עבור לתוכן

בבדיקת מהירות בפורטל של בזק בחיבור עם @1 יש לי פינג של 500-חיבור קווי 600E,למה?

Featured Replies

פורסם

העלתי את המהירות שלי מ5 מגה ל10 מגה אחרי הרבה זמן שחיכתי לNGN שיהיה בשכונתי הצנועה.

לפני כן הייתה לי בעייה בכלל להיכנס לפורטל, הייתי מצליח להתחבר עם @1 או @2 אבל לא מצליח להגיע לפורטל בחיבור ישיר עם המודם וגם עם מחשב אחר זה נוסה.

בקיצור אחרי שעשו כאן את התשתית של NGN הפורטל לבדיקת מהירות כן פועל וכשעוד הייתי ב5מגה על התשתית של NGN אתמול גם הייתי מקבל מהירות הורדה טובה ומהירות העלאה סבירה ופינג רצח של 510.

לדוגמא הייתי מקבל מהירות הורדה של 5.3 ומהירות העלאה של 450 שזה בגדר הסביר אבל PING של 510-515.

בקיצור אחרי שראיתי שיש לי את התשתית של הNGN היום עברתי למהירות של 10 מגה ואכן המהירות הורדה שלי תקינה לחלוטין אני מקבל בערך 10.4 בממוצע ומהירות העלאה של 680Kbit שזה מאוד נמוך וגם עדיין הפינג עומד על 510-515.

אמרתי אולי התשתית לא יכולה לספק לי מהירות כזו, ובכן בדקתי ואני גם יכול לעשות כאן מהירות של 20 מגה לכן אני לא מאמין שיש בעייה מבחינת התשתית שלא מאפשר.

בכל אופן הוספתי SS מהמודם שנותן פרטים לגביי מצב הקו, ממה שנראה אני דיי קרוב למרכזייה בערך ק"מ מהמרכזייה אפילו פחות.

יש מצב אולי בגלל שהMARGIN אצלי יחסית נמוך? למרות שאני יודע שזה בגדר הסביר.

האם יש פה משהו חריג שאני לא מצליח לזהות?

אשמח לשמוע את דעתכם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נתוני הקו תקינים בהחלט NM15 זה בסדר גמור

אתה מבצע פינג לפורטל של בזק?

כמה אתה מקבל כשאתה עושה פינג לוואלה?

פורסם

אתה יכול לפנות ל166...אבל יש לי הרגשה שהם ינפנפו אותך בגישה של "אנחנו לא מתחייבים לך לזמן תגובה כלשהו לפינגים"

פורסם
  • מחבר

אם אני עושה פינג לפורטל אני מקבל פינג של 15 שזה בסדר גמור, אך אני לא יודע באתר לאן הוא מבצע את הפינג.

פניתי למוקד 166 מחר בבוקר יגיע טכנאי לבדוק את זה אני דיי בספק שיהיה להם אפשרות לעשות משהו.

פינג לוואלה: גם של 16. שזה תקין.

אבל עוד משהו מוזר...

לא רק באתר של בזק הבעייה הנ"ל. כרגע שאני מחובר עם הספק בSPEEDTEST זה הפינג שאני מקבל:

ואם תשימו לב המהירות הורדה והעלאה תקינות בדיוק כמו שבתשתית והפינג גם זהה.

709383592.png

נעדכן אחרי שהטכנאי יגיע, מאמין שהוא לא יוכל לסדר.

פורסם

זה לא קשור לתשתית אם כך

כשאתה מבצע פינג ב@1 לפורטל של בזק אתה מקבל תוצאה תקינה בהחלט

גם לוואלה הפינג תקין

רק לספידטסט יש לך פינג הזוי

תבצע פינג לעוד כמה אתרים שונים אם זה תקין אפילו עם הספק לא הייתי מדבר

טכנאי לא ישלחו לך על זה מהתמיכה של בזק

פורסם
  • מחבר

טוב נכנסתי לאתר PINGTEST.NET ושם לכל סרבר שאני בודק יש פינג מטורף- לאירופה זה פינג של 620 לארה"ב זה פינג של 700+. אני כרגע מחפש עוד אתרים לבדוק פינג. בכל מקרה אתה אומר שעל דבר כזה לא ישלחו טכנאי אבל על מהירות העלאה כזו הם כן צריכים לשלוח מפני שיש ירידה ביותר מ10% ממה שמובטח.

ואם לא הייתה בעייה אז לא הייתי מקבל פינגים כאלה בכלל. כשהייתי מחובר בערך מלפני 3 חודש במהירות 4 מגה לפני שהתנתקתי הייתי נכנס לפורטל והיה לי פינגים שחבל"ז לכל מקום. אבל אחרי שהתחברתי שוב התחלו כל הבעיות המוזרות האלו.

פורסם

זה בעיה בספק אינטרנט. לי היתה בעית תשתית אז אני יודע בדיוק איך זה נראה- יש לך פינג גבוה מ200 בקפיצה הראשונה גם כשאתה מתחבר דרך 1@1 וכו .

אתה אומר שיש אתרים שאתה מקבל אליהם פינג נמוך ולחלק מהם אתה מקבל פינג גבוה. אולי הקו הראשי של הספק שירות שלך נפל והוא משתמש במסלול חלופי שיכול להיות לוויני. מסלול לוויני לרוב מקפיץ את הפינג ב500 מילי . האתרים שאתה מקבל אליהם פינג נמוך כנראה יושבים בספק אינטרנט שלך ובגלל זה לא תראה בעיה.

פורסם
  • מחבר

אכן היה בעייה , הבעייה הייתה במודם- החליפו לי אותו ועכשיו הכל בסדר גמור.

709939229.png

מתי יהיה היום שבו אני אתן SS של מהירות העלאה והורדה של 100 חחח :)

פורסם

זה בעיה בספק אינטרנט. לי היתה בעית תשתית אז אני יודע בדיוק איך זה נראה- יש לך פינג גבוה מ200 בקפיצה הראשונה גם כשאתה מתחבר דרך 1@1 וכו .

אתה אומר שיש אתרים שאתה מקבל אליהם פינג נמוך ולחלק מהם אתה מקבל פינג גבוה. אולי הקו הראשי של הספק שירות שלך נפל והוא משתמש במסלול חלופי שיכול להיות לוויני. מסלול לוויני לרוב מקפיץ את הפינג ב500 מילי . האתרים שאתה מקבל אליהם פינג נמוך כנראה יושבים בספק אינטרנט שלך ובגלל זה לא תראה בעיה.

מאיפה אתה ממציא את הדברים האלה? מה זה מסלול לוויני? ומה הקשר לספק אם הוא מתחבר ב@1? :facepalm:

פורסם

נראה לי יש לי משהו דומה:

710271439.png

תראו את הפינג.. ההורדה בסדר.. וההעלאה מעלה לי בערך עד חצי הבדיקה על 0.5 כמו שצריך ואז פתאום נופל לזה ונשאר על זה יציב עד סוף הבדיקה..

מחובר עם SIEMENS SL2-141

גם בטורנטים אני מעלה קבוע על 48 KB לשניה ולפעמים יש לי נפילות מהירות אפילו עד שהמהירות העלאה מתאפסת לגמרי.. ואז אחרי כמה שניות חוזרת לטפס ל48KB

ממה זה יכול לנבוע?

פורסם

>בינלאומי ואקספון

zn2zghljnyjm.jpg

פורסם

בכל זאת.. זה לא נורמאלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים