עבור לתוכן

הצעת מחיר למחשב משומש

Featured Replies

פורסם

לך על מחשב משומש אבל רק אחרי שאתה בודק אותו וגם את החומרה עדיף שלא יהיה כרטיס onboard למרות שאשפר לבטל אותו בביוס

בקיצור אם זה לשימוש רק מה שאמרת אז לך על זה

• תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן, אני נראה לי אלך על זה

כמה שווה לשלם על מחשב כזה? וכמה עולה כרטיס קול נורמלי?

תזכרו שהוא צריך לתמוך במחשב הלא חדיש במיוחד הזה.....

פורסם

אתה יכול להסתפק בשקט בכרטיס קול PCI שעולה עד 200 ש"ח. חפש משהו של HERCULES או TERRATEC, הם עדיפים על קריאייטיב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי...

אז כמה שווה להוציא על מחשב כזה?

ההרדיסק הוא 40 ג'יגה להזכירכם.... ודי חדש...

לא כולל מסך...

כמה להוציא?

פורסם

כך, אתה אמר שהמחשב שאתה הולך לקנות הוא משהו כמו המפרט הבא:

פנטיום 2 350.

לוח BX.

כ.קול VIBRA 128 של קריאטיב?

128 מגה זכרון.

כונן קשיח 40 ג'יגה.

כ.מסך לפי מה שאני מבין אתה לא יודע.

כך, אם יש משהו שלא מסתדר לי במפרט של המחשב הזה זה הכונן הקשיח המאוד גדול שיש לו, וזה יכול לנבוע משתי אפשרויות:

-האדם שמוכר את המחשב הזה כנראה סבל מתקלה בכונן קשיח קודם והחליף אותו במהלך הזמן ולכן יש לו כונן קשיח.

-הוא שידרג את הכונן הקשיח של המחשב שלו.

בשני המקרים האלה אני לא מבין למה לאדם שמוכר מחשב יד שנייה למכור אותו עם כונן קשיח כ"כ גדול, שיכול להיות שימושי בימינו, בעיקר שכל הכוננים בגודל הזה עובדים כATA 100 לפחות. לכן, יכול להיות שמדובר בכונן קשיח חדש "בעייתי", שעדיין לא נפח את נישמתו ומוכר המחשב רוצה להפרט ממנו או שמדובר בכונן קשיח מסדרת בעייתית שגם-כן מוכר המחשב מעוניין להפטר ממנו. על-כן, הוא מעוניין למכור את המחשב החדש עם הכונן. מה שאני מציע לך לעשות זה לברר את שם היצרן, הסדרה והדגם המדוייקים של הכונן הקשיח הזה ולפרסם אותם כאן בפורום כדי שאנשים יוכלו לחוות את דעתם לגבי הדגם. החוש שלי אמר לי שמדובר בכונן קשיח של IBM או WD משום מה, אבל אני לא מתיימר להיות נביא, ולכן אני מבקש ממך שתבבר את הפרטים המדוייקים.

לגבי כונן סידירום, אם אתה הולך להעתיק דיסקים לקבצי MP3 או קבצי MP3 מדיסקים צרובים לכונן הקשיח אני מציע שתהיה מאוד בררני לגבי כונן התקליטורים ותשים לב שהוא לא בעייתי, כי הרבה אנשים שקונים מחשבי קומפלט חדשים מחנויות לפעמים "נקברים" עם כונני תקליטורים ממש לא טובים של חברות עלומות שם שעושים בעיות רציניות בקריאה. כמו-כן, שים לב שכונן התקליטורים לא מחובר לאותו כבל עם הכונן הקשיח, כי הדבר יכול להאיט את ביצועי הכונן מאוד, בעיקר שמדובר בכונני תקליטורים של מחשבים ישנים.

לגבי המעבד, תבדוק שאיפה שהוא בסריאלי של המעבד, בערך באמצע, מופיעות הספרות 350 ולא ספרות אחרות, כי אתה עלול לקבל מעבד פנטיום 2 300 מאלה שעוד יצאו עם מכפלה פתוחה שעובר המהרה ל350 בכדי לסחוט עוד כמה שקלים מהעסקה.

לגבי כרטיס הקול, תבדוק שהיציאה שלו, הראשית, מוציאה באופן נקי ובלי רעש ושהיא לא יציאה ש"הרחיבו לה" באמצעות איזה מחבר סיני זול ועכשיו חיבורים נורמאליים ישבו עליה רופץ ולא יתנו צליל אחיד לימין ולשמאל, אלא יעשו זאת לסירוגין. ובוא נאמר ויש לכרטיס הקול את הבעיות האלה ועדיין כל שאר החלקים במחשב נראים לך בסיידר, אז אתה יכול להתווכח על המחיר ולהוריד איזה 50-60 שקל על הכרטיס קול ולקנות לך איזה VIBRA 128 חדש במשהו כמו 70-100 ש"ח או אם אתה ממש רוצה לחסכוך אני יודע שלגולדה סיסטמס יש עדיין כרטיסי AUREAL VORTEX 1 חדשים לגמרי שנותנים צליל מעולה במשהו כמו 65-70 ש"ח.

לגבי המחיר של המחשב, אני חושב שמחשב כזה לא אמור לעלות מעל 700 שקל מאקסימום, כי צריך לקחת שהוא בלי מסך ובטח גם בלי מקלדת ועכבר. אני חושב שלפני שקובעים את המחיר של המחשב צריך לברר מספר פריטים:

• באיזה לוח אם מדובר, האם זה לוח BABY AT או לוח ATX? איזה צ'יפסט? איזה חברה?
  • האם מדובר במארז ATX או AT קטן ומצ'וקמק, שקשה לי להאמין שמחשבים כאלה נמכרו בכלל אם מארזים כאלה, אבל נוכחתי לדעת שהיו דברים בגו.

זהו, ועכשיו הערה לסקורפיון: זה כבר פעם שנייה היום שאתה עונה תשובה בלי לחשוב בכלל, סתם בשביל לענות, ואין שום ערך לתשובה שלך. בן-אדם אמר לך את התקציב שיש לו למחשב ואתה מציע לו כרטיסי קול במחיר של כל המחשב שהוא קונה.

פורסם

למה אתה מעיר רק לי?

הוא מעוניין בזה ועוד אנשים הציעו לו!

עריכה: וחוץ מזה רק שאלתי...... וזה לא במחיר של כל המחשב אלא רק כרטיס קול בסיסי וטוב כמו הפורטיסימו..... לא אמרתי רק פורטיסימו אמרתי כמו הפורטיסימו........ שים לב לצירוף המילים כמו ה

פורסם

Athlon - לא אני פתחתי את הת'רד...אבל הדהמת אותי עם התשובה !!!

פפשששש....באמת כל הכבוד !

עניינית, מקיפה, מפורטת, ככה זה צריך להיות :yelclap:

פורסם
  • מחבר

וואלה איזה תשובה!

תודה רבה, באמת רואים שהשקעת מחשבה....

מי שמוכר את זה הוא חבר שלי, לא סתם איזה אחד ממודעה בעיתון

הוא קנה הרדיסק גדול לפני כמה חודשים....

והגיע אליו כסף אז עכשיו קנה מחשב חדש...

והוא כן מגיע עם מקלדת ועכבר....

וסתם שאלה....

אפשר לעשות למחשב כזה המהרה או שלא כדאי להתעסק?

פורסם

אפשר אם זה לוח אם טוב.......

זה לוח של אינטל? או שאתה לא יודע?

ותמיד אפשר מעבדי פנטיום 2 כנעט ולא מתחממים אבל גם אין לחלק מהלוחות האלה חיישן טמפרטורה אז לא תמיד אפשר לדעת מה המצב של החום שלו אז לא תמיד מומלץ

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה לוח של אינטל.....

פורסם

אז אי אפשר...........

sorry dude

פורסם

יש כאן כנראה כמה משתמשים חדשים שלא מכירים את ATHLON ועוד לא יודעים איזה ידע נרחב יש לבנאדם בתחום המחשבים :D

פורסם

יש כאן כנראה כמה משתמשים חדשים שלא מכירים את ATHLON ועוד לא יודעים איזה ידע נרחב יש לבנאדם בתחום המחשבים :D

וגם אם לא הייתי (או היינו) חדש\ים וכן הייתי יודע איזה תותח הוא, אז מה? אז אסור לפרגן לבנאדם ?!?

(בהנחה שההודעה שלך,גיל, הייתה מכוונת אלי... :) )

פורסם

אני משתמש במחשב סלרון 366

כרטיס קול 64

זה באמת לא נשמע כל כל העניין עם ה40 ג'יגה. מה כבר אפשר לעשות איתם במחשב כזה ? איזה משחקים כבר יעבדו

וגם הזכרון והכרטיס קול בטח שודרגו כי זה לא מאותה תקופה

פורסם

אני משתמש במחשב סלרון 366

כרטיס קול 64

זה באמת לא נשמע כל כל העניין עם ה40 ג'יגה. מה כבר אפשר לעשות איתם במחשב כזה ? איזה משחקים כבר יעבדו

וגם הזכרון והכרטיס קול בטח שודרגו כי זה לא מאותה תקופה

הוא אמר שיש לו עוד שני מחשבים בבית וזה יהיה רק ל Mp3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים