עבור לתוכן

הוספת כונן קשיח- איזה ואיך?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להוסיף כונן קשיח למחשב שלי,

אז דבר ראשון איזה (קראתי את הדיון של המומלצים אבל בכל זאת אני לא יודע איזה..)

של 500G לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, אני רוצה לשים עלו וינדוס 7 והעיקר שיעבוד מהר...

זה מה שיש לי עכשו

לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI

דיסק כשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD

(הדיסק שיש לי עכשו טוב בערך?)

כמו שאמרתי לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, מעדיף לחסוך כסף, זה משהו כמו 200+ יוצא לא?

אם אפשר גם המלצה איפה לקנות בחיפה

ותגידו זה בעיה להוסיף אותו לבד או שעדיף שהחנות תעשה את זה?

אין לי בעיה לחבר את ה SATA וכזה, אבל צריך להתקין את הכונן או משהו? או שהמערכת קולטת הכל ישר?

תודה!

פורסם

יש כוננים מומלצים בסטיקי. קח את ה-Spinpoint F3 500GB של סמסונג.

דיסק כשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD

(הדיסק שיש לי עכשו טוב בערך?)

לא ניתן לומר בלי דגם מדויק של הפריט. לפי הפרטים שכן סיפקת ניתן לומר שהוא בסדר גמור.

כמו שאמרתי לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, מעדיף לחסוך כסף, זה משהו כמו 200+ יוצא לא?

נכון. כ-250 שקלים.

ותגידו זה בעיה להוסיף אותו לבד או שעדיף שהחנות תעשה את זה?

אין לי בעיה לחבר את ה SATA וכזה, אבל צריך להתקין את הכונן או משהו? או שהמערכת קולטת הכל ישר?

זו ממש לא בעיה, רק צריך קצת היגיון. מתקינים את הכונן במארז, מחברים כבל SATA, מחברים כבל חשמל (אם יש לך ספק כח ישן אז לא יהיה לך מחבר מתאים, במקרה הזה תצטרך מתאם). מפעילים את המערכת, ניגשים לניהול הדיסקים --> יוצרים מחיצות ומבצעים format מלא.

פורסם
  • מחבר

יש כוננים מומלצים בסטיקי. קח את ה-Spinpoint F3 500GB של סמסונג.

לא ניתן לומר בלי דגם מדויק של הפריט. לפי הפרטים שכן סיפקת ניתן לומר שהוא בסדר גמור.

נכון. כ-250 שקלים.

זו ממש לא בעיה, רק צריך קצת היגיון. מתקינים את הכונן במארז, מחברים כבל SATA, מחברים כבל חשמל (אם יש לך ספק כח ישן אז לא יהיה לך מחבר מתאים, במקרה הזה תצטרך מתאם). מפעילים את המערכת, ניגשים לניהול הדיסקים --> יוצרים מחיצות ומבצעים format מלא.

זה?

http://tms.co.il/product/7584

ויש לי ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN

צריך מתאם או שזה בסדר?

דרך אגב הפרטים שאני נותן ככה הם כתובים בהזמנה של המחשב אז אני לא יודע איפה לראות יותר מדוייקים...

לגבי הפרמוט, אין בעיה לפרמט בעזרת ההתקנה (כשאין עוד מערכת הפעלה) כמו שעושים כשמתקינים וינדוס xp כן?

פורסם

מה שרשמת על ספק הכח שלך לא נותן לי כלום. רק נתת פרטים טכניים שלו, לא רשמת יצרן ולא רשמת דגם. אולי יש לך ספק ג'נרי.

בכל מקרה הבאתי לך תמונה לאיך שנראה המתאם, אז מקסימום תקנה ב-5-10 שקלים.

לגבי הפרמוט.. אתה לא צריך להגיע לשם, אם יש מערכת הפעלה אז אתה עושה את זה דרכה.

פורסם
  • מחבר

מה שרשמת על ספק הכח שלך לא נותן לי כלום. רק נתת פרטים טכניים שלו, לא רשמת יצרן ולא רשמת דגם. אולי יש לך ספק ג'נרי.

בכל מקרה הבאתי לך תמונה לאיך שנראה המתאם, אז מקסימום תקנה ב-5-10 שקלים.

לגבי הפרמוט.. אתה לא צריך להגיע לשם, אם יש מערכת הפעלה אז אתה עושה את זה דרכה.

אני לא יודע איפה לראות עוד פרטים לגבי הספק, זה מה שרשום בהזמנה..

בכל מקרה נראה לי אני יסתדר, תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים