פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים שלוםלאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוקהאם יש דרך לעקוף את זה?(כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי)זה ההודעה שאני מקבל:Web Page BlockedAccess to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אתה יכול ליצור תעלת SSH החוצה ואז להיות בלתי מוגבל.כמובן שתיקח בחשבון את מה שכתבתי לך למעלה ואם יש לך לכם איש סיסטם שיש לו חצי מושג ממה שהוא עושה זה לא יקח הרבה זמן.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים http://www.marksanborn.net/howto/bypass-firewall-and-nat-with-reverse-ssh-tunnel/
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר הבנתי את הרעיון אבל זה לא מה שחיפשתיכי אני במקרה הזה צריך מחשב שיושב בחוץ והפתרון דומה מאוד לזה שאם אני ישאיר את המחשב בבית דלוק ויתחבר אליו דרך logmeinאו כל תוכנת התחברות.חיפשתי פתרון אחר כמו שימוש בשרת פרוקסי מיוחד או משהו דומה שנותן מענה למצבים כאלה.בוא אני ינסה להסביר לך את הבעיה בצורה אחרתאתה בטח מכיר את התרגם של גוגל קבל שיטה חכמה אם תקח את האתר שהוא חסום ותכניס אותו לגוגל (המתרגם) אתה תקבל את האתר ותוכל לגלוש בו בלי בעיותכי מה שקורה גוגל משנה את כתובת ה URL ומעבדת את הנתונים אצלה ומציגה לך אותם וככה אתה מתגבר על הבעיה של החסימות אבל מה קורה כאשר אתה רוצה להתחבר לאתר הכוונה במשתמש וסיסמא אם זה לפייס למשל? זהו שאי אפשר כי התרגומן של גוגל לא מבין מה אתה מנסה לעשות הוא לא רואה את זה ככניסה אלה כתרגום וזה מתעכב ולא נותן להיכנס.אני מקווה שהבנתה את השיטה אז חיפשתי משהו דומה אתר שנותנים לו את הכתובת והוא נותן פלט מהשרת השני של אותו אתר אבל שלא יהיה פרוקסי כי גם אותו חסמו.יש לך רעיונות לאתרים/שיטות כאלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.