחשב עובד יכולה (וכנראה גרמה) לקצר
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים לא מתעסקים עם מוצרי חשמל ואלקטרוניקה בזמן שהם דלוקים !!!תנתק הכל מלוח האם פרט ל: ספק, מעבד, PC SPEAKER, מאורר מעבד, לחצן הדלקהתדליק ותתאר את הסימפטומים, האם יש צפצופים, מאורר מסתובב, נורה של לוח האם דולקת ?
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים אחי מה שאתה מתאר קרה לי אחד אחד לפני יומיים. גם הקטע של המסך השחור וגם הקטע של הניתוק (כי גם אני אהבל חחחח)כדי לפתור את בעיית החיבורים תחבר לפי מה שכתוב. על כל כבל כתוב משו ועל המקום שהוא אמור להיכנס בלוח אם כתוב אותו דבר צריך פשוט לבדוקכדי לפתור את הבעיה השנייה אני פשוט הוצאתי והחזרתי את הסוללה של הלוח אם (הסוללה העגולה באמצע) וזה הסתדרמקווה שזה יעבוד לך בכל מקרה תעדכן אותי אם זה באמת פותר לך את זה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר תגידו איך נראהה הסוללה של הביוס יש לי הרבה ואני פוחד להוציא סוללה אחרת זאת הסוללה שיש בתמונה שצילמתי?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר sshakrik בוצע מה שאמרת שוב מסך אין תצוגה כל המאוורים מסתובבים אין ציפצופים ואין כלום
פורסם 2010 במרץ 215 שנים במצב תקין אמורים להיות צפצופים כהתראה על כך שלא מותקן זיכרוןלכן או לוח האם תקול או הספק.וגם קיים סיכוי אבל נמוך שזה המעבד
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר אתה יכול לתאר לי איפה זה חוט לחצן הדלקה?...ואין לי נורה במעבד הזה יכול להיות בגלל שהוא חדש אנערף
פורסם 2010 במרץ 215 שנים אני רואה שכל החוטים אצלך של הפנל הקידמי לא מחוברים נכון !הקונקטורים אמורים להתחבר אופקית ולא אנכיתהדלקה זה הכיתוב ON/OFF
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר אז זהו שאת ה ON\OFF אני יודע שזה ההדלקה אבל המנורות לדד לא פועלותכפי שהם אמורות לפעול כאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי\הדלקה של המחשבניסתי הרבה פעמים לחבר אותם לא מצליח איך אני יודע לחבר אותם נכון?
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר אין לי את החוברתת..והסימנים האלה לא מבין אותם אני כל פעם מנסה והספק של המחשב החדש טוב בדקתי אותו ביישן עכשיו בקשר לכרטיס זיכרון מסך אני לא יודע לבדוק אותם כי הם חדישים החיבורים שלהם שונים ממעבד ישן של פנטיום 4 ככה שאני לא יכול לבדוק אותם בקיצור נתקעתי..
פורסם 2010 במרץ 315 שנים שלום לך ! אני רואה שאתה לא יכול לתקן או לאבחן לבד .אולי תקח את המחשב למישהוא שמבין ?
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר אני יכול לקחת אותו לתיקון אבל זה רחוק ועם נשרף המעבד או משו הם לא יחליפו או יראו שנגעתי
פורסם 2010 במרץ 315 שנים שלום לך !גם אם רחוק וגם אם יראו לא כדאי לך עוד להתעסק אתו ,צריך בן אדם שמבין בחומרה שיחבר נכון ןיראה איפה הבעיה .המחשב הוא עדיין באחריות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.