פורסם 2010 בפברואר 615 שנים כנראה שזה לא יותר פרוץ מאשר לשמור את הסממאות בקובץ מוגן בססמה על המחשב.מה שכן אם אין לך Master key אז במידה וגונבים לך את המחשב אז לגנבים יהיה גישה לכל הססמאות שלך.
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר אני חושב שהמחשב שלי מהווה פחות אינטרס מאשר הדטא בייס שלהם עבור האקרים..גניבת המחשב זו כרגע לא הדאגה שלי, זה לא מחשב נייד..
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר טוב קראתי את ה FAQ שלהם שבו הם טוענים שהסיסמאות לא מגיעות אליהם אלא זה מגיע אליהם מוצפן עם מפתח שנוצר מהסיסמא שלי. אז בעקרון גם אם יגנב להם ה DB הסיסמאות מוגנות..היתרון של זה לעומת תוכנה לוקאלית זה שאתה יכול לגשת לסיסמאות שלך בכל מקום. מה שווה הגימייל שלך אם אתה יכול להכנס בו רק מהבית?
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים אפשר לשמור את ה DB של keypass אונליין, במגוון שירותים מאובטחים ונוחים כמו dropboxאבל אם אתה מדבר יותר על השלמה אוטומטית לדפדפן ומילוי טפסים - אתה צודק(אישית אני מעדיף למלא ידנית במקומות החשובים, לכן אני מסתדר טוב עם keypass)
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים עדיף להשתמש ב-Keepass כפי שהציעו מעליי, גם קובץ ה-DB הוא מאוד קטן (כמה KB בלבד) כך שניתן לשמור אותו בחשבון מייל מקוון או להעביר אותו ל-DOK.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.