עבור לתוכן

מחפש משחק פעולה למולטי.

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה לקנות משחק פעולה למולטי, שיחקתי בCOD6 סינגל, שהיה מש טוב אבל איך הוא בתור מולטי? האם בעיית הדדיקייטד סרברס מפריעה מאוד? אני רוצה משחק שאני יכול לשחק הרבה זמן, אני גם חושב על באטלפיילד החדש שהבנתי שהמולטי שלו ממש טוב..

ומהעם CRYSIS? המולטי שלו שווה?

פורסם

כאחד שנורא קשה לו עם מולטי COD6 מצויין,ועם אורך חיים נורא גדול,כי יש הרבה מאוד נשקים,שדרוגים לנשקים,כישורים מיוחדים ועוד כל מיני פיצ'יפקעס שאפשר לקבל ולהגדיר.בנוסף יש לו גם מוד קו-אופ מאוד חביב שמגוון את החויה ומוסיף עוד כמה שעות משחק טובות(מיקרופון מומלץ). לבטלפילד יש סגנון קצת מיוחד עם שדות קרב ענקיים,גם דרישות מערכת קצת גבוהות(לדעתי שלא בצדק כי COD מרגיש לי קצת יותר טוב גרפית ושלו נמוכות בהרבה-אמור לרוץ אצלך חלק)כמו כן הוסיפו לו סינגל אבל זה משחק שאמור לתת בעיקר מולטי.הרבה כלי רכב אם זה מה שאתה מחפש.סוף דבר לא שיחקתי אף בטלפילד אז אני לא יודע תשאל מי ששיחק בקודמים או שתשחק בבטא/דמו/תחכה לביקורת.אם אתה קונה את COD6 אז תקנה אותו מחברה פה בפורום ולא ב300 שקל בבאג או משהו כזה כן?

אם אתה מחובבי הז'אנר היתי גם ממליץ לך על AVP שיוצא אוטוטו,אבל כדי שלא יגידו (ובצדק )שני סתם פאנבוי אני מציע שתחכה לביקורות במקרה הזה..

פורסם

SECTION 8

UT3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים