עבור לתוכן

Tempest Evo .VS. LanCool Dragonlord PC-K62

Featured Replies

פורסם

שני המארזים מרהיבים בפיצ'רים שלהם ונמצאים בטווח המחיר של 500-550ש"ח, לפי טעמי האישי כמובן שה-TEMPEST EVO הרבה יותר יפה.

שניהם צבועים בשחרו מבפנים, שניהם בנויים להרכבת TOOL-LESS, בשניהם יש המון איוורור ומקום, הן לכרטיסים ענקיים כולל 5970 והן לקרור מים כאשר הטמפסט קצת גדול יותר.

להלן ביקורות לדוגמא:

טמפסט:

http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Tempest_EVO/

דראגונלורד:

http://www.techpowerup.com/reviews/Lancool/Dragonlord_K62

ההבדל העיקרי אליו שמים לב בין החבילות הוא שהטמפסט מגיע עם 6 מאווררים משופרים מאחיו הקטן - הטמפסט המקורי, ולעומתו בK62 נקבל רק 4 מאווררים.

לאחד כמוני שלא מחפש שקט (תמיד עם מוזיקה במחשב ולא מטריד אותי גם אם ניתן לשמוע את המחשב פועל), על איזה מארז מבין השניים המעולים הנ"ל הייתם ממליצים?

מה דעתכם בכלליות, מי מביניהם עדיף?

כאמור בIQPC, הטמפסט עולה 550שקלים והK62 עולה כ-500ש"ח.

פורסם

הlancool יותר איכותי ועדיף על הNZXT

פורסם
  • מחבר

ועל סמך מה אתה מבסס את הטענה הזו?

פורסם

הביקורת שאתה בעצמך הבאת כאן. צריך להסתכל על עוד דברים חוץ מהציון הסופי שדרך אגב גם בוא ה LanCool קיבל יותר נק'.

פורסם
  • מחבר

כעקרון בהסתכלות על הכול אני לא מבחין בהבדלי איכות של ממש.

הדבר היחידי שקצת נותן קאטצ' בעיניים שלי זה הפטנט של הTOOL-LESS PCI SLOTS שLANCOOL יישמו כ'כ טוב עם האלומיניום.

כמובן שקיימות הסטיגמות שיצרו לעצמן שתי החברות, הרי שLANCOOL משורשי LIAN-LI המכובדים נשמע יותר סולידי מNZXTש שלא ידועים באיכות יוצאת-דופן, אך כל מקרה לגופו...

עוד דיעות/ביסוסים? :D

פורסם

לפי דעתי אתה לוקח את העסק יותר מידי ברצינות. זה אומנן מארז במחיר לא קטן ובכל זאת איזה עוד דעות אתה צריך ? לפי דעתי לך על השקט מבניהם או זה שניראה יותר טוב בעינייך. עוד קצת אלומניום פה או שם של חברה לא יעשה שום הבדל אחרי השבוע הראשון שכבר תפסיק להתלהב מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

פתחתי את הת'רד כדי לקבץ דיעות למיניהן על שני המארזים האלו, הרי שהלאנקול הוא אחד המארזים הכי טובים בשוק בטווח המחיר הזה כעת, וכשראיתי שצץ הEVO בישראל הייתי בטוח שרבים יתלבטו לגבי אחד מהם, לכן לא יזיק לשמוע עוד.

על הדרך אני אם אחליט איזה מהמארזים לרכוש בעוד מספר שבועות... ::)

פורסם

יש עוד מארז שהייתי מכניס למשוואה למרות שאני לא בטוח אם הוא הגיע לישראל והוא ה CM690 הגירסא החדשה. לפי מה שהבנתי אמור להיות אחד המארזים הטובים והתקציביים שיוצרו אי פעם.

פורסם

Simba כמו שאמרת

גם אני בספק עם ה690 החדש יגיעה לישראל

פורסם
  • מחבר

הבחנתי ב690 החדש, אך עקב היותו שיפור מה690 המקורי שנפל רבות מK62 והטמפסט המקורי (שלא לדבר על ה-EVO המשופר) קשה לי להאמין שהוא יהיה מתחרה ראוי למשוואה, מה גם שמחירו צפוי להיות בטווח ה300-400ש"ח אם בכלל יגיע לארצינו.

פורסם

לא בגלל שיש לי אותו, אני הייתי הולך על הLANCOOL, לפניו קניתי NZXT TEMPEST והייתי כלכך לא מרוצה והמארז כלכך הרעיש שמכרתי אותו(שבועיים אחרי שקניתי) וקניתי את הLANCOOL, ולא רק שאני מרוצה אני מרוצה עד מעל לראש..

פשוט מארז מדהים! מכל הבחינות, סידור הכבלים, קירור,TOOL-LESS רציני ולא החרטא שיש ברוב המארזים, פשוט להרכזה ושקט!

פשוט תענוג של מארז.

פורסם
  • מחבר

למרות שבEVO מדובר במאווררים שקטים יותר שמספקים את אותה תזוזת האוויר, שאלה לי אליך כבעל שני המארזים:

האם יש פער ביצועי קרור מסויים בין הLANCOOL לTEMPEST?

פורסם

האמתי שכמעט ולא היה הבדל... אולי מעלה לפה ולשם לא משהו שבאמת מכניס את ביצועי הקירור כפקטור השוואה בין שני המארזים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים