עבור לתוכן

חסימה של אתרים

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוק

האם יש דרך לעקוף את זה?

(כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי)

זה ההודעה שאני מקבל:

Web Page Blocked

Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is

פורסם

אתה מחפש דרך מהירה לקבל מכתב פיטורין? :screwy:

פורסם
  • מחבר

משהו כזה?

יש לך מושג או שאתה לא מבין בזה?

פורסם

אתה יכול ליצור תעלת SSH החוצה ואז להיות בלתי מוגבל.

כמובן שתיקח בחשבון את מה שכתבתי לך למעלה ואם יש לך לכם איש סיסטם שיש לו חצי מושג ממה שהוא עושה זה לא יקח הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

אוקי ואך אני בדיוק עושה את זה? מה אני צריך בשביל זה תוכנה?

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הרעיון אבל זה לא מה שחיפשתי

כי אני במקרה הזה צריך מחשב שיושב בחוץ והפתרון דומה מאוד לזה שאם אני ישאיר את המחשב בבית דלוק ויתחבר אליו דרך logmein

או כל תוכנת התחברות.

חיפשתי פתרון אחר כמו שימוש בשרת פרוקסי מיוחד או משהו דומה שנותן מענה למצבים כאלה.

בוא אני ינסה להסביר לך את הבעיה בצורה אחרת

אתה בטח מכיר את התרגם של גוגל קבל שיטה חכמה אם תקח את האתר שהוא חסום ותכניס אותו לגוגל (המתרגם) אתה תקבל את האתר ותוכל לגלוש בו בלי בעיות

כי מה שקורה גוגל משנה את כתובת ה URL ומעבדת את הנתונים אצלה ומציגה לך אותם וככה אתה מתגבר על הבעיה של החסימות אבל מה קורה כאשר אתה רוצה להתחבר לאתר הכוונה במשתמש וסיסמא אם זה לפייס למשל? זהו שאי אפשר כי התרגומן של גוגל לא מבין מה אתה מנסה לעשות הוא לא רואה את זה ככניסה אלה כתרגום וזה מתעכב ולא נותן להיכנס.

אני מקווה שהבנתה את השיטה אז חיפשתי משהו דומה אתר שנותנים לו את הכתובת והוא נותן פלט מהשרת השני של אותו אתר אבל שלא יהיה פרוקסי כי גם אותו חסמו.

יש לך רעיונות לאתרים/שיטות כאלה?

פורסם
  • מחבר

יש פתרון / תשובה?

או שבזה סיימנו את הדיון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים