עבור לתוכן

עברתי מיונים לצוות אוויר ,מישהו יכול לספר לי מה מחכה לי בהמשך ?

Featured Replies

• תגובות 70
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל כבר קראתי את זה (אני ספק אם יש מידע נגיש שקשור לטייס שלא קראתי :P ) .

בכל מקרה ,לפחות עכשיו אני אשמור את זה במועדפים (פעם אחרונה שכחתי משום מה .

פורסם

חביבי תגיד, תוך כמה זמן קיבלת את הזימון למיונים לאחר הצו הראשון?

פורסם

תגידו מה מפיל בבדיקות ראיה? למישהו יש פירוט על בדיקות הראיה בירפ"א ב'?

פורסם

המלצה אישית קטנה לכלכ המתיימנים למינהם,

פשוט תבואוו ותעשו את המיונים ככה כמו שאתם,אל תחפרו באינטרנט מה יהיה כככה או ככה,

כי מרוב ציפיות והמלצות רק יוצא בלבול,ככה היה אצלי לפחות,אם תקשיבו למה שאחרים מספרים אז לא תבואו בטבעיות שזו אחת הטעויות!

תהיו רגועים בלי לחץ ויהיה טוב

פורסם
  • מחבר

תגידו מה מפיל בבדיקות ראיה? למישהו יש פירוט על בדיקות הראיה בירפ"א ב'?

באמת שאין לי שמץ ,אבל אם אני יעבור את א אני אתחיל לברר על ב עם חברה שעברו .

חביבי תגיד, תוך כמה זמן קיבלת את הזימון למיונים לאחר הצו הראשון?

כשאני נזכר לאחור ,זה היה משהו כמו אחרי שלושה חודשים (ואני עוד דחיתי את זה פעמיים בגלל טיולים ) ,אבל זה דיי תלויי בגיל שלך ביחס לכל המתגייסים (כי היה חברה איתי בצוות אוויר שהיו מכיתה י"ב )

תשמע ShOw-Time ,בעיקרון אתה צודק ,אבל אני באמת רוצה את ה"edge" על כולם ,אני בכוונה לא דיברתי אם אנשים שאני מכיר שעברו משום שאני לא רוצה שיספרו לי אחד לאחד מה היה ,אבל אני רוצה תמונה כוללת בשביל לדעת איך להיתכונן מנטלית לכל הסיפור .

פורסם

תבוא כמו שאתה, תחשוב טוב טוב על מה אתה אומר למי ואיך, ועל מה אתה עושה.

אם תעבור בזכות איזה הכנה וטיפים הסיכוי שתגיע רחוק הוא נמוך.

פורסם
  • מחבר

אני מבין מה אתם אומרים ,ואני מבין מדוע (אתם מייצגים את צה"ל ,שרוצה שיעברו הכי מתאמים ) ,אבל אני מתקשה שלא לבדוק קצת פרטים בשביל לתת לי את היתרון ,קשה לי להאמין שיבוא לשם חברה בלי שום ידיעה למה הם נכנסים (כאילו יש תמיד את הסטלן התורן ,אבל הרוב לא ככה ).

בכל מקרה ,זה תחילת שבוע הבאה ,אז מעכשיו רק ישנים טוב טוב ופותרים קצת תרגילים במתמטיקה.

פורסם
  • מחבר

טוב ,אז עברתי את זה (לפחות את החלק הראשון ) ,את התשובה הסופית אני אקבל בעוד חודש עד חודש וחצי .

בכל מקרה ,זה היה דיי כיף (חוץ משאלון 68 ,שאלוהים יודע איך הספקתי אותו ,וגם הקוביה לא הייתה משהו ).

עכשיו רק להתפלל שעברתי ,ולקוות שאני יעבור את ירפ"א ב גם כן ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה ,יש לי עוד שאלה ,הייתי לפניי קצת יותר משבוע בירפ"א א ,ועכשיו בדקתי את האתר עולים על מדים ,הוא היתעדכן לי ,ונרשם ששלב המיון הוא ירפ"א א אבל רשום שם שלא ביצעתי את כל המבחנים (למרות שהחיילת במפורש אמרה לי שביצעתי את כל המבחנים יודיעו לי עוד חודש עד חודש וחצי אם עברתי או לא ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים