עבור לתוכן

החלפת זכרונות kingston קיימים ליותר טובים | מחפש המלצות שלכם

Featured Replies

פורסם

שלום,

המפרט שלי רשום בצד, רציתי להחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 1GB X 3 1333MHZ

לזכרונות יותר מהירים וכמובן בעל יותר נפח.

המערכת שלי כרגע ב O.C' הנה תמונות מ CPUZ:

cpuaj.jpg

memorye.jpg

1. איזה זכרונות מומלץ לקנות מבחינת ביצועים/תזמונים ושיהיו טובים לOC שלי.

2. האם עדיף לקנות קיט של 2 זכרונות של 3GB שיעבדו ב DUAL או שעדיף נגיד לקנות 3 זכרונות של 2GB שיעבדו ב TRIPLE ?? מה יותר טוב ?

3. אשמח לקבל הסבר איזה CL עדיף ואיזה תזמון הכי טוב..

4.מה ההבדל בין 2 אלו ?

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4941

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2974

תודה לכולם !

פורסם

סתם בזבוז כסף תקנה משהו אחר איזה הרדיסק או ציוד הקפי אחר

פורסם

1. זה לא משנה איזה זיכרון תקנה, העיקר שיהיה בתדר אשר לא יגביל את האוברקלוק למעבד, זה הכל. התזמונים והיצרן והדגם הספציפי לא ממש משנים. כמובן שאפשר לקחת זיכרון שעובד בתדר נמוך יותר אבל שניתן לעשות לו אוברקלוק גבוה יותר אבל זה מיותר כשאפשר לקנות 1600Mhz כמעט ובאותו מחיר של 1333Mhz.

2. לגבי הנפח- בשביל מה אתה צריך 6GB? מה השימושים שלך במערכת? בכל אופן לא תמצא מודולים של 3GB אלא רק 1GB או 2GB. וכמובן שעדיף Triple Channel, אבל בפועל זה לא ממש משנה, *אין תוספת ביצועים מורגשת.

3. התזמונים היותר הדוקים הם היותר טובים אבל *בפועל ההבדל לא מורגש.

* = קרא על זיכרונות בשאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונות.

נ.ב.- כפי שאמר udi, תהיה בטוח שבכלל שווה לך לקנות שוב זיכרונות את התוספת של עוד כמה מאות מגה הרצים לתדר המעבד. אני בספק אם זה שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

אני אוכל להשתמש ב 1600MHZ למרות שהלוח אם שלי תומך עד 1333 ?

רציתי להגדיל את הזכרון כי יש לי 3 GB על מערכת WIN7 64BIT ואם כבר להגדיל אז לשפר קצת.

פורסם

1333? הלוח שלך תומך גם ב-2100. בכל אופן זה רק עניין של הגדרות בביוס. כרגע אתה לא רץ בתדר שהוא סטנדרט בגלל האוברקלוק, סביר שזה יהיה כך שוב גם כשתקנה זיכרונות מהירים יותר. הכל תלוי בהגדרות שלך בביוס, של מחלק הזיכרון ל-uncore.

לדעתי אם אתה לא מפסיד מהעניין, כלומר שאתה מתכוון למכור את הזיכרונות הקיימים, קנה 2X2GB כך שיהיה לך 4GB, בתדר של כ-1600Mhz. בכל אופן אני במקומך לא הייתי טורח, הייתי מותח את הזיכרון כמה שאפשר ומהתדר הכי יציב הייתי יורד קצת בשביל overhead (מרווח ביטחון). האוברקלוק מספיק טוב, עוד כמה מחזורים לא יעשו הבדל של שמיים וארץ. וגם 3GB זה דיי והותר לשימושים השכיחים.

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי, מה היית ממליץ לשנות בביוס ?

12022010006.jpg

12022010005.jpg

12022010004.jpg

פורסם
  • מחבר

יש למישהו הצעה לשיפור הביצועים של הזכרון ?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לא הייתי ממליץ לשנות כלום. המערכת פועלת כמו שצריך? תריץ Memtest ואם הזיכרונות יציבים בתדר ובתזמונים הנ"ל אז מה טוב, אין לך מה לחפש שם. עוד שעון ופחות שעון לא יתנו לך עוד ביצועים שאתה תרגיש (מה גם שהזיכרונות שלך גם ככה במצב של אוברקלוק, 1400Mhz במקום 1333Mhz. זה זניח בכל מקרה, איך שלא תסתכל על זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים