פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים אהלן,לפני מספר ימים כשהתכוונתי לכבות אתה מחשב אחרי סיום הכיבוי של הוינדאוס המחשב לא נכבה סופית והיה ריח של משהו שרוף- כיביתי ידנית מהר את המחשבהריח אכן בא ממנו אבל לא היה ברור מהיכן..לאחר המקרה המחשב נדלק ופועל באופן נורמלי - אבל מעת לעת עושה ריסט למחשב בלי שום סיבה או אזהרהמה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לבדוק?האם ספק? לוח אם? (נראה שהמעבד והזיכרון עובדים כשורה לאחר בדיקות עם תוכנות למניהן)תודה רבה
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים שלום לך ! האם פתחת את המארז וראית אם יש רכיב שרוף ? מתי לאחרונה החלפת משחה טרמית למעבד ? וגם תוודא שהמאוורר למעבד \לכרטיס מסך מהודקים היטב למקומם .
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים תתחיל מלהחליף ספק.ריח שרוף ברוב המקרים (רוב, לא כל) זה בדר"כ ספק כוח תקול.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר אהלן המחשב כולו על כלל חלקיו די חדש בטווח החצי שנה בערך עבד חלק הריץ משחקים והכל היה תקין לחלוטין אין סימנים ויזואלים של משהו שרוף והריח השרוף עצמו גם נעלם לגמרי אין זכר בשום חלק (כן, הסנפתי את כל המחשב < אני גם נוטה לחשוב שזה הספק כוח..
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר טוב חבר'ה לאחר בדיקהנראה שלא הספק הוא האשםאבל עוד לא סגור על האשם האמיתיהחלפתי לספק אחרהכרטיס מסך הושאר מחובר למחשב (4890 ATI)אחרי זמן מה המחשב עשה ריסט.ניתקתי את הכרטיס מסך (נשארתי עם ה ONBOARD)בנתיים הכל רץ בסדר אבל אני אתן לזה עוד קצת זמן כדי להיות בטוחהיש מצב שהאשם הוא הכרטיס מסך ?ד"א ניסיתי להריץ כל מיני בדיקות ומשחקים כבדים וכו הכל רץ בסדר ואין ריסטיםזה פשוט מתי שבא למחשב הוא עושה ריסט בלי סיבה אמיתית נראית לעיןיש למישהו רעיון?תודה[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 00:11:57היי sashakrikהייתי עושה את זה הבעיה היא שהספק והכרטיס מסך מחנות אחת וכל השאר מחנות אחרתאז רצוי שאני אדע בערך כיוון לפני שאני ניגש להאשים ולדרוש אחריות
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אחרי שניתקת את כרטיס המסך הבעיה נעלמה וזה יכול לייצור רושם שהכרטיס מסך הוא האשם אבל גם תושבת ה- PCIE של לוח האם יכולה להיות תקולה אבל אין לך אפשרות לדעת זאת כי כרגע היא לא בשימוש, לכן אני מציע שתביא ממישהו כרטיס מסך תקין ותתקין על הלוח אם שלך לצורך הבדיקה או לחילופין תתקין את הכרטיס מסך החשוד שלך על לוח אם אחר.
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים מחבר לאחר שהסרתי את הכרטיס מסך עדיין המחשב עשה ריסטלכן נשארמעבד,לוח אם וזיכרוןשמתי את המחשב היום במעבדה לבדיקה ומחר נדע מה הבעיההימור שלי: המעבד הוא האשם.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר אהלן,הבעיה שלי עדיין לא נפתרה לצעריבמעבדה לא הצליחו למצוא כלום (פעמים)התחלתי לפתח מחשבות שזה קשור לוינדאוזהתקנתי מחדש פעמים מדיסקים שונים למרות שהראשון מבניהם עבד תקופה.קשה לי לעזוב את העניין שברגע שהיה ריח שרוף באוויר היה הרגע שהתחילה התקלהלכן זה בוודאות קשור לענייןמה נשאר לבדוק?יש מעבד,לוח אם,זכרון,הרדיסקזה הכל?אני אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל להציע לי מה עוד לבדוקתודה רבה!
פורסם 2010 במרץ 315 שנים שלום לך !תבדוק :משחה טרמית למעבד,אבק מסביב למעבד,לנקות כרטיסי זכרון וסלוטים שלהם ,לבדוק מאוורר למעבד שצמוד למקומו .אם לא עוזר:תוריד תוכנה cpu z דיאגנוסטיקה פה באתר ותבדוק רכיבים .אם לא עוזר :תפרק את כל המארז (בזהירות- וגם תרשום על דף את צורת החיבורים -אם צריך)תוציא לוח אם ותבדוק אותו מקרוב אם יש קבלים מנופחים או נזק אחר גם כרטיס מסך לבדוק,סלוטים גם
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר תודה על התגובההמחשב כרגע במעבדה בפעם השלישיתאם הם לא ימצאו שום דבראני אנסה את מה שרשמת לעבור על כל הקבלים על הלוחבעיקרון המחשב עצמו מאוד נקיהמשחה הטרמית על המעבד תקינהואין אבקאני אנסה לעבור על הלוחתודה רבה בנתייםאני אעדכן שיהיה חדש
פורסם 2010 במרץ 515 שנים מחבר שלום, אני חושב שהתקלה נפתרה סוף סוף החליפו לי במעבדה לוח אם ונראה בנתיים שהתקלה לא חוזרת כנראה שזה פתר את העניין תודה לכולם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.