עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מוזר שעדיין לא נפתח דיון: דובאי דורשת לעצור את ראש המוסד

Featured Replies

פורסם

מה שצריך לזכור זה שהמוסד הצליח להרוג את המניאק, וזה דבר ממש ממש לא קל בימינו. עם כל האבטחה הכבדה מאוד שיש עליו ועם כל הפיקוח. תכנון המבצע הזה לבדו ארך שבועות על גבי שבועות, אני בטוח בזה. צל"ש למאיר דגן ולסוכנים. כל שאר העולם יכול ללכת להזדיין.

פורסם

אחרי שחפרתי על מבחוח ובערך המעודכן בויקי http://en.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_al-Mabhouh

אני לא חושב שהישראלים רצחו אותו. אני חושב שהיו לו אוייבים הרבה יותר גדולים וכאלו שירוויחו ישירות מחיסולו.

פורסם

העניין האמיתי הוא שככל הנראה המוסד השתמש בזהותם של אזרחים חפים מפשע וסיכן את חייהם, לדעתי זה מעשה חמור ביותר שראשי המוסד צריכים לתת עליו את הדין.

הו, התמימות. מדינה תעשה כל מה שבידיה, אפילו תוך כדי רמיסת זכויות אזרחיה (בשאיפה כמובן למינימום נזקים ולכמה שפחות פרטים), כדי להשיג את אותן מטרות שיאריכו את כושר השרידות שלה. ככל שהיא במצב מאויים יותר, כן תגבר נכונותה לאפשר למטרותיה לקדש את האמצעים העומדים לרשותה. אם לא תעשה זאת, היא לא ראוייה להתקיים.

באשר לכותרת, מדובר בדרישה שלא תמולא לעולם כמובן ונועדה לשרת את יחסי הציבור הפנימיים והחיצוניים של דובאי.

פורסם

^^^^

הו התמימות... :cool2:

פורסם

^^^^

הו התמימות... :cool2:

לא הבנתי, זה מופנה אלי או מזדהה עם העמדה שלי?

פורסם

לא ממש מזוהה עם העמדה שלך, אני חושב שניצול ציני של אנשים לצורך גבולות דמיוניים זה פשוט טיפשי.

לכן מדינה שדורכת על האזרחים שלה ולא משנה לאיזה צורך היא לא בעלת זכות קיום.

אבל זכותך לחשוב אחרת...

פורסם

אתה באמת תמים אם אתה חושב שישראל היא המדינה היחידה בעולם שעושה את זה... כל מדינה מערבית היום הגיעה לאן שהגיעה לא בזכות זה שהיא ישבה בסבלנות וקראה את הכתבים של מרקס ואנגלס מאה פעם ביום.

פורסם

לא ממש מזוהה עם העמדה שלך, אני חושב שניצול ציני של אנשים לצורך גבולות דמיוניים זה פשוט טיפשי.

לכן מדינה שדורכת על האזרחים שלה ולא משנה לאיזה צורך היא לא בעלת זכות קיום.

אבל זכותך לחשוב אחרת...

אני מקנא בך, אתה עדיין חי עמוק בתוך ענני מסך העשן שחברת הענק המודרנית יוצרת. אתה, כפרט, כאזרח של מדינה, זניח לחלוטין. חייך שבריריים לגמרי וחברה מודרנית מתקיימת כעמוד איתן ש"דוהר" קדימה ומקיים את עצמו בזכות העובדה שיש לך - מוכשר ככל שתהיה - תחליף. גם אם אתה יוצא דופן באיכויות המאפיינות אותך, חברת ענק לא תשהק אפילו למקרה העלמותך מעל האדמה. אבוי לחברה כזו שתלויה באחד או קומץ אזרחים שלה.

מכאן קל להבין מדוע אזרח או קומץ אזרחים עלול להיות קורבן לצרכי השרידות של המדינה שלו - שלכאורה קיימת בשביל לשרת אותו. המדינה קיימת כמנגנון הנועד לשרת את הלאום, או ה"כלל". אתה אמנם אחד מהפרטים המרכיבים את הכלל, נכון לתאריך שבו שורות אלו נכתבות, אבל בגלל שקיומך שלך זניח וה"כלל" יתקיים ללא קושי גם בלעדיך, יהיה נבון מבחינת המדינה להקריב אותך למען אינטרס הקיום של ה"כלל".

פורסם

אתה אמנם אחד מהפרטים המרכיבים את הכלל, נכון לתאריך שבו שורות אלו נכתבות, אבל בגלל שקיומך שלך זניח וה"כלל" יתקיים ללא קושי גם בלעדיך, יהיה נבון מבחינת המדינה להקריב אותך למען אינטרס הקיום של ה"כלל".

אז אתה, ושאר הליצנים שחושבים כמוך, מוזמנים להתנדב ולהיות אלו שהמדינה מקריבה אותם למען אינטרס הקיום של הכלל.

אגב, למישהו יש רעיון מה נותן לעשות שימוש בשמות של אנשים אמיתיים, ובמקביל "לטעות" בשאר פרטיהם כמו שם אמצעי, תאריך לידה וכו'?

פורסם

אז אתה, ושאר הליצנים שחושבים כמוך, מוזמנים להתנדב ולהיות אלו שהמדינה מקריבה אותם למען אינטרס הקיום של הכלל.

שוב, תמימות מוחלטת וחוסר הבנה. אני לא בוחר בזה. אני לרגע לא מקנא באזרחים שהזהות שלהם נשדדה ע"י מדינתם. אני רק יכול לקוות שלא יפול בחלקי גורל דומה. אתה ושכמותך כל כך לא נותנים את הדעת לטבע המין (ועולם החי בכלל) שאתם שייכים אליו, שאין לי אלא לומר אשריכם. הבורות - בעניין זה לפחות - היא מבורכת.

פורסם

מעניין מתי יצא על זה סרט, זה כ"כ צפוי...

פורסם

שוב, תמימות מוחלטת וחוסר הבנה. אני לא בוחר בזה. אני לרגע לא מקנא באזרחים שהזהות שלהם נשדדה ע"י מדינתם. אני רק יכול לקוות שלא יפול בחלקי גורל דומה. אתה ושכמותך כל כך לא נותנים את הדעת לטבע המין (ועולם החי בכלל) שאתם שייכים אליו, שאין לי אלא לומר אשריכם. הבורות - בעניין זה לפחות - היא מבורכת.

למה נשדדה? הדרכונים כולם אמיתיים, אני הייתי בא בטענת רשלנות למדינות שהנפיקו את הדרכונים מבלי לוודא שהמבקשים אמיתיים.

על פניו נראה שהיה כאן שיתוף פעולה בין המבקשים למדינות המנפיקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.