עבור לתוכן

סכום של 1600 שח...להשקיע או לחסוך

Featured Replies

פורסם

שלום

קיים ברשותי סכום של כ 1600 שח.אני חייל,חוזרים בסופשים רק,ולא יודע אם להשקיע את הסכום הזה על משהו,למשל dvd נייד,שישמש אותי לצבא,או אולי לקנות רק באיזה 300 שח משחק למחשב שיהיה לי ולאחי בבית,או משהו אחר

מה בד"כ חיילים קונים?אולי כדאי לחסוך ולשים בבנק שיהיה לעתיד?

תודה

פורסם

אם אין לך באמת משהו שאתה רוצה לקנות אז תחסוך, ככה יהיה לך כסף למחשב חדש או אפילו אוטו מתי שתרצה לקנות. חבל לבזבז על דברים שאתה לא באמת צריך.

פורסם

"מה בד"כ חיילים קונים?"

איזו מין שאלה אידיוטית זו? תקנה מה שאתה רוצה לקנות, לא מה שחיילים קונים.

אין טעם לשים בבנק ולחסוך, כי 1600 ש"ח זה גרושים (כששתחרר תרוויח את זה בשבוע וחצי של עבודה). אם יש משהו שאתה צריך ורוצה לקנות, תקנה. אם לא, אז תחזיק את הכסף הזה בצד, ויהיה לך כסף להוציא בשישי בערב ולא תצטרך לשרוד על המשכורת הצבאית העלובה.

פורסם

מה בד"כ חיילים קונים?

יש יחידות שמאפשרות קיצור שירות תמורת תשלום מזומן לרס"ר. תמורת 1,600 ש"ח לדעתי תוכל לקצר את השירות שלך בכ-30-45 יום, תפנה לרס"ר ותציע לו את זה.

פורסם

אין לך מה לחסוך 1,600 שקל. כמו שאמרו פה, שתשתחרר תרוויח את זה בפחות משבועיים (ואם תחיה בבית של ההורים עדיין, זה יהיה נטו).

פורסם

חן מונטג, אני אתן לך עוד 1600 ש"ח בתוכנית חיסכון על שמך שתיפתח רק אחרי שתעבור שנה מבלי שפתחת אפילו נושא אחד נוסף. הולך ?

פורסם

יש יחידות שמאפשרות קיצור שירות תמורת תשלום מזומן לרס"ר. תמורת 1,600 ש"ח לדעתי תוכל לקצר את השירות שלך בכ-30-45 יום, תפנה לרס"ר ותציע לו את זה.

+1

פורסם

rofl ... מישהו כאן הולך לקבל סטירה רצינית מהחיים כשהוא יצא לאזרחות ..

"מה לעשות עם 1600 ש"ח? להשקיע או לחסוך?.." הרגת אותי :lol:

פורסם

לא נראה לי, זה גם מה שחשבנו על חן לכשיתגייס, אך הוא בסדר גמור כמו שאתה רואה, עדיין ממשיך ומתמיד עם השאלות ההזויות בHWzone :lol:

פורסם

חן מונטג - וירוס מחשבים ידוע הפורץ בכח לכל האתרים הישראליים ברשת ומשבית אותם מפעילות סדירה למשך טווח זמן משתנה

דוגמאות מייצגות: http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%97%D7%9F+%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%92&meta=&aq=f&oq=

פורום תעופה:

נושא: חבר'ה לא קשור לתעופה הגיעו ציונים במתמטיקה

נעילה:

חן אני מבקש ממך להפסיק לפרסם לאלתר כל הודעה שלא קשורה לתעופה בכל הפורומים

עד שלא נפתח פורום OFF TOPIC בו ניתן יהיה לכתוב על כל השטויות שבעולם נא להמנע מהבלבלת הזו :2gunsfiring:

IOP:

שאלה:

שלום

בגלל שיש באפשרותי לבדוק מעקב אחרי חשבון הבנק שלי באינטרנט,נכנסתי היום,ואומנם כן גיליתי שהמכורת עלתה כי היום זה הראשון לינואר 2010,אבל לא קיבלתי את ה500 שח המלאים שהייתי אמור לקבל

מישהו יודע מה הסיבה?האם הם מכניסים את הכסף כל פעם קצת?איך זה עובד? תודה

נעילה:

טוב חבוב...

קב"ן.

שאלה:

פורסם במקור על ידי חן מונטג

ושאלה שתישמצ מצחיקה אבל איך אני מסביר להורים שלי שכדאי לקנות טיסן ויש מקום בבית לשים אותו וזה?

תשובה:

תגיד לי אתה רציני? אתה יושב בבית שלך וצוחק על כולנו, אני בטוח.

יש גבול לכל תעלול חבוב, את השאלות ההזויות שלך תשאל את ההורים, לא אותנו.

שאלה מאתמול:

שלום ושבת שלום

השבוע הפלאפון שלי מדגם נוקיה 5800 נפל,למזלי על אבנים קטנות כאלה ואני מקווה שלא קרה לו כלום

אם הוא עובד והכל בסדר הכל כרגיל זה אומר שלא קרה לו כלום,או שצריך לקחת אותו לאורנג ולהגיד שנפל לי ושיעשו לו איזשהי בדיקה לוודא שהכל בסדר?

תודה

נעילה:

חן באמת לא צריך לפתוח טראד על כל דבר שעולה לך בראש, זה לא תורם בכלום, אפילו הפוך.

אם לא קרה כלום לטלפון - לא צריך לפנות לאף אחד.

[br]פורסם בתאריך: 20.02.2010 בשעה 19:16:19
נושא חדש:
שלום

הדיון לא בא במטרה לחשוב אם לקנות את האייפון או לא,כי קניתי כבר את הנוקיה 5800...

אבל ההורים שלי רוצים לדעת כמה זה היה עולה אם הייתי קונה את האייפון במסלול חיילים?בכלל יש דבר כזה או שכולם משלמים אותו מחיר?

תודה

תשובה:

שלום רב,

כאן נציג "אורנג" של אתר *צונזר*.net... יש כרגע מבצע חדש באורנג' בגלל המכירות הנמוכות של האיפון.

איפון 3GS 16GB חינם לכל דורש, המבצע תקף עד ל31.12.10...

חן, נו באמת? אנחנו נראים לך כמו עובדים של אורנג'? לך אליהם ושאל אותם

=========================

נושא :

שלום לכולם ושבת שלום

המחשב התריע לי על ווירוס היום,כמובן שעשיתי לו delete

איך אפשר לוודא שהווירוס מחוק ולא שרוש איפושהו במחשב וגורם לנזק כלשהו?

תוכנת האנטי ווירוס שברשותי היא avira

תודה רבה

המשך:

דרך אגב הסריקה הושלמה,והוא כתב לי שהוא מצא איזשהו ווירוס...לעשות repair
פורסם במקור על ידי iakovl

לא, אל תעשה... תשאיר אותו ותגדל אותו כחיית מחמד

חן, אם האנטי וירוס מצא וירוס, די הגיוני להגיד לו לתקן אותו לא?

תגובה

ציטוט:

מה אפשר לצפות ממישהו שפותח טראד בשביל לשאול אם כדאי ללכת לשירותים או אולי לחכות לדור הבא של האסלות.

פורסם
:lol::yelclap:
פורסם

best thread EVER! :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אלכס הרגת אותי

פורסם

אני בעד לפתוח תראד "סיפורי חן מ שקרו באמת"

פורסם

ובנימה משעשעת זו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים