עבור לתוכן

כל התחרות הזאת כבר מתחילה להסריח...

Featured Replies

פורסם

הבסיס של ימאהה (לא מוטור) הוא בעולם הסאונד ובו היא בהחלט לא מציאה,בלשון המעטה...

• תגובות 40
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא הבין אותך נכון, ואתה עכשיו לא הבנת אותו נכון.

Fkl0ster- לקחת את המשפט של benor לא נכון, הוא התכוון לתת את יאמאהה בתור דוגמה לחברה שמתעסקת ב 1000 תחומים ומוצלחת בכולם.

דווקא הבנתי אותו נכון.. בכל מקרה, זה OT.

פורסם

זאת רק הדעה שלי, אבל בזמן האחרון (בעקבות הכניסה של גוגל) יוטיוב נהיה אתר ממש גרוע .

אם זה כל הקליפים ב VEVO שדוחפים שם פרסומות , תוכן שחסום לגולשים בישראל ותוצאות ראשונות כמעט בכל חיפוש ובצד בהמלצות הם פרסומות ... ממש מרגיז .

דווקא בד"כ יש לי רק דברים טובים להגיד על גוגל , אבל בזמן האחרון יש הרבה דברים קטנים מציקים אצלהם .. מה יקרה .. רק ימים יגידו .

פורסם

אני מתקשה להאמין שמישהו יכול להתלונן על יוטוב......

מה לא בסדר עם תוכן שמיועד לאיזורים מסוימים? חברות שרוצות את זה משלמות בשביל זה.

הפרסומות נעלמות מיידית שאתה עובר לפולסקרין, ו FFS, אתה יכול לראות שם תכנים ב HD.

כל זה באתר שמספק את השירות חינם לחלוטין. איך אתה מצפה שהם יתפקדו בלי פרסומות?

פורסם

יש להם גם את עניין החוקיות של התכנים וכו'

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חיכיתה כול הזמן לכתבה כזאת כדי להקפיץ את הדיון העתיק הזה ולהגיד "אמרתי לכם"?

פורסם

זאת רק הדעה שלי, אבל בזמן האחרון (בעקבות הכניסה של גוגל) יוטיוב נהיה אתר ממש גרוע .

אם זה כל הקליפים ב VEVO שדוחפים שם פרסומות , תוכן שחסום לגולשים בישראל ותוצאות ראשונות כמעט בכל חיפוש ובצד בהמלצות הם פרסומות ... ממש מרגיז .

דווקא בד"כ יש לי רק דברים טובים להגיד על גוגל , אבל בזמן האחרון יש הרבה דברים קטנים מציקים אצלהם .. מה יקרה .. רק ימים יגידו .

אז אתה מעדיף כמו פלוץ ישראלי לשלם לחברה כמו חברת הכבלים,סכומי עתק כדי שתספק לך את אותו תוכן בלי פרסומות אבל במחיר מופקע.

לא יודע על מה אתה מקשקשים,יוטוב רק השתפר עם הזמן בזכות גוגל,מה גם שאתה הפרסומות את יכול לבטל בקלות אז מספיק להתבכיין.

מעניין כשמיקרוסופט נכנסה לשוק הקונסולות לא שמעתי כזה כאלה תלונות.

מה גם שזכותה של כול חברה להיכנס לכול תחום אשר תחפוץ,זה כול הקטע בתחרות בעולם הקפטליסטי.

מה גם שגוגל לא יכולה להפוך למונופול על שישתלט על כול תחומי החיים שלנו,ראה למשל מקרה הBuzz שנכשל ועוד הרבה דברים שבהם גוגל נכשלה.

פורסם

שגוגול יוציאו קורנפלקס מצידי-

הם כבר כנראה עובדים על זה - בגלל זה הקומפלקס שלהם נקרא - גוגלפלקס

:silly:

פורסם

טוב מאוד שגוגל נמצאת בכל מקום בשוק הטכנולוגיה.

כל מה שהיא מוציאה כל שאר המתחרות מתחילות להבין שנכנס שחקן חדש ומשמעותי לשוק, ואז הם משפרים את המוצר וכו' וכו'.

קחו לדוג' את האנדרואיד, מערכת הפעלה מצויינת שמשתלטת על העולם וגרמה לכמות מכשירים מצויינים לצאת לשוק.

עכשיו אפל מבינים שיש בעיה והם יוציאו עוד איזה חידוש בחומרה ובתכונה, ואז HTC יוציאו עוד משהו וכן הלאה.

פורסם

מה לעשות שיש דבר כזה שנקרא כסף וכולם רוצים אותו.

הם רוצים להתרחב, אי אפשר להאשים אותם.

עוד מעט הם יחליטו ליצור נייר טואלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים