פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים שלום,לקראת רכישת מארז חדש ירדתי פחות או יותר ל2 אופציות, ה-HAF 922 הותיק או הLANCOOL PC-K62 המהולל.כאמור בשניהם יש הרבה מקום לסידור כבלים ורכיבים גדולים, ודבר אחד חשוב לי מכל - קרור.כעקרון לא אכפת לי בכלל מרעש, המטרה המרכזית שלי בשדרוג המארז (כרגע מסתדר לי עם מארז ג'נרי קטנטן של אייבורי עם 2 מאווררי 90מ"מ) היא סידור הכבלים, המראה וביצועי הקרור.על איזה מהמארזים הייתם ממליצים לי ללכת בהתאם לנאמר?
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים מחבר are there any comparisons of cooling/noise between the two? i couldn't find any..
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים את זה באמת יהיה קשה למצוא כי אין הרבה ביקורות על ה - K62.אבל עד כמה שראיתי מהשוואות שונות אין מארז MIDI שמתעלה על ה - 922 בנושא של קירור, וגם מבחינת איכות בנייה ותכנון פנימי הוא טוב מאד.
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים אני לא חושב שיש הבדלי קירור גדולים כ"כ בין השניים, ה-K62 מקרר מצויין. גם ככה ברמות האלה של המארזים ישנה השפעה גדולה יותר על הקירורים של הרכיבים השונים.לדעתי קח את זה שלטעמך נראה יותר טוב (אמרת שזה חשוב לך)בכל מקרה שום בחירה לא תהיה טעות, מדובר בשני מארזים פשוט מצויינים ובמחיר מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.