עבור לתוכן

עזרה במשחק קצת ישן

Featured Replies

פורסם

שלום רב חברים !!!

מרוב געגועים למשחק הקלאסי GENERALS ZERO HAOR החלטתי להוריד ולהתקין הכל פעל כשורה אך כשרציתי לשנות את הרזולוציה מ800*600

ל1600*1200 המסך הראה רק שחור עם סאונד.

הגעתי למצב שאני מסיר ומתקין מחדש אך שום דבר לא השתנה.

לצורך העניין אני עובד עם טלויזיה LCD 32" אוליי זה קשור אבל אם תוכלו לעזור אני אשמח וגם יודה(אוליי אפשר לשנות את רזולוציית המשחק מחוץ למשחק) על כל פנים ניסיתי לשנות את ההגדרות אצלי במחשב אבל זה לא כ"כ עזר, תודה רבה ושבת שלום!!! :xyxthumbs:

פורסם

זה פשוט מאוד: הרזולוציה לא מתאימה למסך. טלוויזיית 32" לא יכול להציג כזאת רזולוציה גם אם תבקש ממנה ממש יפה.

בדיוק בגלל הסיבה הזאת אין לך תוגה אבל יש קול.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה אבל האם יש אפשרות לשנות את זה?

פורסם

תגדיר רזולוציה שהמסך שלך מסוגל להציג.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אבל זה לא כ"כ עוזר, ההגדרה הבעייתית היא ההגדרה של המשחק, איך אפשר לשנות את ההגדרה של המשחק עצמו???

פורסם

אם יש לך מסך שמסוגל להציג כזאת רזולוציה תעיל את המחשק עליו תשנה משם לרזולוציה הרצויה או שתחפש את קובץ הקונפיגורציה איפה שהרזולוציה מוגדרת.

אני כבר לא זוכר איך זה במחשק הזה, אבל בלא מעט משחקים יש גם תוכנה נפרדת להגדרות שניתן להפעיל בלי קשר למשחק כדי לשנות הגדרות.

פורסם

אגב - CRT נע בין 640 על 480 לבין 1024 על 768 (לחדשות).

פורסם

לא מזמן קניתי LCD 25.5" 16:10 1920X1200 והתעניינתי בענייני הscaling כי אני משחק הרבה משחקים ישנים. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ובnvidia control panel ראיתי שאפשר להגיד לכרטיס מסך לעשות scaling לרזולוציות נמוכות במקום המסך(המסך עושה את זה בסדר בנתיים אולי כדי לנסות עם הדרייבר). אם הדבר הזה עובד זה צריך לפתור את הבעיה כי המסך יקבל רזולוציה שהוא יודע להציג והכרטיס מסך יעשה את העבודה של לתרגם את הרזולוציה הנמוכה לרזולוציה הטבעית של המסך.

עוד אופציה מאוד פשוטה זה להריץ את המשחק בwindowed mode ואז אין שום בעיה של scaling אבל המשחק לא יהיה על כל המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים