פורסם 2010 בפברואר 715 שנים בס"דקניתי לוח אם חדש ASROCK G41C-GSלאחר שאני מחבר את הכל המחשב לא נדלק בכלליש את הכבל של POWER SWITCH של ההדלקה אני מחבר אותו אבל לא בטוח שזה במקום הנכון רשום בהוראות של הלוח לגבי ההדלקה משהו שלא ראיתי אף פעם בשם PWRBTNזה ניצא בסעיף 23 ב-PDF של הלוחלצורך הענין ניסיתי עם שתי ספקים וזה אותה תגובה וגם הרכבתי מלא מחשבים בחיים שליונראה לי שיש לי טעות עם הכבל הדלקה של המחשבזה קישור לPDF של הלוחhttp://download.asrock.com/manual/G41C-GS.pdfמחכה לתגובתכם ותודה רבה!
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים אתה אמור לחבר את לחצן ההדלקה ל- PWRBTN זה קיצור של power button תוודא שחיברת היטב את כבל המתח 24 פין ואת כבל ה- 12 וולט (4 פין)תתאר את הסימנים שמראה הלוח, האם מאוררים מסתובבים ? האם נורות דולקות ? האם אתה שומע צפצופים מה- PC SPEAKER ?
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר חיברתי הכל מצוין ואין נורות דולקות לא מאוררים מסתובבים ושום צפצוף מה-SPEAKER
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים תנסה לנתק הכל מהלוח ככה שיהיה מחובר אליו רק:ספק, מעבד, מאורר מעבד, PC SPEAKERאם עדיין לא יהיה שום רוח חיים אני ממליץ לנסות לחבר מעבד אחר.המושג ESD מוכר לך ?
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר תודה רבה על עזרתך אחי היקרובקשר ללוח אני ניתקתי הכל מהתחלה ולא עזר חוץ ממה שאמרתה ספק, מעבד, מאורר מעבד, PC SPEAKERןהמושג ESD שאמרתה לא מוכר לי
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים האם הנורה בלוח אם דלוקה??בקשר לחיבור זה די פשוט מכיוון שהרכבת מספר מחשבים בחייך אז אתה צריך להיות סגור על הכבל שאחראי על "כפתור ההדלקה" הכבל הוא בעל 2 פינים כך שאין הרבה מקום לטעויות ואמור להיות כתוב עליו powerSW חבל שבלוח שלך לא מצורף כמו עם הלוחות של ASUS "Q-Connector" \http://estore.asus.com/shop/item.asp?itemid=3561 בכל מקרה את כבל שאחראי להפעלת כפתור הדלקת המחשב אתה אמור לחבר אחרי הפין שאחראי על החיווי של נורת ההדלקה במארז [אז משמאל את שתי הפינים הראשונים אתה מחבר בשביל ה LED ואז את הכבל שאחראי להדלקה [POWERSW] כמו שאני רואה זה בשורה העלינה של הפינים משמאל אז תחבר אותו שמה [המחבר בעל שני פינים ],אצלי לדוגמא זה בתחתון.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים מחבר הנורה לא דלוקה ואני בספק עם יש בלוח הזה נורה בכללחיברתי הכל טוב כמו שאמרתה ולא עובד אני חושב שאני יחזיר אותו לחנותזה מוזר לי בגלל שהוא חדש לגמרי
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים הנורה לא דלוקה ואני בספק עם יש בלוח הזה נורה בכללחיברתי הכל טוב כמו שאמרתה ולא עובד אני חושב שאני יחזיר אותו לחנותזה מוזר לי בגלל שהוא חדש לגמריבהנחה שהכל מחובר כמו שצריך והספק עובד אולי הוא על מצב "כבוי" יש ספקים שיש להם מתג מאחורה יש מצב שאולי שינת ושכחת.יש לי הרגשה שזה בעיה של ג'אמפר כנס למדריך בעמוד 21 ועבוד על זה שוב .אם לא תבין משהו אני כאן.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים לפותח הדיון:אם אין לך מעבד אחר לבדוק איתו את הלוח אז אני מסכים שעדיף לגשת עם הלוח לחנות.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים לפותח הדיון:אם אין לך מעבד אחר לבדוק איתו את הלוח אז אני מסכים שעדיף לגשת עם הלוח לחנות.מזה קשור מעבד?
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים במערכת מינימלית של לוח אם, מעבד וספק שבה הוא ניסה להחליף את הספק אך ללא הועיל נשאר רק שני חשודים: מעבד ולוח.מעבד לקוי יכול לקצר ולמנוע מהלוח לעלות.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים לעלות זה משהו אחר אבל פה הוא אומר ששום דבר לא נדלק לו אם הוא היה אומר שהוא הרכיב מחדש חדש אך הוא לא עולה ואין גם ציפצופים זה נכון. בכל מקרה אניח לזה ולא אתווכח
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים לא כתבתי שמערכת הפעלה לא עולה אלא לוח לא עולה = לא נדלק= לא מראה סימני חיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.