עבור לתוכן

צריך המלצה לדיסק חיצוני 1T או 1.5T

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T.

הדרישות :

1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות.

2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?)

3. שקט כמה שיותר

4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל

לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T.

ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה.

בינתיים ראיתי שניים מעניינים -

1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405

2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות.

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886

מה דעתכם ?

(כמובן שאני פתוח לכל דיסק אחר ...)

פורסם

על רמת רעש רק בעלי ניסיון יכולים להעיד וגם אז זה לא יהיה שווה הרבה כי זה סובייקטיבי, ומכיוון ושאין סיכוי שתמצא עדות על כל הכוננים החיצוניים בשוק - אין שום טעם לטרוח ועדיף שתשכח מהפקטור הזה.

אחריות זו אחריות ואמינות זו אמינות, אלו שני דברים שונים. במסגרת האחריות לא יממנו לך שירותי שחזור מידע במידה וילך הדיסק הקשיח לעולמו. אמינות לא ממש ניתן להשוות אז תשכח גם מזה, כל עוד שאנו יודעים שלא מדובר בכונן מסוים [יוצא דופן] אשר דפוק, כל הכוננים יהיו בסדר.

"יודע להכבות לבד כשלא פעיל" - הרבה מהכוננים החדשים עושים זאת, ואם לא אז יש תוכנות שעוזרות בנושא. אז שוב, שכח מזה.

בשורה התחתונה.. אין נפח יותר משתלם בין 1TB ל-1.5TB.

אם 1TB עולה 400 שקלים ו-1.5TB עולה 600 שקלים אז היחס של גיגה לשקל הוא שווה. (פחות או יותר)

אז הסיגייט עדיף כי הוא מגיע עם יותר אחריות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התשובה ...

מקריאה מעמיקה כאן בפורום, ובמיוחד בסטיקים (כל הכבוד על העבודה!), אני מבין שאכן, אם אני לא מחפש ביצועים,

אין ממש הבדל בין החברות המוכרות ... כך שכנראה אלך על הסיגייט ...

רק שאלה קטנה - הייתה לא מזמן בעייה גדולה עם HD של חברה גדולה. זו לא הייתה סיגייט במקרה ?

אני זוכר שזה היה בחלק מהדגמים. אם כן, וזה אכן היה סיגייט, יש סיכוי שהדגמים עדיין בשוק ?

אשמח אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא ...

אה, ועוד משהו - נייק, הזכרת תוכנות לכיבוי אוטומטי של HD חיצוני. יש משהו מומלץ ? כי לי יש לייסי שלא נכבה אף פעם, וסתם מתחמם לו אם אני לא זוכר לכבות אותו ...

פורסם

זו אכן הייתה סיגייט. בכוננים חיצוניים זה לא צריך להדאיג אותך.

לגבי התוכנות- יש מומלצות בסטיקי של הפורום. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים