פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים אני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אך אני עובד כל הזמן ואין לי בכלל זמן לנסוע ולקנות.חשבתי על האפשרות להזמין באינטרנט, ורציתי לדעת אם המשלוח לא מסכן את ההרדיסק?
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים אם האריזה טובה והיא לא תפגע בצורה קשה- אז לא תהיה שום בעיה.בעיקרון בדואר רשום כדאי שהחנות תרשום או תדביק מדבקה של "שביר", בתקווה שיתייחסו לזה.אם זה משלוח עם שליח אז על פי רוב הדאגה הרבה יותר קטנה.בכל מקרה אם הדיסק הקשיח מגיע פגום אז יחליפו לך. איפה אתה גר שאין חנות מחשבים בסביבה?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר אם האריזה טובה והיא לא תפגע בצורה קשה- אז לא תהיה שום בעיה.בעיקרון בדואר רשום כדאי שהחנות תרשום או תדביק מדבקה של "שביר", בתקווה שיתייחסו לזה.אם זה משלוח עם שליח אז על פי רוב הדאגה הרבה יותר קטנה.בכל מקרה אם הדיסק הקשיח מגיע פגום אז יחליפו לך. איפה אתה גר שאין חנות מחשבים בסביבה?אני מחולון...פשוט אני עובד המון ואין לי זמן לזה...
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים מחבר תודה.אני ידבר עם זיגזג ביום ראשון.אני ירכוש את סמסונג HD103SJ.אני צריך לברר קשוחה לפני, או שאין תקלה כזאת בסדרה הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.