עבור לתוכן

מחפש אוזניות להאזנה למוסיקה במחשב, תקציב בין 500-600 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות.

התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב.

אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו :(

כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות).

אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ.

תודה לכולם :]

פורסם

אני מניח שאהבת את הSR60 שלך, אתה יכול לקחת את הדגם המתקדם יותר והמשופר SR80I ב490 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=491869

אני לא חושב שיש אוזניות יותר טובות לרוק מגרדו.

פורסם
  • מחבר

ה SR60 היו מעולות, אבל הספוגיות של האוזניים שלהן התכלו לי ממש מהר. הייתי מעדיף משהו יותר סולידי.

אני אבדוק את ה HD448.

פורסם

יש גם את ה-HD515 בטווח המחיר שלך.

פורסם

מעקב.

נהרסו לי הRP21 [האפרכסת השמאלית יצאה ממקומה :'(]

וכעת האפרכסת השמאלית תלויה על חוט חשמל זעיר, לא נראה לי שאפשר לתקן זאת, אם מישהו יודע אז אשמח לקבל כמה הערות בפרטי [בכדי לא להרוס את הדיון פה]

בקיצור, אני אעקוב אחרי הדיון פה, גם אני צריך אוזניות חדשות, לצערי :P

פורסם

אני לא חושב שיש אוזניות יותר טובות לרוק מגרדו.

ברור שיש, אבל לא בארץ ולא בתקציב הזה.

בעיקרון אאל"ט חוץ מAKG K240 הישנות, ששמעתי והן מעולות אם אתה לא מעדיף סאונד על הצד הבהיר בפנים כמו של גראדו, שאולי תמצא ביד-שנייה (חפש בציוד לאולפנים) או בקילומבו בחיסול מלאי בארץ אתה מוגבל לסנהייזר וגראדו למיניהן. או שדבר איתי בפרטי אולי אני אוכל לעניין אותך במשהו. :)

פורסם
  • מחבר

אה, שכחתי להגיד שאני מחבר את האוזניות ישירות לכרטיס asus xonar d2 ללא הגברה, אז הייתי מעדיף אוזניות קלות להרמה

פורסם

HD555 יכולות לענות על השאלה שלך (נוחות פלוס צליל בכיוון שאתה מחפש). מלבדם אם אתה מחפש סגורות יש את ה-HD280 שנמכרו במחיר שחיטה ב-KSP עד לא מזמן(תבדוק מה הולך שם).

ובלי לקדם מכירות של אחרים, דבר עם איליה בנוגע להצעה שלו. :xyxthumbs:

ואם אתה רוצה לצאת עם משהו טוב ביד, תציץ בלוחות יד"ש, לרוב יש הצעות טובות אחת לכמה זמן בייחוד כשאוזניות זה דבר שלא מתבלה יתרה ומגיע במצב טוב לרוב. ;)

פורסם

אתה יכול להשיג מEBAY את הHD555 חדשות ב400-500 שקל. אבל שמעתי שהSR80I יותר טובות (ובטוח שלרוק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים