עבור לתוכן

כרטיס מסך כנראה התקלקל, אבל כרטיס ממחשב אחר גם לא עבד

Featured Replies

פורסם

שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי

הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה

(ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה)

אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה)

יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה?

אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה?

נ.ב

על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן

לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה, עדיף בksp.

תודה

עדכון:

ממש אחרי שכתבתי את זה הסתכלתי קצת על הכרטיס וראיתי רכיב עם 3 רגליים שהאמצעית שלו נראית חסרה

יכול להיות שבגלל זה הוא לא עובד? רואים את החלק המרובע הזה במרכז התמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

מניסיון שלי, לפעמים (בעיקר בלוחות ישנים שעבדו) בזמן החלפת כרטיס כזה או אחר, נכנסים גרגרי אבק לתוך הסלוט שמונעים מגע וכתוצאה הכרטיס לא עובד.

נסה להוציא ולהכניס את הכרטיס 2-3 פעמים, כמו כן בדוק שהוא נכנס ויושב טוב בתוך הסלוט שלו.

בקשר לתמונה, אם הכרטיס עובד במחשב אחר, לא זו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

בזמן שעשינו את כל הנסיונות אז הוצאנו והכנסנו את הכרטיסים כמה וכמה פעמים... אבל אני באמת ינסה לנקות שמה לפני שנלך לksp

שכחתי לציין שאין בלוח כרטיס מובנה אז לא הייתי יכול לבדוק אם המחשב עובד בלי כרטיס.

פורסם

הרכיב אמור להיות בלי הרגל האמצעית.

אם הכרטיס מסך של בן דוד שלך יעבוד אצלך במחשב

אז זה אומר שיש לך כבר שני כרטיסי מסך שלא עובדים בלוח שלו זאת אומרת הבעיה לא קשורה לכרטיס מסך

אולי לוח אם או ספק כח תקול

בכל אופן לא ממש הבנתי בקשר לאחריות.

יש או אין ואם יש אז על כל המחשב ?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס כמו שכתבתי לא עובד טוב גם אצלי, ככה שהוא בטוח דפוק

אבל על הלוח שלו הכרטיס שלי לא עובד.

אין אחריות, הוא הביא את הכרטיס איתו מחו"ל, והמחשב עצמו כבר דיי ישן ולא נראה לי שיש אחריות עליו.

לא עניתם לי על השאלה הכי חשובה, אם נלך לksp עם המחשב ונגיד שאנחנו קונים כרטיס מסך ושאנחנו רוצים גם הרכבה שלו, ואז הוא אולי לא יעבוד להם, אז הם יקחו את הכרטיס ויחזירו את הכסף או שבגלל שפתחו אותו בשבילינו יגידו שחייבים לקנות אותו? או שיחרטטו ויגידו שהוא נהרס מהלוח שלנו...

פורסם

KSP לוקחים כסף על הרכבה..נראה שאתה יודע להרכיב אז אתה יכול לחסוך כסף.

אני ממליץ לך כרגע בכלל לא לקנות כרטיס מסך ולהתחיל לבדוק מה הבעיה במחשב חוץ מהכרטיס מסך.

לשאלתך לגבי החזרת כרטיס מסך או כל מוצר:

יש חוק הגנת הצרכן שמאפשר לך להחזיר את המוצר עד 14 ימים בתנאי כמובן שלא גרמת לו נזק

אבל למוכר יש זכות להשאיר אצלו 5 אחוז במקרים מסויימים.

אם מעניין אותך כל תנאי החוק אז תחפש בגוגל "החוק להגנת הצרכן".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים