פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים מחבר הLG יהיה תמורה טובה יותר לכסףטוב תודה רבה על העזרה! כנראה אני הולך על LGעוד כמה שאלות FREEDOS? אין בעיה להתקין כל מערכת הפעלה נכון? XP,VISTA,WIN7?והאם ניתן לשדרג אחר כך לצורב DVD במקום כונן DVD רגיל שיש שם?WiFi Link 5100AGN אין שום בעיה להתחבר לאינטרנט עם זה , נכון?ובכלל איך LG במחשבים ניידים?
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים טוב תודה רבה על העזרה! כנראה אני הולך על LGעוד כמה שאלות FREEDOS? אין בעיה להתקין כל מערכת הפעלה נכון? XP,VISTA,WIN7?והאם ניתן לשדרג אחר כך לצורב DVD במקום כונן DVD רגיל שיש שם?WiFi Link 5100AGN אין שום בעיה להתחבר לאינטרנט עם זה , נכון?ובכלל איך LG במחשבים ניידים?לגבי מערכת ההפעלה תתקין מה שאתה רוצה, זה לא ממש משנה לגבי הכונן האופטי אני די סגור על זה שזה צורב, כדי לודא תכנס לאת של LGכרטיס רשת טוב, בנייד שאני כותב ממנו עכשיו מותקן כרטיס כזה מעולם לא נתקלתי בבעיותעד כמה שידוע לי LG לא עילוי בשום דבר בתחום הניידים אבל גם שום דבר שלילי... מחשבים יעילים כל עוד הם נותנים תמורה טובה לכסף
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים מחבר לגבי מערכת ההפעלה תתקין מה שאתה רוצה, זה לא ממש משנה לגבי הכונן האופטי אני די סגור על זה שזה צורב, כדי לודא תכנס לאת של LG כרטיס רשת טוב, בנייד שאני כותב ממנו עכשיו מותקן כרטיס כזה מעולם לא נתקלתי בבעיות עד כמה שידוע לי LG לא עילוי בשום דבר בתחום הניידים אבל גם שום דבר שלילי... מחשבים יעילים כל עוד הם נותנים תמורה טובה לכסף קניתי היום את הLG שהמלצת והכל עובד מדהים!! 720P,1080P!! אני מאוד מאוד מרוצה!! באמת תודה רבה רבה לך על ההמלצה מעניין איך המשחקים עובדים עליו נבדוק איזה COD עוד מעט
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים מחבר אל תצפה לנפלאת (משחקים זה לא התחום שלו), תתחדש כן ברור , סתם מעניין איך ירוץ עוד שאלה קטנה. כשהעברתי דרך HDMI לLCD32 שיש לי, לא קיבלתי רזולוציה של המסך (1366 x 768 ) היה נמוך יותר וגם חלק מהאייקונים היה מחוץ למסך. יש לזה פתרון?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר LCD של LG במקרה?של סמסונג מלפני איזה 3 שנים , דגם R71. במחשב רגיל אף פעם לא הייתה לי בעיהד"א כמה זמן מומלץ לעשות טעינה ראשונה? יש לי כבר איזה 11 שעות, מספיק?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר יותר מדי.תבדוק אם יש איפושהו בהגדרות של הטלויזיה הגדרת רזולוציהתודה אני אבדוק , למרות שעד כמה שאני זוכר במסך הישן הזה לא היו הגדרות לרזולוציה. אני אבדוק גם במסך חדש יותר שבסלון.בחנות אמרו לי צריך להטעין לפחות 13 שעות, סתם שטויות?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר שטויות עוד מימי הסטארטקחחח הבנתיובכלל יש איזה המלצות לסוללה הזאת? לא להשתמש בה כשיש אפשרות לחשמל? לרוקן עד הסוף מידי פעם?......
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים בגדול, אל תטריח את עצמך יותר מדי בשביל הסוללה, סוללה מקורית חדשה עולה 60 דולר באיביי כולל משלוח ארצה. בקטן, בתקופות ארוכות של שימושי מהחשמל נטו מומלץ לנתק את הסוללה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.