עבור לתוכן

כל התחרות הזאת כבר מתחילה להסריח...

Featured Replies

פורסם

שלום,

גוגל משיקה את הבאז כדי להתחרות בפייסבוק וטוויטר.

גוגל נכנסת לשוק הסלולר.

מיקרוסופט עכשיו נכנסת לשוק הסלולר.

עוד מעט גוגל תיכנס גם לתחום הביגוד...

בימינו סנדלר הוא לא רק סנדלר, הוא ייגיד לך שהוא גם טייס, נגר, עו"ד, רופא ומה לא...

תחרות זה דבר בריא, עדיף שלא יהיה חברה מונופוליסטית, אבל זה מתחיל לאבד את היופי שבו.

גם לכם זה נמאס לראות כל פעם חברה אחרת נכנסת לתחום שלא קשור אלייה?

• תגובות 40
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואי אתה אשכרה מתעורר בבוקר וחושב "על מה נתבכיין היום" או מה?

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תכלס, כל חברה מחליטה בשביל עצמה - למה היא קשורה, ולמה לא. גוגל יכולה להיות קשורה לכל דבר אם רצונה חפץ בכך.

אתה כמו הילדים האלה שאני זוכר מהתיכון, כשהיו רואים שתלמיד בא לבוש בסגנון שונה ממה שראו אותו לובש עד כה, במקום לפרגן ולהגיד שיפה הם יסתכלו עליו בפרצוף מפגר וישאלו "מה זה? זה אתה? למה אתה לובש את זה?" :bash:

פורסם

תחרות זה דבר טוב ומועיל...

פורסם

שגוגול יוציאו קורנפלקס מצידי-

אם הוא יהיה טעים, לא יקר, מזין כמו המתחרים או יותר, אני אקנה אותו.

הנקודה היא שכל עוד ההיצע רק גדל והמוצרים שנכנסים לשוק עומדים במטרה, למה לעזאזל להתלונן?

פורסם

בלי תחרות כמו זאת שאתה מתאר לא היו לך עכשיו 90% מהדברים שאתה מתשמש בהם ביום-יום.

תחרות גורמת לפיתוח ושכלול של מוצרים ומונעת מונופול, ככה שאני לא רואה שום בעיה בזה.

חוץ מזה שרוב הדברים של גוגל הם לא סתם חרטא מתחרה אלא מוצר ברמה ככה שאני לא מבין מה יש להתלונן.

פורסם

היא גם נכנסת אל תוך שוק האינטרנט..

פורסם

למה שזה יפריע לך, פולגז?... אתה תמיד יכול לעלות על הקטנועש'ך ולשכוח מכל הצרות האלה.

פורסם
  • מחבר

בוקר?! מה שתית היום?

בלי תחרות כמו זאת שאתה מתאר לא היו לך עכשיו 90% מהדברים שאתה מתשמש בהם ביום-יום.

תחרות גורמת לפיתוח ושכלול של מוצרים ומונעת מונופול, ככה שאני לא רואה שום בעיה בזה.

חוץ מזה שרוב הדברים של גוגל הם לא סתם חרטא מתחרה אלא מוצר ברמה ככה שאני לא מבין מה יש להתלונן.

תחרות זה בריא, אין ספק ואפילו כתבתי את זה, אבל שמיליון חברות נכנסות לאותו תחום זה יכול דיי לבלבל את הצרכן (במילים שלנו, ספאם).

יש כל כך הרבה מוצרים שאת רובן אפשר להעיף... כי אנשים לא קונים כי יש כל כך הרבה מוצרים שלא צריך אותם.

פורסם

לא צריך להעיף את המוצרים האלה, לא קונים אותם? הם יעופו לבד.

פורסם
  • מחבר

שוב, זה גורם לבלבלה בקרב הצרכן, אסור שיווצר כל כך הרבה חברות בתחום שוק אחד.

חוץ מזה שחברות שיהיה חברות שייפסידו מהכניסה הזאת זה ייגרום לצרכן להיות מבולבל בשוק הזה.

פורסם

שוב, זה גורם לבלבלה בקרב הצרכן, אסור שיווצר כל כך הרבה חברות בתחום שוק אחד.

חוץ מזה שחברות שיהיה חברות שייפסידו מהכניסה הזאת זה ייגרום לצרכן להיות מבולבל בשוק הזה.

לאדע, אותי הכתיבה שלך מבלבלת.

בכל אופן אני לא מבין על מה אתה מתלונן,

שחברה אחת עוסקת בהרבה תחומים? אני לא מבין מה הבעיה בזה, יש להם חטיבות שונות לנושאים שונים, מן הסתם שמי שיתכנן את הגוגל קורנפלקס אלה לא אותם אנשים שיעבדו על ה-GOOGLE WIFE.

אם זה בקשר להרבה חברות באותו התחום - זה בכלל מבורך, והצרכן שיתבלבל בגלל זה דביל ולא צריכים להתחשב בו.

אחחח, לעזאזל, זה מסוג הדיונים שיגיעו ל-300 עמודים וכל פעם יקפצו לי בהודעות חדשות,

שמישהו ימחוק את התגובה שלי :<

פורסם
  • מחבר

לאדע, אותי הכתיבה שלך מבלבלת.

בכל אופן אני לא מבין על מה אתה מתלונן,

שחברה אחת עוסקת בהרבה תחומים? אני לא מבין מה הבעיה בזה, יש להם חטיבות שונות לנושאים שונים, מן הסתם שמי שיתכנן את הגוגל קורנפלקס אלה לא אותם אנשים שיעבדו על ה-GOOGLE WIFE.

אם זה בקשר להרבה חברות באותו התחום - זה בכלל מבורך, והצרכן שיתבלבל בגלל זה דביל ולא צריכים להתחשב בו.

אחחח, לעזאזל, זה מסוג הדיונים שיגיעו ל-300 עמודים וכל פעם יקפצו לי בהודעות חדשות,

שמישהו ימחוק את התגובה שלי :<

אצלי קו המחשבה הוא יותר פרימיטיבי, כל אחד ותחום ההתמחות שלו.

אם מישהו מתמקד בתחום אחד הוא יותר התמחה בו מאשר לכל ייתמקד בכמה תחומים (גם התקציבים מתחלקים בהתאם).

אם מישהו אומר לך שהוא גם שיפוצניק, גם אינסטלטור, גם חשמלאי וכו'... הסיכויים שהוא יהיה פחות טוב בכל התחומים גם גדולים מאשר מישהו שמתמחה בתחום אחד.

תסכים איתי שזה אכן כך?

פורסם

תחרות זה דבר בריא, עדיף שלא יהיה חברה מונופוליסטית, אבל זה מתחיל לאבד את היופי שבו.

מבזק חדשות: תחרות היא אחת הנגזרות של תפיסת העולם הקפיטליסטית. תפיסת העולם הקפיטליסטית היא ברובה שיקוף של טבע החי במסגרת "מלחמת הכל בכל" (והסיבה שתפיסת העולם הקפיטליסטית אינה ממומשת בגרסא הקיצונית הטהורה שלה באף מקום שהוא, היא שמימוש זה יגרום להתפוררות הקיבוץ האנושי. בפשטנות יתרה, הקמתה של מדינת הרווחה היא עדות לכך).

יופי? זה בדיוק כמו לומר על הטבע שהוא אכזרי. אין כאן מקום לחוות הדעת האישית שלך; זה פשוט המצב.

פורסם

אצלי קו המחשבה הוא יותר פרימיטיבי, כל אחד ותחום ההתמחות שלו.

אם מישהו מתמקד בתחום אחד הוא יותר התמחה בו מאשר לכל ייתמקד בכמה תחומים (גם התקציבים מתחלקים בהתאם).

אם מישהו אומר לך שהוא גם שיפוצניק, גם אינסטלטור, גם חשמלאי וכו'... הסיכויים שהוא יהיה פחות טוב בכל התחומים גם גדולים מאשר מישהו שמתמחה בתחום אחד.

תסכים איתי שזה אכן כך?

לא, למה שנסכים איתך? לא מדובר באותו "אדם". ההשוואה שלך לא נכונה בגרוש.

כמו שוועטוס אמר, זה לא כאילו שאותם אנשים שעבדו על הנקסוס יתכננו את הגוגל קורנפלקס.

אם אתה רוצה לעשות השוואה, אתה יכול להגיד שזו כאילו שחברה כלשהי תציע חשמלאי, שיפוצניק, מאמן כושר, ליצנים לימי הולדת, וצוות נקיון.

יש סיבה שהחברה לא תהיה טובה בכל התחומים? לא, אין שום סיבה, כל עוד הם מעסיקים אנשי מקצוע שכל אחד טוב במה שהוא עושה.

אותו דבר עם גוגל, מקימים פרויקט חדש? מקצים לו חטיבה מסוימת שתעבוד רק עליו. אין סיבה שאיכות המוצרים והשירותים שלהם תרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים