עבור לתוכן

אם יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים משחקים בסגנון דיאבלו מדוע אין משחקים חדשים?

Featured Replies

פורסם

אם יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים משחקים בסגנון דיאבלו מדוע אין משחקים חדשים?

פורסם

יש הרבה משחקים חדשים בסגנון... הבעיה היא שהם לא מתקרבים לאיכות של דיאבלו

פורסם
  • מחבר

יש הרבה משחקים חדשים בסגנון... הבעיה היא שהם לא מתקרבים לאיכות של דיאבלו

אין.

SACRED2 לא ממש בסגנון והוא יצא לפני הרבה זמן.

האחרון שיצא היה טוטרצלייט והוא יצא לפני כמה חודשים והוא היחיד שהיה בסגנון.

TQ היה בסגנון אבל יצא לפני כמה שנים.

פורסם

טורצ'לייט יצא לפני חודשים ספורים מקסימום

ויש את GREED למרות שהוא עתידני

יחסית לז'אנר "עזוב" הוא מקבל הרבה משחקים (תחשבי כל כמה זמן יוצא משחק פלטפורמה למחשב או משחק התגנבות)

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש זאנר עזוב,יש מלא אנשים שאוהבים את הסגנון הזה

פורסם

זה ז'אנר עזוב מבחינת חברות הפיתוח

פורסם

לא שיחקתי בהם אבל DIVINE DIVINTY וההמשך שלו אמורים להיות "דיאבלואים"? לא?

פורסם

לפני כמה ימים קניתי את TQ + הרחבה בsteam בשביל 5$ . רציתי לקנות את המשחק בעבר רק שזה לא גירד לי במיוחד. בסך הכל משחק די נחמד אבל אני לא בטוח כמה זמן הוא יבדר אותי בסך הכל יש הרבה אפשרויות ואני רק התחלתי אותו.

H&S זה לא ממש בmainstream עכשיו . לרוב ה FPS שולט ויש כל מני סוגים של FPS . וחוץ מזה יש את ג'אנר ה MMORPG שממש מפותח. ג'אנר ה RPG שהוא האבא של משחקים כמו דיאבלו לא ממש בעדיפות עליונה.

יש הרבה משחקים קיימים שאפשר לשחק ואפשר לקנות אותם בגרושים והם עדיין מספקים את הסחורה כמו בזמן שהם יצאו.

פורסם
  • מחבר

TQ גרוע ניסיתי וממש השתעממתי.

פורסם

אני חושב שMMORPG תפסו חזק יותר...

אני אישית שונא MMO אבל אני ממש אוהב את דיאבלו.

סך הכל זו שאלה טובה למה אין עוד משחקים מעניינים בג'אנר הזה.

אולי זה עניין של השקעה, לא סתם פיתוח של דיאבלו לוקח המון זמן, גם של 2 ועכשיו גם של 3.

יש המון עבודת balancing כדי לגרום למשחק להיות באמת טוב, כדי שתיהיה כלכלה במשחק שבאמת עובדת.

תכלס לא כזה משנה, אף פעם לא הרגשתי צורך לתחליף לדיאבלו, למרות שטורצלייט משחק ממש טוב ונהנהתי ממנו מאוד, הוא פשוט לא עמוק מספיק כנראה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שMMORPG תפסו חזק יותר...

אני אישית שונא MMO אבל אני ממש אוהב את דיאבלו.

סך הכל זו שאלה טובה למה אין עוד משחקים מעניינים בג'אנר הזה.

אולי זה עניין של השקעה, לא סתם פיתוח של דיאבלו לוקח המון זמן, גם של 2 ועכשיו גם של 3.

יש המון עבודת balancing כדי לגרום למשחק להיות באמת טוב, כדי שתיהיה כלכלה במשחק שבאמת עובדת.

תכלס לא כזה משנה, אף פעם לא הרגשתי צורך לתחליף לדיאבלו, למרות שטורצלייט משחק ממש טוב ונהנהתי ממנו מאוד, הוא פשוט לא עמוק מספיק כנראה.

רשמת שזה לוקח מלא זמן לעשות כזה משחק?

טורצלייט אומנם משחק לא ברמה של דיאבלו אבל הוא אחלה משחק והוא לקח ממש מעט זמן והוא יותר כייפי מTQ ומהרבה ARPG אחרים שיש בשוק אז זה לא קשור לזמן, גם את DRAGON AGE לקח הרבה זמן לעשות אותו וזה לא אומר שאין משחקים בסגנון שלו.

הבעיה היא אחרת אני לא יודעת מה בדיוק כי יש מלא אנשים שאוהבים את הזאנר הזה חבל.

:(

פורסם

טורצ'לייט הוא שונה... הוא דיי תוצאה של 3 משחקים שכשלו והכל הגיע אליו מוכן

פורסם

לא שיחקתי בו, אבל המשחק FATE על הרחבותיו אמור לספק חוויה דומה לדיאבלו

פורסם

נראה שכל הז'נארים הטובים של "פעם" פינו מקום לטובת שני ז'אנרים גדולים: FPS ו-MMORG

אין יותר קווסטים, גם משחקי האסטרטגיה נדחקו לצד, ומשחקים בגוף שלישי יש יחסית מעט.

אני לא חושב שזה קשור לכמה "זמן" לוקח לפתח אותם (אם הם מוכרים טוב כמו משחקים אחרים אז זה בכלל לא שיקול)

זה פשוט עניין של "טרנד" ושל מכירות... כנראה שהכי משתלם לפתח את הז'אנרים שהזכרתי לעיל בגלל שהם נמכרים הכי הרבה, זה הכל

רוב ה-"גיימרים" לא אוהבים להפעיל כל כך את החשיבה בעת המשחק - אלא רוצים בעיקר "אקשן" ופלטפורמה שאפשר לשחק עם חברים ברשת ולהיות "טוב" ו-"להרוג הרבה" ולכן אין יותר משחקים כמו FALLOUT (השלישי בסדרה מבחינתי אינו חלק מהסדרה).

הבעיה העיקרית, כפי שאני רואה את זה, היא עלייתו של ה-"תלת מימד". התפתחה סוג של תרבות שלמה סביב עניין הגרפיקה והסגידה לה - ורוב התעשייה בנוייה על היכולת לתכנן, לבנות, לשווק ולמכור חומרה וטכנולוגיה חדשה שתתמודד עם משחקים שמנצלים טוב יותר ויותר את הטכנולוגיה...

הדבר הזה תופס את תשומת לבם של רוב האנשים, וה-"משחקיות" (GAMEPLAY) נדחקה הצידה

זו הסיבה שהקווסטים מתו ושהשרידים האחרונים שלהם היו כל מיני בדיחות מגוחכות בתלת מימד...

זה מאוד מצער, אבל אין מה לעשות, לשם אנחנו צועדים. אפשר רק לקוות שמתישהו הציבור יתעשת, יבין שגרפיקה זה לא כזה מלהיב, ויחזור לדרוש משחקים מאתגרים, מעניינים, שמצריכים חשיבה או יכולת ולא סתם "הקלקה אינסופית"

אני אישית נהניתי הרבה יותר מהקווסטים ששיחקתי בשנות ה-90 מכל משחק אחר שיצא ב-10 השנים האחרונות.

יש לכך שני יוצאים מהכלל בלבד: FALLOUT (המשחק האהוב עלי בכל הזמנים) ו-DIABLO

אפשר אולי להוסיף גם כמה משחקי אסטרטגיה כמו STAR CRAFT

כל משחק FPS או MMORPG ששיחקתי שיעמם אותי מהר מאוד למרות ה-"הנאה" הראשונית שהפקתי מהאקשן והגרפיקה שלו

פורסם

:hizuk:

מה שהזכיר לי את קרייסיס- :mavet:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים