עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי פייסבוק והפרטיות שם

Featured Replies

פורסם

יש דרך שאני יוכל לעשות שלא יראו כמה חברים יש לי וגם שלא יראו את הרשימת חברים שלי?

אם נניח מישהו כותב לי על הקיר משהו שאני לא אוהב ואני לא רוצה שחברים שלי וגם אנשים שהם לא חברים שלי יראו את זה אז אני יוכל למחוק את זה?

דרך אגב אין לי פייסבוק אבל אני רוצה לפתוח אבל אני מתלבט בגלל שחשוב לי הפרטיות ואני יודע ששמה אין כל כך פרטיות.

פורסם

כל האפשרויות שציינת קיימות בפייסבוק.

פורסם

לגבי הקטע עם החברים... אם אתה עד כדי כך פרנואיד אז עדיף לך לא לפתוח חשבון בכלל כי רוב הסיכויים שרשימת החברים שלך ורשימות החברים של החברים שלך יכללו בתוכן רשימת חברים דיי זהה. ככה שאם הטרוריסטים ירצו לדעת מי ברשימת חברים שלך הם יוכלו פשוט למצוא את רוב החברים ברשימת חברים שלך לפי רשימת החברים של החברים שלך, ככה שאם אתה לא מתכוון לשנכע את החברים שלך להסתיר את רשימת החברים שלהם אז עדיף לך לפרוש.

מקווה שהבנת. :cool2:

פורסם
  • מחבר

בקטע של הרשימת חברים באמת הגזמתי זה לא כל כך מעניין אותי. אבל לגבי שאר כל מיני דברים שקשורים לפרטיות אכפת לי. כמו הקטע עם הקיר למשל. אני אתן לכם דוגמה למשל נניח אני מדבר עם איזה מישהי בפייסבוק שמעניינת אותי ויש לי חבר שרושם לי על הקיר איזה משהו טיפשי וגס ואולי סתם משהו אישי מדי שאני לא רוצה שהיא ועוד שאר אנשים יראו את זה אז מצב כזה יכול להיות לי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים