פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים לי זה מריח כמו כונן קשיח עייף...לא נראה שזה קשור למעבד.בנוסף אני ממליץ לך לבדוק האם הספק כח מספיק לך לרכיבים.בהצלחה
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר ספק כח 650W אני חושב שזה מספיק.זה אותו כונן קשיח שהיה לי לפני ששמתי את הלוח אם והמעבד החדשים, ולפני זה לא הייתה לי את הבעיה הזאת
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים מחבר דיברתי עם KSP, והם אמרו לי שהם יכולים לבדוק את המחשב שלי אבל זה יעלה לי 150 ש"ח כי קניתי את המחשב בחלקים ולא שלם.הם אמרו שאני יכול לשלוח אליהם רק את המעבד לבדיקה וזה לא יעלה כסף, ואם הוא יהיה מקולקל יחליפו לי אותו.מה אתם אומרים?
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים אני נטול רעיונות נוספים... אולי החלפת חומרה חלק חלק תעזור לבודד את הבעיה...אם אף אחד לא יתרום כאן כיוון חדש לבדוק, גש אליהם. (עם המחשב כולו, לא עם המעבד. ותראה להם בדיוק את הבעיה על הכונן שלך, שלא יימרחו אותך אח"כ ב"לא מצאנו שום תקלה". שילמת על הזמן בדיקה הזה)
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים הייתי אומר לך ש 150 שקל זה יקר אם הייתי מצליח לחשוב על עוד כיוונים לבדיקת התקלה הזו...חוץ מלהתחיל לפרק חלקים ולהחליף, אין לי עוד רעיונות. אולי למומחים יהיו ?מצד שני, בהשוואה לזה שאתה כרגע לא נהנה מהמחשב שלך כמו שרצית, זה מחיר שאפשר לשלם...אני רק אומר, שאם אתה הולך אליהם תפעיל את המשחק שם, ותראה להם בדיוק את התקלה. אחרת הם יריצו בדיקות כלליות ויגידו שהכל תקין.תראה להם גם את הבנצ'מרק.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים צרוב ביוס עדכני ללוח אם... חצי מהתלונות שלך ידועות בשילוב כרטיסי מסדרת 5800 ללוחות ג'יגהבייט.עדכון ביוס צריך לפתור את זה.בנוסף תעלה תמונה מ GPUZ.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים מחבר כל הבעיות האלה הן אחרי עדכון ביוס אם קראת את מה שכתבתי עד עכשיו. נראה לי שלפני שאני ישלח את המחשב לתיקון אני יפרמט כדי להוציא טעות אנוש מהמשוואה.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים ליתר בטחון, בדקת אם ישנן הודעות כלשהן ב-event viewer, בפרק הזמן שאתה משחק ?
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים לפי GPUZ הכל בסדר...נגעת במיקרה בהגדרות של הכרטיס מסך ? אוליי סימנת פילטרים דרך הדרייברים ? ( בלשונית 3D ב CCC ) אתה מוזמן להוריד ולהריץ את 3DMARK VANTAGE, התוצאה תיתן לנו אינדיקציה בקשר לכרטיס שלך...http://194.71.11.69/pub/games/PC/guru3d/benchmark/3DMark_Vantage_v102_1901-%5BGuru3D.com%5D.exeבנוסף אתה יכול לנסות לעדכן את הדרייבר לרשמי האחרון, 10.2https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-2_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu.exeאני ממליץ לבצע הסרה מלאה של הדרייבר הקיים דרך הוספה הסרה + DRIVER SWEEPER במצב SAFE MOD לפני ההתקנה של הדרייבר החדש.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים מחבר לא שמתי לב שיצא עדכון חדש, בינתיים לפני העדכון הנה התוצאות (כל הדברים הלא הכרחיים כמו האנטי וירוס ועוד תוכנות מכובים)
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים תריץ במצב ברירת מחדל...ואגב, יצא כבר 10.3 בטא שלי הרשמים טוב משמעותית מ 10.2...
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים מחבר עדכנתי ל- 10.2 והנה התוצאות, אותם תנאים כמו בקודם: איפה אפשר להשיג את הבטא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.