עבור לתוכן

בעיה עם הצורב DVD

Featured Replies

פורסם

אהלן ..

טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא :

Optiarc DVD RW AD-5170A

הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס ..

טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי

לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן

Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין

לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE ..

טוב נגיע לבעיה בעצם ..

הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן

עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי ..

יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 , חבר שלי הביא לי דיסק מקורי שלו שעובד כמו שצריך במחשב שלו ..

הצורב לא קורא אותו וגם לא מאפשר לעשות BOOT לפני הפתיחה של המערכת הפעלה ..

טוב אז בעצם השאלה שלי אם אני אחליף לצורב חדש כמו זה למשל :

http://ivory.co.il/product.asp?productid=4073&CatCode=402

הוא יאפשר לי לעשות BOOT ל WINDOWS 7 ויצרוב ויקרא דיסקים של DVD כמו שכל כונן DVD אחר אמור לעשות ?

תודה וסליחה על החפירה אני מאמין שהבאתי את כל הפרטים (;

פורסם

ניסיון לעידכון קושחה נכשל בתהליך או שפשוט זה אפילו לא התחיל לעשות את העידכון ?

תתקין גרסה שונה של NERO או אפילו תוכנת צריבה אחרת ותנסה לצרוב על דיסק DVD תראה אם תהייה הצלחה

איך בדקת מהו דגם הצורב ?

פורסם
  • מחבר

התחיל בתהליך העידכון , עושה 2 פסים ואז רושם את השגיאה .

עד עכשיו צרבתי עם נרו 6 על דיסקים רגילים מאז הבעיה עם הדיסקים של ה DVD ניסיתי גם להתקין נרו 9 הכי חדיש ואותה בעיה ,

הלכתי למנהל ההתקנים , כונני דיסקים והדגם הזה הוא היחידי שהיה שם מכיוון שאין לי עוד כוננים אני מניח

מה לגבי זה שהוא לא קורא דיסק של WINDOWS 7 ולא מצליח לעשות לו BOOT לפני העלייה של הוינדווס ?

תודה רבה על העזרה והזמן (:

פורסם

נראה שהכונן סיים את הקדנציה

עריכה:

אם אתה הולך לקנות כונן שתומך LIGHTSCRIBE תדע שהמדיות לא זולות

פורסם

אני אישית באופן גורף לא קונה מוצרים של חברת LG כי היה לי ניסיונות רעים עם מוצרים שונים של החברה.

לצערי אני לא מעודכן בכל הדגמים החדשים של הצורבים לכן אני ממליץ לך לפנות לפורום איחסון.

כך בחשבון שתמיכה ב- LIGHTSCRIBE מייקרת את עלות הצורב וכמו שכבר רשמתי המדיות לא זולות אז תעשה חשבון אם אתה בכלל הולך להשתמש בפונקציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים