עבור לתוכן

קבלת החזר כספי מ KSP ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומה אם הם יביאו לך את הדיסק והחוברת ? מה אז יהיה התירוץ שלך ?

עדיף שנסה להחזיר את זה עם "סיבה" אחרת

הם לא יכולים :) לוג'יטק לא מספקת דיסק למוצר הזה.

מה הם יביאו לי דיסק צרוב ? :s07:

• תגובות 31
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם לא יכולים :) לוג'יטק לא מספקת דיסק למוצר הזה.

מה הם יביאו לי דיסק צרוב ? :s07:

:s05: לוג'יטק לא מספקים דיסק עם העכבר אבל אתה רוצה להחזיר כי.. לא קיבלת דיסק?

מממממ

הגיוני.

פורסם

מה שסביר להניח שיקרה זה שאם תבוא אליהם הם יצרבו לך דיסק שהם יורידו מאתר לוג'יטיק וידפיסו את הPDF משתמש ויביאו לך את זה

מה שאתה כן צריך לבדוק זה אם יש להם מדיניות החזרת מוצרים, אם כן מה היא אומרת ואם אין להם שמה יש לך את הפתח להחזיר את המוצר

אם והוא עומד בתנאים שהחוק במדינה מציב... (אריזה סגורה\אריזה מקורית...אני לא הכי מכיר את החוק 'היבש' של החזרת מוצרים ע'פ מדינתנו הקטנה)

פורסם

אני החזרתי פעם דיסק קשיח וקיבלתי החזר במזומן

פורסם

ל-KSP יש מדיניות החזרת מוצרים דרקונית. מבחינתם אחרי רכישה (כלומר הפקת קבלה) לא ניתן להחזיר את המוצר גם אם המוצר באריזתו המקורית ולא נעשה בו כל שימוש. הוגן לא הוגן לא רלוונטי. רכשת את העכבר רק כדי לריב עם החנות? מה הקטע?

פורסם
  • מחבר

רכשתי עכבר ואז התחיל לכרסם בי החשש מה יקרה כשאני ארצה לנצל אחריות אצל KSP.

פורסם

אויש נו. לך לישון. איזה דיון מיותר.

פורסם

בכל סניף של KSP יש מודבק איפשהו במקום גלוי את מדיניות החזרת המוצרים שלהם, אם אתה לא עובר עליה, אין סיבה שהם לא יקבלו את המוצר חזרה. כבר יצא לי להחזיר לשם דברים ולקבל כסף מזומן במקום.

פורסם

אני מציע לכולם פה לצאת לשנייה מהקופסא ולענות פה לשאלה כללית יותר שלדעתי הבנאדם מנסה לשאול.

הוא קנה חבילה של ארבעה פריטים ושניים מהם חסרים. גם אם השני פריטים הללו הם קיסם שיניים ודף A4 ריק. האם זו עילה מספקת להחזרת החבילה החסרה ודרישת הכסף בחזרה, זה הכל.

גם אם הסיפור הכללי, מטופש ככל שיהייה, נראה מוזר, קשה לומר בצורה גורפת שאין פה קייס.

אני לא נכנס לקטע שבו לדעתי המוכר שם יצחק לך בפנים, אבל לדעתי הם יוצאים מזה נקי אם הם, בהתאם לדרישה שלך, דואגים לך לדיסק ולחוברת המבוקשת.

פורסם

לא יצחקו. מקסימום ישלימו את החוברת והדיסק. זו לא עילה לביטול עסקה. הבחור סתם אוכל סרטים בגלל כל הבולשיט שהוא קרא בפורום על KSP.

פורסם

עדיין לא הבנתי משהו .

אם לוגיטק לא מספקים חוברת אז למה שהחנות צריכה להביא לך אותה ?

פורסם

כי הם מציינים באתר שלהם שזה חלק מתכולת החבילה. גם אם סוני לא מספקת את הPS3 עם קילו וחצי של מעמולים טריים,אם חנות מסויימת מציעה PS3 למכירה ותחת הסעיף "תכולת החבילה" מציינת: קילו וחצי מעמולים טריים - היא צריכה לספק אותם. או שהייתה פה הטעייה. עד כמה ההטעייה משמעותית וכמה השלכות יהיו להטעייה הזאת, פה השאלה.

פורסם

אני קורא קורא ועדיין לא מצליח להבין מה פותח האשכול רוצה.

קנית מוצר RETAIL חתום ? וKSP לא מוכרת אחרים , נגמר הסיפור.

המוצר הגיע אליך כמו שהוא הגיע אל KSP ולא התבצע בו שום שינוי.

זה לא מוצר OEM , זה מוצר ריטייל. :bash:

פורסם

העניין הוא שהבחור לא שאל אם אמור להיות, אם מישהו אחר קיבל, אם אפשר להשלים.. או כל דבר אחר בסגנון.

כל המטרה היא לבקש החזר כספי בעילה של חוסר חוברת שאף אחד לא קורא ודיסק עם תוכנה בגרסה שכבר פגה תוקף.

[לא משנה. צריך? נשלים. גם אם לא אמור להיות.]

שורה תחתונה כנס לסניף הקרוב לביתך ותבקש. או צור קשר עם שירות לקוחות או אפילו איתי בפרטי ונסדר את זה.

שבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

שלחתי לך הודעה.

אם כי נראה לי שזה חסר סיכוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים