פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים נתחיל ב "האם אי פעם מישהו קיבל החזר כספי [לא זיכוי!] מ KSP ?"ביום שישי קניתי מהם עכבר Logitech G500נניח שמסיבותיי של אני רוצה להחזיר אותו ולקבל את מלא הכסף בחזרה.באתר רשום בין היתר מה מכילה החבילה, ואחד הדברים שרשום שהחבילה מכילה, לא מוכל במוצר עצמו!האם זו עילה מספיקה לקבלת החזר כספי לדעתכם ?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים מחבר חנות לא חייבת לתת החזר כספי על קניה שעשית אצלהבעקרון KSP לא נותנים.אבל הם מביאים מידע שגוי באתר \ החבילה שלי חסרה.
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים קושקוש;"Package ContentsLogitech® Gaming Mouse G500Adjustable weight-cartridgeTuning weights and caseCD with Logitech SetPoint softwareUser guide"מה מזה היה חסר?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים מחבר CD with Logitech SetPoint softwareUser guide....זה לא ממש משנה מה היה חסר. העיקר שהיה חסר משהו שרשום שהוא אמור להיות!
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים זאת עילה מקסימום ללכת לקחת מהם חוברת שמעולם לא תפתח ודיסק שמעולם תשמתש בו.ואז נשאל השאלה למה לטרוח ולחפש בעיות בכוח ?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים כן , כניראה שהוא רוצה שהצדק יעשה במחיר של חוברת וCD שהוא אף פעם לא ישתמש .
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים CD with Logitech SetPoint softwareUser guide....זה לא ממש משנה מה היה חסר. העיקר שהיה חסר משהו שרשום שהוא אמור להיות!לא נשמע הגיוני, אבל אם באמת היה חסר גש לסניף ששם קנית. זאת ממש לא בעיה.
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים מחבר גם אצלי לא היה דיסק. פשוט הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר Logitech וזהו. גם אני יודע להוריד דרייבר.אני רוצה להשתמש בזה כתירוץ טוב להחזר המוצר ולקבל כסף, ולא זיכוי.
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים קנית עכבר כדי להחזיר אותו בגלל שחסר לך דיסק ?לא יותר הגיוני שתלך לשם ותגיד להם שהוא לא נוח לך או לא יודע מה , ושאתה רוצה להחזיר אותו ?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים קנית עכבר כדי להחזיר אותו בגלל שחסר לך דיסק ?לא יותר הגיוני שתלך לשם ותגיד להם שהוא לא נוח לך או לא יודע מה , ושאתה רוצה להחזיר אותו ?מתי פעם אחרונה ניסית להחזיר מוצר ל KSP?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים אם וכאשר אבחר מסיבה זו או אחרת לרכוש משהו משם , המוצר הנבחר לא יוחזר לחנות תחת שום נסיבות .לכן אין לי ממש ניסיון בהחזרת מוצרים אליהם , אבל תמיד אפשר לנסות , לא ?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים ומה אם הם יביאו לך את הדיסק והחוברת ? מה אז יהיה התירוץ שלך ? עדיף שנסה להחזיר את זה עם "סיבה" אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.