פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מזה חודש המחשב נתקע בין אם בצורה רנדומלית אבל לרוב כאשר אני מבצע העתקה של קבצים וחילוץ קבצי RAR. עשיתי התקנה מחדש של XP במחיצה אחרת של המחשב כך שיהיה לי dual boot לבדוק את הנושא אולי משהו במערכת ההפעלה נתקע. אך התקיעות ממשיכות, כך שלא ניתן להזיז כלום מלבד לעשות restart. חיפשתי בפורום פתרונות וברחבי גוגל ועשיתי כמעט כל פתרון אפשרי. אני חושש שזה הספק כי כשהתקנתי OCCT לבדוק מאמץ אז ראיתי את המתחים קופצים, במיוחד ה-5V. הייתכן וזו הבעיה? הספק? אשמח לעזרה מה-best of the best כי זה מעצבן ואני חייב את המחשב שירוץ חלק להגשת עבודות סוף סמסטר. מה לעשות? :'(
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים המתח לא אמור לקפוץ ככה.בספק טוב המתח יהיה יציב בלי קשר לצריכת הזרם של המערכת.האם מדובר בספק ג'נרי ??
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר החלפת כרטיס מסך לא עזרה, חשבתי שהכרטיס מסך (X800GTO) מעמיס על ה-HEC 300W אז גם עם 6200 פשוט הוא נתקע.כל scandisk שהרצתי עד עכשיו לא דיווח על שום דבר חריג, אבל אני אנסה את MHDD.המפרט המלא בצד.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים נצא מנקודת הנחה שאינך נמצא תחת O.Cיש לך 2 דיסקים קשיחים WD RE 250 GB SATAII 16MB - WD2500YS WD 80GB 7200 8MB - ATA או שזה לא מעודכן?
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים מחבר ה-80GB לא אצלי כבר הרבה זמן. כך שיש רק אחד. אני מנסה להשיג דיסק קשיח אחר לבדוק שזה אכן לא הוא. מזל של-YS יש אחריות 5 שנים, אני כרגע בשנה האחרונה לאחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.