עבור לתוכן

עברתי מיונים לצוות אוויר ,מישהו יכול לספר לי מה מחכה לי בהמשך ?

Featured Replies

פורסם

חוץ מזה, אם כבר באתם והגדרתם את המידע שנשפך פה כבלמ"ס, אז אל תשכחו שבצבא [כמו בהרבה גופים אחרים] כמעט כל מסמך שכתובה בו המילה צה"ל מסווג כשמור לפחות..

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 70
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מגה סופר דופר הקפצה .

אז עוד משהו כמו שבועיים יש לי ירפ"א א סוף סוף (זה באה באיחור אסטרונומי ,אני כבר בן 17 וחצי והכל ) .

ועכשיו יש לי מעט שאלות .

קודם כל ,איפה זה ביחס ללשכת גיוס (כי תל השומר הוא מקום עצום ) ?

איפה זה מסעדת מפגשים (הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עילו בתור צ'קפוינט )?

מה הרמה של מבחניי המת' ?

ומה זה מבחן קוביה ?

תודה רבה ;D

פורסם

זה לא קרוב ללשכת הגיוס.

יש כניסה נוספת לתל השומר שירפ"א נמצא 3 דקות ממנו. זה ליד "מסוף תל השומר". חפש אוטובוסים שמגיעים לשם. משם יש שילוט לירפ"א.

לגבי שאר השאלות אני לא יכול לענות. בהצלחה!

פורסם

מגה סופר דופר הקפצה .

אז עוד משהו כמו שבועיים יש לי ירפ"א א סוף סוף (זה באה באיחור אסטרונומי ,אני כבר בן 17 וחצי והכל ) .

ועכשיו יש לי מעט שאלות .

מה הרמה של מבחניי המת' ?

ומה זה מבחן קוביה ?

תודה רבה ;D

אלוהים אדירים.

בבקשה אל תגיד לי את זה.

מה זאת אומרת?

מתי קיבלת את ההזמנה של ירפ"א א'? אני כבר בן 17 ו7 חודשים ועדיין לא קיבלתי הזמנה, אמרו לי שאני אמור לקבל בחופש הגדול והירפא יהיה משהו כמו בתחילת י"ב.

מתי קיבלת את הטופס?!

פורסם
  • מחבר

למה דווקא ראיתי בגוגל earth שזה לא כל כך רחוק (קו אווירי משהו כמו 300 מטר והליכה משהו כמו קילומטר וחצי )

אבל יש משהו מוזר ,במפה שנתנו לי בהזמנה ,יש שלושה פנייות ממסוף האוטוביסים ובפנייה השלישית פונים ,אבל בגוגל earth אפשר לראות רק שתיי פניות אחרי מוסף האוטובוסים ,ואין פנייה שלישית (שנייה אני יעלה שתיי תמונות למי של מצליח להבין על מה אני מדבר ).

אגב ,מה שם הרחוב שבו נמצא "מסוף תל השומר"

לאור :קבלתי את זה היום ,וכן קיבלתי את ההזמנה (אני אפילו מעלה תמונה ממנה עם המפה ) ,תשמע בצוות אוויר אמרו לי שאמורים לקבל בגיל 17 ו4 חודשים או בכיתה י"ב ,מה שבאה קודם ,אבל גם אני לא קיבלתי בגיל 17 ו4 חודשים חודשים אז התחלתי להילחץ טיפה ,ואמרתי לעצמי שאני מחכה עד סוף החופש ואם לא נותנים לי ,על היום הראשון של הלימודים אני חופר להם את החיים בטלפון ,ועכשיו קיבלתי ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

הדאגה שלי היא דווקא על ירפא ב ,למה אני כרגע לוקח רואקוטן (הדבר הזה נגד פיצעי בגרות) ,והבנתי שזה לא עובר בבדיקות דם ,וצריך לתת לזה חודש להיתנקז מהדם ,ואני לא רוצה להפסיק את הטיפול כי אני בערך ב חודש חודשיים האחרונים שלו ,לכן אני שואל בכדיי לדעת בערך כמה זמן יש לי ,והאם להפסיק עכשיו או לסיים את הטיפול .

לפני הצו הראשון הייתי מטופל ברואקוטן, והרופא בצו פשוט אמר לי מתי שאני מסיים את הטיפול לשלוח תוצאות של בדיקת דם. הוא אמר לי שבכל מקרה טיפול ברואקוטן לא מוריד פורפיל/מהווה סעיף כל עוד תוצאת בדיקת הדם שלך תקינה. ואם היא לא, אז הדבר יהווה בעיה חמורה יותר מאשר בדיקות ירפ"א ב'

שיהיה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבר ,וכן כבר סיימתי דיי מזמן טיפול ברואקוטן ,והתוצאות של הבדיקת דם היום טובות (נראה לי ,כי הכל על המסך שלו היה ירוק :) ), אבל השאלה היא למי לשלוח את התוצאות ולכמה זמן הבדיקה האחרונה אקטואלית (כי סיימתי לפניי איזה חודשיים ).\

וכמובן לשאלה מהדף הקודם :

ועכשיו יש לי מעט שאלות .

מה הרמה של מבחניי המת' ?

ומה זה מבחן קוביה ?

תודה רבה ;D

למה דווקא ראיתי בגוגל earth שזה לא כל כך רחוק (קו אווירי משהו כמו 300 מטר והליכה משהו כמו קילומטר וחצי )

אבל יש משהו מוזר ,במפה שנתנו לי בהזמנה ,יש שלושה פנייות ממסוף האוטוביסים ובפנייה השלישית פונים ,אבל בגוגל earth אפשר לראות רק שתיי פניות אחרי מוסף האוטובוסים ,ואין פנייה שלישית (שנייה אני יעלה שתיי תמונות למי של מצליח להבין על מה אני מדבר ).

לאור :קבלתי את זה היום ,וכן קיבלתי את ההזמנה (אני אפילו מעלה תמונה ממנה עם המפה ) ,תשמע בצוות אוויר אמרו לי שאמורים לקבל בגיל 17 ו4 חודשים או בכיתה י"ב ,מה שבאה קודם ,אבל גם אני לא קיבלתי בגיל 17 ו4 חודשים חודשים אז התחלתי להילחץ טיפה ,ואמרתי לעצמי שאני מחכה עד סוף החופש ואם לא נותנים לי ,על היום הראשון של הלימודים אני חופר להם את החיים בטלפון ,ועכשיו קיבלתי ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני כבר בן 17 ו7 חודשים, אני מפחד שהם ישלחו לי את ההזמנה ואני בינתיים אהיה בארה"ב :( ואז אני אפספס הכל ולא אוכל ללכת לצוות אוויר

פורסם
  • מחבר

אל תדאג ,רק תזכור להודיע להם שאתה בחו"ל(רשום לי על ההזמנה אפילו "אם נבצר ממל להתייצב במועד זה יש ליצור קשר מיידי עמנו" )

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבר ' date='וכן כבר סיימתי דיי מזמן טיפול ברואקוטן ,והתוצאות של הבדיקת דם היום טובות (נראה לי ,כי הכל על המסך שלו היה ירוק :) ), אבל השאלה היא למי לשלוח את התוצאות ולכמה זמן הבדיקה האחרונה אקטואלית (כי סיימתי לפניי איזה חודשיים ).\

וכמובן לשאלה מהדף הקודם :

ועכשיו יש לי מעט שאלות .

מה הרמה של מבחניי המת' ?

ומה זה מבחן קוביה ?

תודה רבה ;D

[/quote']

הקפצה אנשים ,משהו בבקשה .

פורסם

טוב עדכון בנוגע למצבי :P

עדיין לא קיבלתי את הזימון, ואני נוסע בעוד שבוע לארה"ב, אם לא אקבל אותו בתוך כמה ימים אני מתקשר אליהם להודיע.

בקשר לשאלותיך,

את כל התשובות תוכל למצוא בגוגל, כמו שאני מצאתי, אבל אולי על חלק אוכל לענות ממה שקראתי:

הרמה של מבחני המתמטיקה היא פחות מ3 יחידות, זאת אומרת, אם אתה ב3 יחידות לא תיהיה לך בעייה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך ,למזלי אני קצת יותר מ3 יחידות ;D (מזל שאני בחמש ,גם אם זה עולה לי בקצת זמן פנויי ).

וכן תתקשר עליהם ביום ראשון ישר ,באמת חבל שתפספס ויעשו לך בעיות בגלל זה (אגב לכמה זמן אתה טס ?)

פורסם

תודה לך ,למזלי אני קצת יותר מ3 יחידות ;D (מזל שאני בחמש ,גם אם זה עולה לי בקצת זמן פנויי ).

וכן תתקשר עליהם ביום ראשון ישר ,באמת חבל שתפספס ויעשו לך בעיות בגלל זה (אגב לכמה זמן אתה טס ?)

5 הא? אני ב4 (בגלל מורה בורה בכיתה י')

אעשה זאת :), אני טס ל4 שבועות :)

פורסם
  • מחבר

כן ,תדע לך שבכיתה י' שובצתי בהתחלה ל3 יחידות (בגלל הרבה מורות בורות שהיו לי בעבר ) ,אבל אז התקדמתי אסטרונומית ,כאילו ממש באיזה חצי שנה עליתי ל4 ואז ירדתי שוב כי לא היה לי זמן ללמוד ,ואז ב יא' עליתי שוב ל4 ואז גם לחמש :) ,בקיצור עשיתי סיבוך תחת לצבא (אני עדיין בספק אם הם יודעים את הנתונים שלי במלואם ).

תהנה בחופשה .

אהה ובכללי לכולם ,מה זה לעזאזל מבחן קוביה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים