עבור לתוכן

רסיבר HTR-6280 ורמקולים של Wharfedale diamond 9.6

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב הרמקולים שלי הגיעו הביתה ניתן לראות תמונות פה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357605.730

עכשיו רק נשאר רסיבר אני מאוד מתלבט בין HK 360 ל YAMAHA 1900 ל CAMBRIDGE AUDIO 650R (הקיימברג' מיבוא אישי).

מה דעתכם בד"כ על יבוא אישי של רסיבר ? האם זה משתלם? האם זה שווה את הסיכון שאין אחריות? עד כמה קורה שרסיבר מתקלקל??

החנות אודיו קלאב ששם קניתי את הרמקולים אומר לי שהכי עדיף לי מבין השלושה זה ה HK360 אבל אני ממש לא בטוח שכן הרסיברים של HK אומנם טובים מאוד אבל ההגברה שלהם לא חזקה מספיק לטעמי מבחינת RMS . רק 60 רRMS לא מספיק. אני רוצה לפחות 80 - וכן אני יודע שבהרבה רסיברים ממוסחרים כותבים 140 וואט וזה אולי 70 RMS אבל למשל ה CA זה 100 וולט RMS לכל ערוץ בסראונד ו 120 RMS בסטריאו.

בתודה

עידו

פורסם

לנתון הוואט אין משמעות ממש. אם עכבת הרמקול (זו המסומנת באוהם) מתאימה לזו שהמגבר עובד בה, לא אמורה להיות בעיה כלשהי. אתה צריך להאזין, אין דרך להתחמק מכך. ישנן חנויות המשאילות דגמים הבייתה, אני רק לא בטוח עד כמה זה קיים עם רכיבים זולים יחסית. שווה לך לבדוק מול פיוז ודומותיהן, שיש להן "מודעות הדגמה" גבוהה מרשתות חשמל פופולריות.

אם זה ממש ממש לא נראה לך, ההימור הכי בטוח הוא לקנות את הרסיבר איתו הושמעו לך הרמקולים. ברור שבחנות יגידו לך שהוא הכי מוצלח, אלא שלא תוכל לדעת זאת אלא אם תשווה באמצעות האזנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים