עבור לתוכן

Aliens vs. Predator Demo

Featured Replies

פורסם

המשחק אוטוטו יוצא ככה שאולי עדיף לחכות לביקורות באמת..אנשים לא ממש התלהבו מהדמו.אני כמובן הזמנתי מראש.. ;D

• תגובות 100
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה שפן הניסיונות של הפורום בנוגע לAVP ... :lol:

האמת , יש לי הרגשה שאתה תתלהב ממנו מאוד , אולי מהמולטי פחות אבל מהסינגל אתה תתלהב.

פורסם

נקווה שכן.כי אני כבר לא אוהב את הMELEE COMBAT האוילי הזה.ואין אופציה אפילו בסינגל לשחק את הפייסהגר.(מה שהיה מוסיף טיפה אורך חיים לקמפיין של הנוסע השמיני שהוא הכי פחות אהוב והכי מהר ממחזר את עצמו לאורך הסדרה.)גם לגבי העלילה שדי חשובה לי אין ערבויות.המשחק הקראשון היה מצויין אבל כמעט ולא היתה בו עלילה בכלל.ההמשך המצוין והעשיר עלילתית פותח עי מונולית בימים הטובים שלה ולא ע"י רבליון(חבל כי רציתי שימשיכו את הסוף הפתוח המצויין שלו) וביקורות ראשונות מדברות על זה שהמשחק משחק כאילו לא התקדמנו עשור מאז המשחקים הראשונים.

מצד שני רבליון הם פאנבויז רציניים בעצמם של AVP ככה שזה מוצר שמפותח ע"י אנשים שאוהבים את המותג,(בטח יותר מפוקס וסרטי הAVP הביזיוניים שלה)ואפילו חלק מהמודים המיוחדים למולטי נשמעים מגניבים.בטח כשאנשים מוציאים 50 דולר על L4D ופה הם מקבלים את SURVIVOR כמוד למולטי מיני רבים.הגרפיקה לא נראית לי מיושנת מדי..ובמלא יהיה גם DX11 (לא שזה יעזור לי מידי) זה מסוג המשחקים שא"א לדעת מה דעתך עלהם עד שיצאו

פורסם

אני הייתי מבטל את ההזמנה אם יש לך אפשרות כזאת

לפחות בקונסולות הHD יצא מחורבן ואני לא חושב שיצא טוב יותר בPC

http://www.gamespot.com/xbox360/action/aliensvspredatorworkingtitle/video/6250849/aliens-vs-predator-video-review?hd=1

בטח בקרוב יצאו עוד ביקורות בסגנון

מה לעשות כבר מהדמו זה הרגיש מיושן ולא מושקע יחסית לFPS שיש היום

והזכיון עצמו התחרבן כבר בסרטים AVP 1-2 ועכשיו התחרבן גם במשחק -חבל אבל זה המצב

טחנו את הזיכיון הזה יותר מידי על בסיס ההצלחה של הסרטים הישנים ושל המשחקים הראשונים

(AVP1-2 המשחק ) (ועוד משחק ארקיד מוצלח 2D )

מעבר לזה חירבנו

פורסם

כן ראיתי.בכל זאת ננסה.אני לא חושב שהמשחק הוא קורבן של סחיטת זכיון(כי עברו כמעט 10 שנים מאז הקודם) כמו שהוא קורבן של המעבר למולטיפלטפורם ולקהל רחב יותר,שלא כמו הראשון שהיה סוג של קאלט בגלל שהיה מורט עצבים וקשה להחריד. אבל ליצור חייזר וטורף שיעבדו טוב עם גיימפאד זאת בעיה רצינית..אמנם לנו יש מקלדת אבל כבר מהדמו רואים שזה לא כזה עבד.ובהנחה שהקמפיינים לא קשים מדי אין מה לחזור אליהם אחרי זה כ"כ.זה מה שקורה כשרוציםלרצות את כולם,גם את הקונסולת וגם שחקנים קז'ואליים. מה שכן אלמלא הקטע של הMELEE והרושם השלילי הכללי שהמשחק עשוי ליצור יש כמה מודים למולטי שאמורים לצאת מצוינים.(וכאן נכנס עוד טרנד חדש ורוצח לפחות אחד מהם.לSURVIVOR יש רק 2 מפות אמורות להיות עוד לפחות 2 אבל שמרו אותם לגירסאות המיוחדות של המשחק..הם יצאו לכל השאר בDLC קצת אחרי השחרור אבל לך תדע אם בחינם או בכסף,ולך תדע כמה עוד תוכן גזרו מהמולטי בשביל DLC. לא נורא עברתי את האכזבה מבאטמן נעבור גם את זה.לפחות בדיעבד MW2 עמד בציפיות שלי.וביושוק 2 מחכה לי למקרה שאתבאס יותר מדי...

פורסם

זה כבר החלטה שלך

אני חושב שהוא יצא כישלון לפי הסימנים שיש כרגע

ואני לא חושב שזה רק בגלל הקונסולות בסך הכל ביושוק 2 גם יצא לקונסולות -אני חושב שהמשחק פשוט לא מושקע כמו משחקים גדולים בסגנון

וכן סוג של "משחק זיכיון"

כי אם לא היה את השם AVP מי באמת היה מתענין במשחק ?

לא שהרעיון לעשות משחק AVP זה רעיון רע אבל אם הדמו משקף משהו אז המשחק מסריח

אני חושב שאם כבר עושים משחק AVP חדש הוא צריך להיות פעולה\אימה ולא FPS כי החיזר לא מתאים לFPS והטורף מתאים יותר לסגנון מטרואיד פרים מאשר לFPS סטנדרטי

רק החיל מתאים לFPS סטנדרטי אבל את זה ראינו במיליון משחקים אחרים

פורסם

הנמכתי ציפיות.המשחק קיבל 7 בIGN,וגירסת הPC עומדת כרגע על ממוצע 78 במטקריטיק. המשחקים הקודמים עבדו טוב מאוד כשוטרים אם שיחקת.

אין לי התנגדות למשחקי זיכיון כל עוד לוקחים תזמן לבנות משחק טוב. המפתחים עצמם אמרו שלא היה להם זמן להכניס כל מיני דברים כמו לשחק את הFACEHUGGER, ומאיך שהמוצר המוגמר נראה ע"פ ביקורות זה נראה כאילו לא ממש היה להם זמן להשקיע.המשחק יצא למשל באמריקה כשהשרתים המקומיים "עוד לא מוכנים.אוטוטו מגיעים" היה כואב אם היו מחכים עוד כמה חודשים ללטש את המשחק ולסיים לבנות אותו כמו שצריך?להוסיף צ'ופרים לאינטרנט שיחזיקו אנשים במשחק-אולי לא קל אוף דוטי(למרות שגם אותו פיתחו בשנתיים אבל נגיד) אבל קצת יותר מכמה סקינים שנפתח בתוך שבועיים ואז מה? זה היה מספיק לפני 10 שנים אולי אבל היום יש סטנדרטים אחרים.עוד קצת זמן להוסיף כמה מפות למצב הישרדות. לא היתי מופתע אם זה היה משחק שיוצא במקביל לסרט=לא היתי שואף ליותר מ70,אבל כאן אין לחץ של זמן-משחקי הזיכיון הטובים מבחינתי הם אלה שאינם תלויי סרט..AVP הראשונים,XMEN LEGENDS או MARVEL ULTIMATE ALLIANCE ובאטמן האחרון שלוקחים בכיף את כל משחקי סרטי הקומיקס של השנים האחרונות.לפי איך שזה נראה לי עכשיו זה לא משחק גרוע ועדיין גיוון נחמד מכל הקול אוף דוטים והבטלפילדים שמתרגשים ובאים עלינו,אבל כזה שכדאי לקנות אותו באיזה WEEKEND DEAL ולא במחיר מלא כי אין בו מספיק תוכן ויש בו מספיק פגמים בשביל להרוס תכיף.אני מקווה שאופתע לטובה ולא לרעה..צפו לביקורת בשבוע הבא אם המשחק יגיע אלי בזריז.(אם בכלל,כי שופטו מפסיקים לשלוח לישראל)

פורסם

אני אפילו לא מתכנן להוריד אותו פרוץ

אולי יום אחד שהוא יגיע ל10 $ בסטים ותיהיה תקופה יבשה אני יקנה אותו אבל גם זה רק אולי

פורסם
  • מחבר

האתר הפופולרי GAMESPOT העניק למשחק את הציון 55

This return to a beloved series is brutal enough, but it doesn't pack the punch of its forebears.

The Good

* Three separate campaigns make for some variety

* Close-up kills are wonderfully gross

* Multiplayer can be good fun.

The Bad

* Awkward and inconsistent controls

* Poor level design

* Loaded with small but deadly flaws.

פורסם

כן זאת ביקורת לXBOX. לא שזה יחפה על סינגל קצר,עיצוב שלבים שגרתי,בעיות טכניות וכו'..כאמור איך שזה נראה עכשיו זה נשמע משחק שכדאי לחכות ולקנות במבצעים למינם.בתקווה שאכל להעלות ביקורת משלי בקרוב

פורסם

הם נחשבים פחות טובים בסינגל לפי הביקורות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים