פורסם 2010 בפברואר 315 שנים שלום אנשיםהמחשב שלי איטי במשחקים כבדים שבעבר היה מריץ אותם בקלותעדכנתי דרייברים של קול וידאו DIRECTX ולא עזר כלום.הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874זה המפרט שלי: Your system 3DMark Score 4874 OS Microsoft Windows XP CPU Intel Core 2 Duo Processor E7200 CPU Speed 2533 GPU NVIDIA GeForce 9600 GT Memory 2048 MB איך אני יודע איזה חלק במחשב הוא הבעיה : אם זה הכרטיס מסך או הספק כוח או המעבד?בתודה מראש
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים 1. איזה רזולוציה אתה משחק?2. באיזה הגדרות?3. איזה משחקים?, תן דוגמה של משחק, רזולוציה, והגדרות, תורידת את FRAPS ותרשום כמה FPS הוא מראה4. איזה ספק כוח יש לך?
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים מחבר 1. איזה רזולוציה אתה משחק? 1024X7682. באיזה הגדרות? גבוהות3. איזה משחקים?, תן דוגמה של משחק, רזולוציה, והגדרות, תורידת את FRAPS ותרשום כמה FPS הוא מראה NBA2K9 18FPS4. איזה ספק כוח יש לך? ספק כוח חזקהמחשב עבד מצוין עם ההגדרות הגבוהות כבר שנה וחצי = זה רק בימים האחרונים הוא מזייף
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים אין פה הכרח לבעיה חומרתית, ייתכן והבעיה היא תוכנתית, שחיקה של מערכת ההפעלה, והתקנה שלה מחדש תפתור את הבעיה.
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים לבדוק במנהל המשימות שאין תהליכים בלתי רצויים שרצים וסתם תופסים את המעבד והזיכרון
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים מחבר לבדוק במנהל המשימות שאין תהליכים בלתי רצויים שרצים וסתם תופסים את המעבד והזיכרון ברור בדקתי את זה לפני שאני מתקין XP מחדשאיך אני עושה בדיקות חומרה עם תוכנות לגלות אולי זה בעיה עם חלק מסוים בחומרה?
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים איטיות או יותר נכון FPS נמוך במשחקים אין מקורו בתקלת חומרה ..זה נטו תוכנתיאם היית רואה תקיעות זה כבר סיפור אחראם אתה רוצה לעשות בדיקות חומרה סתם לידע כללי בשביל לדעת שהכל תקין אז יש לך את תוכנת OCCT שיש לה בדיקות עבור מעבד, כרטיס מסך, ספק כחיש את תוכנת MEMTEST לבדיקת זיכרונותואם אתה רוצה לבדוק את הדיסק קשיח אז לכל יצרן יש תוכנת דיאגנוסטיקה יעודית
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים מחבר הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874 וזה ציון חלש3DMARK06 בודקת גם את הכרטיס מסך מעבד וספק כוח וגם את מערכת ההפעלה XP?
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים 3DMARK עושה בדיקת גרפיקה וכל המחשב שותף להרצת גרפיקה:כרטיס מסך מן הסתם, מעבד (אחראי על חלק מעיבודי הגרפיקה), לוח האם שמקשר הכל, זיכרונות, דיסק קשיח שמאחסן את כל התוכנות, מערכת הפעלה ודרייבר וכמובן הספק שמספק מתח לכל מרכיבי החומרה.השאלה אם 3DMARK מאמצת כל חלק ב- 100% ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.