פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחשב פנטיום 2 350 מה"צכרטיס קול של קריאטיב פשוט, הרדיסק 40 ג'יגה128 מ"במה שאני צריך ממנו בעיקר זה להפעיל ווינאמפ ולחבר למערכת סטריאוקצת לגלוש באינטרנט ולא יותר מזהנראה לי שהמחשב הזה יספיק, אני צודק?כמה מחשב כזה שווה לדעתכם? יש לי מישהו לקנות ממנו אבל אם יש כאן עוד מישהו שמוחר אז שיציע ואני אבדוק.תודה רבה לכם!לא כולל מסך, יש לי אחד מיותר.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר אני לא יודע עדין מחיראני לא צריך מחשב סוף הדרך, רוצה משהו זול, שיריץ ווינאמפ עם הרדיסק נורמלימצידי מסך 12 העיקר ישמיע שירים ויתחבר למערכת....
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים המחשב הזה הוא באמת סוף הדרך, או שהוא יגיע לשם בקרוב מאוד.אם אתה מתעקש לקנות מחשב משומש, תקנה לפחות משהו מלפני שנה - שנה וחצי גג, אבל מלפני שלוש שנים+???אם יש לך תקציב, אני בטוח שאפשר יהיה להרכיב לך מחשב חדש וטוב פי כמה שיעשה את מה שאתה רוצה, וקצת יותר.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר חברים יקריםמדובר על מחשב שהדברים היחידים שיהיו עליו הםwindows 98ו winamp.....ועוד 8 ג'יגה של שירים...לא יותר מזה...
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר ומה תגיד שאם יש לי פה על השולחן, ליד הפנטיום 3 שלי מחשב 486, עם 64 מ"ב זכרון, הרדיסק של 2 גיג'ה, כרטיס מסך של 4 מ"ב, שעדיין מריץ יפה win95?מה הגיל שלו? יותר זקן משל הפנטיום המדובר....סמוך עלי המחשב הזה יעבוד לעוד הרבה זמן....
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אז תרכיב לך כבר מחשב חדש אבל לא עם המעבד הכי טוב ולא עם הלוח הכי טוב תבנה מפרט טוב באחת החנויות אונליין כמובן שב-500 600 שקל לא מספיק
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים MINIMIZER-קודם כל מזל טוב על ההודעה ה-2000 !!!!!! ;Dדבר שני, אתה סתם מפחיד אותו ! מחשב כזה יכול גם להחזיק מעמד הרבה זמן אם הוא לא יתעלל בו . אני מכיר אנשים שסוחבים עם אותו מחשב לפחות 3-5 שנים, וגם 486 אחד שעדיין חי ובועט. אם אין לבנאדם כסף אז אין טעם שתמליצו לו על משהו שאין סיכוי שהוא יוכל לקנות !ועדיין מה שהוא כן מסוגל לקנות בתקציב שיש לו זה מספיק בשביל להריץ חלונות 98 ולשמש כתחנה לשמיעה של קבצי MP3. החלק הכי רגיש במחשב הזה הוא הדיסק הקשיח שאם יתפגר, יאבד עליו כל המידע (ומדובר על 8 ג'יגה של קבצי MP3, לא נעים לאבד את זה).לדעתי אם זה כל התקציב שלך אז לך על זה. רק תשתדל לבדוק עד כמה שאפשר את מה שאתה קונה (למשל תריץ SCANDISK ותבדוק אם אין לו בעיות בסקטורים ..).
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אתה מתכוון לחבר את זה למערכת ממש טובה?כי אם כן אולי כדאי להשקיע בכרטיס קול קצת יותר חדש כמו fortisimo של הרקולס
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים בשביל לשמוע קבצי MP3 מספיק לו גם הכרטיס ONBOARD הכי פשוט שיש כל עוד הוא סטריאו.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר מערכת נורמליתaiwa nsx-701500 וואטלפני ארבע שנים בערך, פלוס מינוסכמה עולה כרטיס נורמלי?ונזכרתי כשחיברתי אותה פעם למחשב עם חיבור רגיל, אז האיכות הייתה ממש נמוכה, איך אני יכול לחבר שיהיה איכות טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.