עבור לתוכן

מריחה של פריימים במעבד I5 750, וכרטיס מסך HD5850

Featured Replies

פורסם

לי זה מריח כמו כונן קשיח עייף...

לא נראה שזה קשור למעבד.

בנוסף אני ממליץ לך לבדוק האם הספק כח מספיק לך לרכיבים.

בהצלחה

• תגובות 76
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

ספק כח 650W אני חושב שזה מספיק.

זה אותו כונן קשיח שהיה לי לפני ששמתי את הלוח אם והמעבד החדשים, ולפני זה לא הייתה לי את הבעיה הזאת

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם KSP, והם אמרו לי שהם יכולים לבדוק את המחשב שלי אבל זה יעלה לי 150 ש"ח כי קניתי את המחשב בחלקים ולא שלם.

הם אמרו שאני יכול לשלוח אליהם רק את המעבד לבדיקה וזה לא יעלה כסף, ואם הוא יהיה מקולקל יחליפו לי אותו.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני נטול רעיונות נוספים... אולי החלפת חומרה חלק חלק תעזור לבודד את הבעיה...

אם אף אחד לא יתרום כאן כיוון חדש לבדוק, גש אליהם. (עם המחשב כולו, לא עם המעבד. ותראה להם בדיוק את הבעיה על הכונן שלך, שלא יימרחו אותך אח"כ ב"לא מצאנו שום תקלה". שילמת על הזמן בדיקה הזה)

פורסם
  • מחבר

הם אמרו שזה עולה תוספת 150 ש"ח

פורסם

הייתי אומר לך ש 150 שקל זה יקר אם הייתי מצליח לחשוב על עוד כיוונים לבדיקת התקלה הזו...

חוץ מלהתחיל לפרק חלקים ולהחליף, אין לי עוד רעיונות. אולי למומחים יהיו ?

מצד שני, בהשוואה לזה שאתה כרגע לא נהנה מהמחשב שלך כמו שרצית, זה מחיר שאפשר לשלם...

אני רק אומר, שאם אתה הולך אליהם תפעיל את המשחק שם, ותראה להם בדיוק את התקלה. אחרת הם יריצו בדיקות כלליות ויגידו שהכל תקין.

תראה להם גם את הבנצ'מרק.

פורסם

צרוב ביוס עדכני ללוח אם... חצי מהתלונות שלך ידועות בשילוב כרטיסי מסדרת 5800 ללוחות ג'יגהבייט.

עדכון ביוס צריך לפתור את זה.

בנוסף תעלה תמונה מ GPUZ.

פורסם
  • מחבר

כל הבעיות האלה הן אחרי עדכון ביוס אם קראת את מה שכתבתי עד עכשיו.

oiaqj4ozwdwh.jpg

נראה לי שלפני שאני ישלח את המחשב לתיקון אני יפרמט כדי להוציא טעות אנוש מהמשוואה.

פורסם

GPUZ לא CPUZ :)

פורסם

ליתר בטחון, בדקת אם ישנן הודעות כלשהן ב-event viewer, בפרק הזמן שאתה משחק ?

פורסם
  • מחבר

מה זה EVENT VIEWER?

bhhmfyyjztg2.jpg

mvfjyiidjlyt.jpg

פורסם

לפי GPUZ הכל בסדר...

נגעת במיקרה בהגדרות של הכרטיס מסך ? אוליי סימנת פילטרים דרך הדרייברים ? ( בלשונית 3D ב CCC )

אתה מוזמן להוריד ולהריץ את 3DMARK VANTAGE, התוצאה תיתן לנו אינדיקציה בקשר לכרטיס שלך...

http://194.71.11.69/pub/games/PC/guru3d/benchmark/3DMark_Vantage_v102_1901-%5BGuru3D.com%5D.exe

בנוסף אתה יכול לנסות לעדכן את הדרייבר לרשמי האחרון, 10.2

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-2_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu.exe

אני ממליץ לבצע הסרה מלאה של הדרייבר הקיים דרך הוספה הסרה + DRIVER SWEEPER במצב SAFE MOD לפני ההתקנה של הדרייבר החדש.

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב שיצא עדכון חדש, בינתיים לפני העדכון הנה התוצאות (כל הדברים הלא הכרחיים כמו האנטי וירוס ועוד תוכנות מכובים)

yzd1g2ymmzii.jpg

wmd2unqmwf3z.jpg

פורסם

תריץ במצב ברירת מחדל...

ואגב, יצא כבר 10.3 בטא שלי הרשמים טוב משמעותית מ 10.2...

פורסם
  • מחבר

עדכנתי ל- 10.2 והנה התוצאות, אותם תנאים כמו בקודם:

u1dzoimztrzk.jpg

איפה אפשר להשיג את הבטא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים