פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים לטעמי אחד המשחקים היותר טובים שלהם, עכשיו בחינם ובאופן חוקי במיוחד, כולל חבילת ההרחבה..פרטים כאן:http://www.commandandconquer.com/classicתהנו!
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים דווקא Tiberian Sun היה אחד הגרועים בסדרה לדעתי...Red Alert הראשון לעומת זאת (שגם נמצא שם להורדה) היה מדהים לעומת זאת
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים רד אלרט המקורי להורדה בחינם?? איזה בזבוז של 250 שקל מעניין כמה כסף היה לי עכשיו אם במקום לקנות את RA לפני 13 שנה הייתי שומר את ה-250 שקל האלה בחיסכון ומקבל עליהם ריבית....
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים דווקא Tiberian Sun היה אחד הגרועים בסדרה לדעתי...Red Alert הראשון לעומת זאת (שגם נמצא שם להורדה) היה מדהים לעומת זאת1+
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים זה רק אני או ש-TIBERIAN SUN פשוט איטי להחריד?זה ממש מעיב על ההנאה מהמשחק, כשצריך לחכות שנה לכל דבר - אפילו לתנועה של INFANTRY...זה כמו לחזות בהיווצרותה של מערה בסלעים ע"י גלי ים
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מחבר העלת את המהירות של המשחק עד הסוף? אגב מאיזושהי סיבה המשחק זז הרבה יותר מהר אם אתה לא ממוקד על המחנה שלך, זה תקף לכל משחקי C&C הישנים.
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מעניין כמה כסף היה לי עכשיו אם במקום לקנות את RA לפני 13 שנה הייתי שומר את ה-250 שקל האלה בחיסכון ומקבל עליהם ריבית.... אם שילמת 50$ לפני 13 שנים, והיית מקבל ריבית שנתית של 5% היו לך היום 94.28$ סתם ככה, שתדע וTS הוא בהחלט עוף מוזר בסדרה. עריכה: בהנחה שהריבית הייתה קבועה (קרי לא מושפעת מהאינפלציה)
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים יכול להיות שהוא משתפר מאוד בהמשך..אני נשברתי משעמום אחרי כמה משימות.קונטרה לסטרקרפט אעלק.גם CNC וRED ALERT הראשונים אוכלים אותו בלי מלח.גרפיקה מעפנה בטירוף וגיימפליי איטי ומשעמם להחליא. המשחק בסרטונים היה סוג ז' (למרות השחקנים המפורסמים).לא שמתי לב למוזיקה מגניבה כמו בהתחלה של הקודמים.והטריילרים וההייפ שעשו מסביבו היה אפשר לחשוב שמדובר בדבר הגדול הבא.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים RA 2 יורי משחק סוס RA 3 מצוייר מידיC&C3 + גירסת הרחבה אני אישית אהבתי מאוד C&C4 נחייה ונראה ...בכול מקרה אני לא מוריד את המשחקים הראשונים כי אני לא אוהב את הגרפיקה ולעשות הכול שוב אחרי שראיתי את הטובים יותר משמע לי מוזר ...ומיוטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.