עבור לתוכן

Aliens vs. Predator Demo

Featured Replies

פורסם

הביקורות קוטלות אותו לטעמי כי הוא לא עומד בסטנדרטים של היום ואפילו בסטנדרטים של AVP2 לפני 9 שנים.בנוסף יש הרבה דברים שהוא עושה בצורה פגומה/יכל לעשות טוב יותר. עדיין,REBELLION מצליחה בהחלט להעביר את רוח הסרטים,רק זה מוזר כי נדמה שבAVP הראשון הם עשו את זה מלוטש יותר...יש לי הרבה מה לבקר את המשחק אבל אני אכתוב בצורה מסודרת יותר אחרי שאסיים אותו.בכל מקרה ניסיתי את INFESTATION במולטי וזה פשוט חגיגה..

• תגובות 100
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קבלתי אותו ויש בעיה בהפעלה.

אני מקבל מסך שחור,כרגע אני מתקין את הדרייבר הקודם (9.12 HF WIN7) בכדי לראות אם הבעיה חוזרת.

פורסם

לכל מי שיש פה את המשחק תנו את השם שלכם בסטים ונעשה איזה SURVIVOR לעת ערב..

פורסם

יש פיתרון לבעית הקריסות והאיטיות של המשחק בסינגל.

פשוט לבטל את הפאקינג סטים שעובד כתוכנה נוספת ומפריעה למשחק.

התקנתי את הדרייבר 9.12 HF ועד כה המשחק עובד מעולה על מקסימום הגדרות.

פשוט סיוט שהתעורר! הZ-CINEMA ממש קמו לתחיה,גם בDX9 המשחק נראה מדהים.

פורסם

מה זה ZCINEMA ?

פורסם

רמקולים...

פורסם

יאללה הקבוצה של AVP בישראל תרשמו!..כי הMATCHMAKING של המשחק גורם לIWNET להראות כמו גן עדן. :pissed:

פורסם

איך המשחק עובד אצלך?

פורסם

מצוין וללא שום בעיות,אבל על נורמל בהגדרות גרפיות ואני עדיין עם XP וDX9.ד"א אם אני אוריד את הוי סינק אני אוכל להעלות את ההגדרות?מה הוא נותן בכלל?

פורסם

על איזו רזולוציה אתה משחק?

משומה אני חווה בעית סאונד בcutseans אין צליל בכלל...

הVSYNC מקבע לך את קצב הפריימים בכדי שלא תחווה tearing (קריעת תמונה עקב FPS משתנה)

מי שרוצה "לחוות" את המשחק ממש צריך לשחק עם אזניות.

פורסם

באמת שיחקתי היום את הטורף עם אוזניות והיה יותר טוב..המוזיק היתה יותר מגניבה. מה עם איזה SURVIVOR ביחד? מה השם לשלך בסטים? (כן בטח אתה כבר רשום אצלי אבל בכל זאת)

פורסם

guardian_69143

בעיה אחרת שנוצרה היא לאחר שאני מביא את החיילת לPOD שלה המשחק נהיה איטי מאוד גם תחת DX9.

פורסם

השם בסטים כמו בפורום, אגב אני לא מוצא את הקבוצה הישראלית, איך לחפש אותה? ניסיתי AVP IL, AVP ISRAEL וכלום.

פורסם

http://steamcommunity.com/groups/AvPIL

הוספתי את שניכם.הקבוצה הישראלית זה רק איזה 6 אנשים,לדמו היתה קבוצה הרבה יותר גדולה..כנראה אנשים ברחו..

ב1 למרץ אמור לצאת טלאי רציני ואולי גם תתחיל סוףסוף הבטא לשרתים מקומיים..טיפלה לפני שיוצא BC2 ככה שאפשר להגיד סיונרה להתגבשות של קהילה משמעותית למשחק וחבל.ואולי אני סתם פסימי.

פורסם

אני באותם חששות כמו שלך, אנשים ששיחקו בדמו לא התלהבו בכלל ובצדק, הוא דיי מעפן.

לעומת זאת אני חושב שמי שאוהב את הדמויות מאוד יתחבר למשחק למרות כל מה שנאמר עליו (כמוני :cool2:), באותה נשימה אני מקווה מאוד

שההמשך (ששמעתי שמועה שיש מצב שהם יעשו) יהיה הרבה יותר טוב.

איפה אפשר לקרא על הפאצ' שאמור לצאת? http://www.videogamer.com/news/avp_pc_patch_out_monday.html

לא משנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים